Annette Klausen Bengtsson

Annette Klausen Bengtsson

Annette er oprindeligt uddannet indenfor logistik og har siddet i et stilling som logistikchef i en international virksomhed. Hendes mange år som leder på mellemlederniveau, har både givet hende en dyb indsigt i rollens udfordringer og faldgruber og en stor forståelse for hvordan organisationer fungerer. Sideløbende med sin lederkarriere har hun brugt 3 år på at uddanne sig inden for NLP og andre psykologiske retninger. I dag udvikler hun modige mellemledere i sin egen virksomhed, hvor hun giver dem værktøjer til at blive bedre ledere og booster deres mod, gennem individuelle sessions, workshops og foredrag.

Annette er meget optaget af at tage ansvar og derfor provokerer hun sine deltagere for at give dem en mulighed for at se sig selv og situationen med nye briller.

Annette er iøvrigt pragmatisk, tingene skal virke og være lette at gå til. Langhårede teorier bliver lavet om til let forståelige hverdagseksempler, som deltagerne kan gå hjem og gøre efter med det samme.

Annette´s stil er intens, direkte og provokerende. Du kan godt regne med at blive provokeret af hende, faktisk ser hun det som én af sine største styrker. For som hun selv siger: “Vi kan ikke flytte os, hvis vi blot bliver bekræftet i at det vi gør er godt nok”. 

Foredrag af Annette Klausen Bengtsson:

Foredrag 1. Mellemlederens 3 største brølere
I dette provokerende foredrag, går Annette direkte til benet og løfter sløret for mellemlederens typiske 3 store brølere, som forhindrer Jer i at skabe de virkeligt værdifulde resultater. Mellemlederen hænger fast i driften, mister overblikket og roder rundt i små justeringer i stedet for at tage rollen seriøst. Annette guider jer udenom de 3 brølere og giver værktøjerne til at droppe undskyldninger, forandre selvbillede og booste det mod, som er afgørende for succes.

Foredrag 2. Kickstart Motivationen
I dette foredrag giver Annette et velplaceret los i motivationen. I bliver guidet gennem 3 afgørende faktorer for at øge motivationen og lærer hvordan I kan skrue på håndtaget, når motivationen trænger til et hak opad. Det er nemlig ikke sjældent, at medarbejderne render ind i motivationsproblemer og ofte har de svært ved selv at identificere den reelle årsag, til den manglende motivation. I stedet kommer det til at handle om noget helt andet og en hel afdeling eller en hel virksomhed, kommer til at lide under manglende motivation hos nogle få medarbejdere.

Foredrag 3. Flere rollemodeller, Ja tak!
Rollemodeller i virksomheden er dem der går foran og skaber de positive forandringer, derfor er de guld værd. Jo flere rollemodeller der er, jo flere positive forandringer. Derfor er det værd at satse på at skabe flere rollemodeller. En god rollemodel mestrer de 4 egenskaber som Annette løfter sløret for i dette inspirerende foredrag. 4 egenskaber som alle kan motiveres til at lære og integrere. Effekten af flere rollemodeller er flere selvledende medarbejdere som betyder at niveauet i hele virksomheden løftes markant.

Foredrag 4. Den modige mellemleder
Mellemlederrollen kræver en god portion mod, fordi mellemlederen leder midt i orkanens øje og skal kunne manøvrere rundt i en minefelt af “plejer” og beslutninger som er taget andre steder. Men mod alene kan ende i uigennemtænkte og vovede beslutninger. Derfor er det afgørende at mellemlederen også tænker strategisk og Annette giver opskriften på at skabe et fundament af et et modigt mellemlederskab. Et fundament som hviler på 4 stærke ben.

Referencer:

“Annette er engageret og sætter tingene på spidsen, det er det der flytter noget. For mit vedkommende bliver der et ‘før og efter’ Annette”
Ole, Produktionsplanlægger, BKI Foods

“En indsigtsfuld og levende gennemgang af hvilke udfordringer enhver mellemleder står overfor, med ‘lige på kornet’ eksempler”
Dorthe Maagaard, Direktionsassistent, BKI Foods

“Jeg har deltaget i Annette Klausen Bengtssons’s foredrag ”Ledernes 3 klassiske brølere” og ”Kickstart Motivation”, begge gange med stort udbytte. Annette kender mellemlederens vilkår på egen krop, og hun er god til at øse af egne erfaringer og inddrage sine tilhørere på en provokerende måde”
Hanne Krog-Meyer, After Sales, Marketing & Support Manager, Enkotec A/S

Det har været meget inspirerende og en levende performance, som nemt kunne provokere til at tænke det anderledes muligt. Det var meget bedre end forventet og Annette er Levende, inspirerende og formår at flytte sine tilhørere.
Birthe Ludvigsson, Afdelingsleder

Godt planlagt, mange nye indfaldsvinkler på at udfordre mod. Det var super! Annette er sprudlende og god til at holde fokus – man kan ikke blive træt af hende
Connie Kimer, Afdelingsleder

Inspirerende underviser, også meget provokerende. Annette er meget levende og god til at gøre stoffet forståeligt og “spiseligt”.
Inger Jensen, Afdelingsleder

Foredrag med Annette Klausen Bengtsson bookes hos ARTE Booking på telefon 38481400 eller booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen