Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen er kulturredaktør og en af Danmarks mest fremtrædende meningsdannere. Hun er desuden magister i Litteraturhistorie og…

Læs mere
Book Anne

Anne Sophia Hermansen er kulturredaktør og en af Danmarks mest fremtrædende meningsdannere. Hun er desuden magister i Litteraturhistorie og Idéhistorie. Hun holder især foredrag om dannelse, etik og ligestilling og bookes ofte af netværk, højskoler, kulturinstitutioner og til gå-hjem-møder. Hun taler lige ud af posen og skaber stort engagement blandt publikum. Som ordstyrer er Anne Sophia Hermansen kompetent og erfaren og mere optaget af løsninger end af konflikter. En akademisk baggrund kombineret med mange år som journalist bidrager til hendes alsidighed, og hun styrer med stor myndighed debatter om selv komplicerede problemstillinger.

Foredrag af Anne Sophia Hermansen:

Foredrag 1: Dannelse – vejen til Det Gode og Meningsfulde Liv
I begyndelsen af det nye årtusinde handlede det om at have fladskærm, samtalekøkken og være på forlænget weekend i New York. Men så kom finanskrisen. Og klimakrisen.
I løbet af de seneste år er ordet dannelse dukket op igen, og det samme er debatter om menneskets livsduelighed og åndelige udrustning. Men hvad er dannelse? For Emma Gad handlede det om at spise med sølvbestik, drikke vin af karaffel og være en god borddame eller -herre. Men dannelse er mere end gode manerer. Dannelse har rødder i livslykken og handler om blive en del af en større historie end vores egen. Dannelse handler kort sagt om, hvordan vi opnår Det Gode og Meningsfulde Liv.

Foredrag 2: Ligestilling – kvinde kend din magt
Vi hører igen og igen, at det står skidt til med ligestillingen i Danmark, og at der er for få kvinder med ledelsesansvar, på topposter, i politik og i offentlig debat. Men hvorfor forholder det sig sådan? En af årsagerne er, at kvinder vurderes på personlighed og ikke på kompetencer. En anden handler om, at vi er for dårlige til at dele barslen med mænd. Men den gode nyhed er, at tingene er ved at ændre sig, og at kvinder i disse år har en enestående chance for at opnå det, de drømmer om. Få inspiration til at blive bedre til at netværke, håndtere kritik, gribe ud efter magten og blive opfattet som et menneske og ikke “bare” som et køn.

Foredrag 3: Skræddersyet foredrag

Ordstyrer:
Som ordstyrer er Anne Sophia Hermansen kompetent og erfaren og mere optaget af løsninger end af konflikter. En akademisk baggrund kombineret med mange år som journalist bidrager til hendes alsidighed, og hun styrer med stor myndighed debatter om selv komplicerede problemstillinger.

OBS: Ved brug af foto skal fotograf Dan Møller nævnes.

Anne Sophia Hermansen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular