Anne Marie Helger

Anne Marie Helger gør sig som under- og overholder til arrangementer og møder med optrædener, der er skræddersyede til…

Læs mere
Book Anne

Anne Marie Helger gør sig som under- og overholder til arrangementer og møder med optrædener, der er skræddersyede til det aktuelle formål. Hun fungerer som festligt indslag ved konferencer, som oplægsholder, ordstyrer, velkomsttaler, tema-fremstiller eller foredragsholder og henrykker alt folket fra fagbevægelser til IT-firmaer.

Fru Helger kommer au naturelle eller stiller op i sine kendte kampkrinoliner og/eller i større og mindre forklædninger som f.eks. den forsagte, bæse-farvede normaldansker Connie Knudsen, den altid perlende fru skibsreder Percy Plask-Plaskenskjold fra Søllerød eller Jytte Jævn i containerlooket.

Så godt som alle kostumer er kreeret af den uovertrufne haute-kostume-mester par exellence mosjø Lars Andersen.

Af store rober fås bl.a. Rød Rokko-Orgasme, Kulørte Tournure Klat, Sort Drama-dragt, 25-års Hvid Jubilæumsgarniture eller 35-års kamp-krinolistisk kunstkostume i sort orgasme med hånd mastuberet kniplings-ornaneringer.

Anne Marie Helger booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular