Bastian Larsen

Bastian Larsen

Bastian Larsen har arbejdet som journalist og fotograf, siden han var 21 år, hvor han startede på de ilde berygtede rapport blade. Bastian er født i 1971 og har arbejdet for mange forskellige medier, lige fra TV2 til Ude & Hjemme, Berlingske og Politiken, men har altid haft en rød tråd omkring sex og samliv, parforhold og kærlighed i sit arbejde. Bastian Larsen har skrevet fra og om stort set alle de seksuelle og kærligheds subkulturer, der findes i Danmark. For tiden skriver han fast klumme om sex og kærlighed for Ekstra Bladet og for nogle år siden uddannede han sig som parterapeut og sexolog har klinik på Islands Brygge i København hvor han arbejder med klienter, holder foredrag og underviser kommende sexologer og parterapeuter. Han har skrevet e-bogen elskmig.dk, der er en fiktions bog fra onlinedating universet, inspireret af virkeligheden.

Foredrag af Bastian Larsen:

Foredrag 1: HAR DU DET KÆRLIGHEDSLIV DU GERNE VIL HAVE?
Er spørgsmålet som de fleste mennesker lever et helt liv uden at stille sig selv. Vi lever i Danmark i 2018 med større frihed end nogensinde før, når det handler om at vælge vores kærlighedsliv. Vi er ikke begrænsede af økonomi, religion eller kultur, og alligevel vælger de fleste helt uden at reflektere over det, samme parforholdsrammer som vores oldeforældre. Med en skilsmisse procent på 50, halvanden million singler og status som verdens næstmest utro nation, er der noget, der ikke fungerer i det danske kærlighedsliv. Vores parforhold og kærlighedsliv burde være det sted, hvor vi henter masser af positiv energi, men i stedet bliver det tit et sted, der skaber frustration og suger energien ud af os. Hvordan undgår vi at blive en del af statistikken? Hvordan gør vi vores partner til vores medspiller i stedet for vores modstander? Hvordan lærer vi at skrue på de rammer, vi synes kvæler os, selvom det er os selv, der har valgt dem? Og hvordan lærer vi helt grundlæggende at få det kærlighedsliv, vi har brug for, for at kunne blive et helstøbt og lykkeligt menneske. Kom og hør om de mange muligheder og find ud af, hvad du har brug for.

Foredrag 2: NETDATING OG LIVE FLIRT – HVORDAN FINDER DU EN KÆRESTE?
At flirte er en kunstart, vi har glemt, og det handler ikke kun om at score. Det er bevist, at evnen til at flirte giver masser af positiv energi i sig selv, skærper alle dine sociale færdigheder og giver dig større livskvalitet. Med næsten en million onlinedatere har den digitale tidsalder fundamentalt ændret kærlighedslandskabet i Danmark. Det er et helt nyt sprog, der skal læres, som de fleste har utroligt svært ved at forstå. Efter mere end 700 netdates, hvor jeg har begået stort set alle de fejl, der findes, deler jeg ud af min erfaring i hvordan du navigerer på den elektroniske kærlighedsscene. Om du søger dit livs kærlighed eller bare en legekammerat, så er de mange muligheder kun et klik væk. De moderne kønsroller har gjort det utroligt svært for mænd og kvinder i Danmark at finde hinanden. Kvinder vil gerne have, at mændene tager initiativet, men de skal gøre det på en bestemt måde. Mænd er opdraget til, at de helst ikke må tage initiativet for meget, fordi det risikerer at virke for dominerende og maskulint. Med en række forholdsvis enkle principper, lærer jeg dig som kvinde, både at tage imod mænds initiativ og i øvrigt styre, hvem du gerne vil have opmærksomhed fra i rummet. Som mand er der også en række enkle øvelser, der sørger for at hjælpe dig forbi de mure af forventninger og forbehold, som de fleste kvinder ikke engang selv ved, at de lever bag.

Foredrag 3: BALANCEREN MELLEM KARRIERE OG KÆRLIGHED – DET ER IKKE EN KONKURENCE
Vi lever i et internationalt videns samfund, hvor mange finder en stor del af deres identitet og trivsel ved at gå på arbejde. Vi vil gerne udfordres, udvikle os og have spænende opgaver hvor vi kan mærke, at vi bruger os selv og vores kompetencer. For rigtigt mange overskrider arbejdet nu også arbejdspladsens fysiske og tidsmæssige rammer. Vi har telefon og mail med os hele tiden, og de færreste arbejder fast 8-16. Vi flekser, arbejder på projekter, svarer lige en mail kl. 22. om aftenen fordi det er vigtigt osv. Sammenlignet med den dynamik, udfordring og (forhåbentligt) anerkendelse vi finder på vores arbejdsplads kan vores kærlighedsliv komme til at føles som en tids og energimæssig konkurrent. Vi kommer trætte hjem fra arbejde, har ikke altid lyst eller overskud til at forholde os til hjemmets praktiske gøremål, og når man er en familie med børn, fyldes den rest af vores overskud der er tilbage gerne på dem, inden de lægges. Parforholdet og familielivet kan komme til at føles kedeligt, tungt eller endnu værre som en klods om benet, der holder os tilbage. I stedet for at gøre din partner til en modstander, så kan du gøre ham/hende til en medspiller – et sted du henter masser af positiv energi og støtte til det der er svært. I stedet for at tænke på det som en belastning kan parforholdet være der, man går hen efter inspiration og støtte. Det kræver, at du investerer noget af den energi, du går til dit arbejde med i dit parforhold. Med nogle ret enkle øvelser, lærer du at se, hvad din partners og dit eget kærlighedssprog er, og hvordan du får skabt en balance mellem dit travle hverdagsliv og din kærlighedsliv.

Foredrag 4: SEKSUALITETEN – EN UUDTØMMELIG KILDE AF ENERGI
Sexdriften er, næstefter overlevelsesdriften, den stærkeste vi har. Det er et af de områder i parforholdet, hvor vi kan mødes og bekræfte vores tilhørsforhold til hinanden uden ord. Det er desværre også et af de områder, der hurtigst dør ud, når vi etablerer os i faste parforhold. Tryghed og rutiner er utroligt dræbende for sexlysten. Men sådan behøver det ikke være. Vi dyrker fitness og tager videreuddannelser som aldrig før, mens vores kærligheds og sexliv bliver typisk slet ikke prioriteret. Alle undersøgelser viser, at sex og kærlighed er langt vigtigere for vores livskvalitet end arbejde og status. Det er ikke så svært at holde gang i sit sexliv, men det kræver lidt bevidst arbejde. Der er masser af inspiration at hente og øvelser, man kan lave med sin partner, der holder intimiteten og intensiteten i gang i parforholdet. De seksuelle rammer, kan også skrues på, så ingen føler sig fanget. Seksualiteten er et område, hvor de fleste af os aldrig når længere end til døren. Men hvis man tør tage sin partner i hånden og træde indenfor, er der en hel verden af eventyr. Kom og hør, hvordan du gør din seksualitet levende og til en uendelig kilde af positiv energi for dig og dit parforhold.

Foredrag med Bastian Larsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen