Anne Louise Knudsen

Anne Louise Knudsen er klinisk diætist, underviser, iværksætter og foredragsholder

Anne Louise har over 8 års erfaring som selvstændig klinisk diætist og bl.a. arbejdet meget med vægttab samt kost til atleter og bl.a. hjulpet OL guld-vinderen Pernille Blume. Anne Louise er flittigt anvendt som ekspert hos bl.a. DR1 og TV2 samt i diverse blade bl.a. FitLiving, Alt for Damerne, Femina, I Form samt radio NOVA.

Anne Louise har undervist hos Fitness Institute og i en årrække uddannet kostvejledere. Anne Louise er medejer og medstifter af virksomheden MapDiet ApS og har tidligere drevet virksomheden Diætpiloten.

Foredrag af Anne Louise Knudsen:

Foredrag 1: Optimer din sportspræstation gennem din kost
Med Anne Louises baggrund som triatlet samt stærke faglige udgangspunkt, får I et foredrag med en masse evidensbaseret viden, serveret på en letforståelig måde, med lavpraktiske råd der kan bruges med det samme. I dette foredrag bliver I klogere på hvordan kosten skal sammensættes optimalt, for at I kan præstere optimalt.

Foredrag 2: Sundhedsmyter
Med over 8 års erfaring som diætist og over 400 klienter i forløb, har Anne Louise set og hørt meget. I en verden hvor frugt er sundt den ene dag og ikke den næste, kan det være svært at holde hoved og hale i, hvad der er sandt og falsk.

I dette foredrag får I præsenteret evidensen bag de dagsaktuelle sundhedsmyter:

Light er farligt
Sukker giver diabetes
Det feder at spise fedt
Mavebøjninger er vejen til en flad mave

og mange flere…

Foredrag med Anne Louise Knudsen  booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen