Anne Linnet

Anne Linnet

Anne Linnet er i perioder på landevejen med kirkekoncerter. Anne Linnet nyder kirkerummets særlige atmosfære og akustik og det er hendes egne sange og også sangene med tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave der vil kunne høres ved denne type koncerter.

Publikum vil derudover få lejlighed til at høre historierne bag de enkelte sange – sange som : Tusind Stykker, Barndommens Gade , Forårsdag, Smuk og dejlig med flere. Også nogle af Anne Linnets nye salmer kan man her lære at kende.

Det vil være muligt at kopiere nogle af teksterne så publikum kan synge med på udvalgte sange. Anne Linnet spiller guitar og synger og akkompagneres  af en pianist og en korpige.

Anne Linnet er komponist, sanger, sangskriver og forfatter. Titlerne på Anne Linnets visitkort er mange, sådan som det ofte er, når talentet er stort. Anne Linnet tog eksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1976 og diplomeksamen i komposition sammesteds i 1985.

Som sanger tilhører hun den håndfuld af sangerinder herhjemme, der er kendt af alle danskere, både som solist og som medstifter af en række rockbands bl.a. Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade. Ud over et utal af rocksange og ballader, har Anne Linnet bl.a. komponeret en symfoni, diverse kammer- og vokalmusik, samt stykker for soloinstrumenter.

Desuden har hun skrevet 4 musicals og TV- og filmmusik. Hendes kompositioner strækker sig fra ørehængere som Smuk og Dejlig, Tusind Stykker, Barndommens Gade og Forårsdag til avantgarderock og moderne kompositionsmusik.

Anne Linnet booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen