Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen formår på ny at gentænke sin sangskrivning. I 2011 kom hun med et album med mere punch og temperament, og cementerer dermed sin position som én af de mest uforudsigelige og nysgerrige kvindelige danske kunstnere gennem tre årtier ved igen at gå nye veje og levere sig selv i en opdateret version.

Med nogle af historiens største danske pophits over kløgtig kønssatire til blide fortolkninger af danske sange og salmer har Anne Dorte Michelsen markeret sig som en af landets væsentligste sangerinder og sangskrivere. Hun har navigeret ubesværet mod nye hjørner af sin kunst uden at tabe hverken sig selv eller publikum, hvad enten hun har kreeret radiobaskere med Tøsedrengene, ristet mænd og kvinder med Venter på far eller har stået og sunget under en kirkehvælving.

Læg dertil sidespor som en uddannelse som manuskriptforfatter ved Den Danske Filmskole og tillidshverv hos Statens Kunstfond og DJBFA, og du har en selvstændig løbebane præget af nysgerrighed og  iøjnefaldende valg.

Kan også bookes til kirkekoncerter og foredrag.

Anne Dorte Michelsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen