Bakkens Pjerrot

Bakkens Pjerrot

Både børn og voksne kender den hvide møllersvend – Pjerrot.

Hver sommer i over 200 år har Pjerrot spredt glæde med sit Mester Jakel teater, tryllerier og andre finurlige påfund på Dyrehavsbakken.

2,5 millioner mennesker besøger hvert år Dyrehavsbakken og mange af gæsterne lægger turen forbi Pjerrots scene foran hans lille hus – for at se hans 4 forskellige forestillinger:

  1. Pjerrot spiller Mester Jakel teater
  2. Pjerrot og månen
  3. Pjerrot og dyrene
  4. Pjerrots eventyrlige rejse

Pjerrot er børnenes bedste ven, men de voksne stopper også op og bliver igen som børn i hans selskab.

Foredrag af Bakkens Pjerrot:

Foredrag: Livet som artist.
Historien om hvordan knægten fra Sydfyn endte som Pjerrot på Dyrehavsbakken. Krydret med spændende anekdoter om den lange snoede vej til målet. Handler om den skæve start, om tiden som turnerende tryllekunstner, tiden med cirkus og lige pludselig stod han med hvid sminke og det hvide tøj. Der vil også være lidt underholdende tryllenumre undervejs. Varighed: 50 min.

Foredrag: Livet set med hvidvinkel.
Pjerrot/Kurt Flemmings syn på livet. Et foredrag om livskvalitet. Om at turde tage nogle valg her i livet. Om at turde tro. Om børneopdragelse. Om ægteskabet. Om at være positiv. Varighed: 40 min + spørgetid og den er erfaringsmæssig meget lang.

Humor – en alvorlig sag
Pjerrot, med det borgerlige navn Kurt Flemming, holder et foredrag der går bag om humoren. Hvad er humor? Forskellig former for humor, minus det platte og sjofle, timingen, dem der gik ned på presset, hvornår humor ikke er på sin plads og meget, meget mere.

Bakkens Pjerrot booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen