Annette Heick

Annette Heick

Annette Heick er aktuel med bogen “Datteren”. Om bogen: Annette Heick har levet et liv, der – i snart…

Læs mere
Book Annette

Annette Heick er aktuel med bogen “Datteren”.

Om bogen:

Annette Heick har levet et liv, der – i snart 50 år – har foregået med pressen og hele Danmark som tilskuere. Nu skriver hun om sin opvækst og sin egen vej ind i underholdningsbranchen med en blotlæggelse af op- og nedture, det indre følelsesliv og med en detaljerigdom, der kan tilskrives mange års grundig dagbogsskrivning og gemte breve. Vi bevæger os fra barndommens campingvogn med hjemmesyede gardiner til Kongehuset, fra blokvognen til de bonede gulve, og fra lykkeligt ægteskab til den tavse alvor, da ulykken indtraf. For både fans og kritikere vil Datteren være en øjenåbner.

Om Annette Heick:

Hun har hovedroller i de største danske musicalopsætninger, hun er sangskriver, tv-vært, journalist, debattør. Hun taler engelsk, tysk, fransk, italiensk og svensk.

Hun hedder Annette Heick!

Annette Heick betegner sig selv som en pop-tøs, hvilket siger mere om hendes lune selvironi end hendes sande virke og væsen. For nok kan hun give den glamourøs gas på scenen med stilletter og korte skørter, men den slags dækker på ingen måde det hele…

Man skulle nok hellere kalde hende et renæssancemenneske i showbiz!

Annette Heick er en dybt professionel kunstner, som udover at optræde som sangerinde med både egne og andres sange også er en skattet foredragsholder. Hun kombinerer meget gerne disse evner og krydrer sine koncerter med historier, billeder og videoklip fra scrapbogen.

Som konferencier er Annette Heick helt i sit es og styrer ethvert arrangement med varm situationsfornemmelse og køligt overblik.

Annette Heick booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular