Arne Würgler

Arne Würgler

DET BEGYNDER MED HINANDEN

– fra ungdomsoprør til Facebook

– koncert/foredrag med Arne Würgler

Oplev en koncert/peptalk af en sand legende fra dengang, hvor drømmen om en bedre og sjovere verden hørte tiden til. Hør ham fortælle og synge om dengang unge drømte om at lave verden om. Og om hvordan det siden gik.

Hør en altid aktuel sangskriver, der som ung forelskede sig i de gamle danske sange og svor at synge på dansk.

Genoplev tidens vigtige sange og vor vores fælles historie fra 60´ernes og 70´ernes oprør med pandebånd, kollektiv, fri kærlighed og EF afstemning. Om krig, krise, klassekamp og kærlighed.

Oplev en musikalsk peptalk med massere af musik og humor, hvor der lægges vægt på publikums aktive medvirken. Super-relevant i en splittet og svær samtid, med folk på flugt og uden større visioner og sande værdier i det danske demokrati.

Hør Arne Würgler, der har spillet allerflest gange foran Christiansborg slot. Sangeren, hvis musik i sin tid blev bandlyst i DR af politikeren Erhard Jacobsen.

Hør Røde Wilfreds far og de danske sangskriveres formand gennem en menneskealder.

Kritikken skrev om ARNE WÜRGLER bl.a.:
”Som den modne mand han er, forstår han til fulde den svære kunstneriske balancegang mellem det personlige og det politiske, og når han er allerbedst, går det op i en højere enhed! Og det er netop, hvad En hjertesag er – Würgler, når han er allerbedst”.
Klaus Lynggaard, Information

”Den musikalske indpakning af En Hjertesag står skarpt og giver liv til sange, der lander et sted mellem dansktoppen og protestsangen fra før, verden gik af lave.”
Jan Opstrup Poulsen, GAFFA

“Det er vigtigt, at ikke bare politikere, men også danske kunstnere blander sig i debatten om krigene. Derfor hilses Arne Würglers sange mere end velkommen.”
Frank Åen, Enhedslisten

”Arne Würgler er, med rette eller urette, blevet selve symbolet på den tid. Det er rigtigt, at nogle af hans sange fra dengang ikke tåler genopførelsen i de nye tider, men det, man ofte glemmer, når man taler om Würgler som forældet stilikon, er, hvor ægte hans engagement altid har været.”
Torben Bille – Midt i en Beattid

“Gedigent genhør med veloplagt venstrefløjsveteran”
Esben Strunk GAFFA

Arne Würgler booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen