Anne Bech

Anne Bech er forfatter til træningsbøger – over 130.000 solgte bøger, Fitness Ekspert, skribent for magasiner og medvirken i utallige TV og radioprogrammer om sundhed og træning.

Træning, dans og fysisk aktivitet er hele mit liv og min store passion. Jeg har arbejdet med personlig træning, som aerobic-instruktør, fitness-instruktør de seneste 25 år, men fokuserer nu fuldt på ekspert- og foredragsrollen, og er så glad for at være i den situation, at jeg med bøger, foredrag og TV kan hjælpe endnu flere mennesker til et sundere liv.

Jeg har fulgt uddannelser og kurser indenfor feltet siden midten af 90erne, har arbejdet professionelt som danser i forskellige danse-grupper siden 1999 og har deltaget i DM i aerobic, Miss Fitness og et utal af danseshows.

Jeg er født i 1978, bosat lidt udenfor København med min kæreste, og er mor til to. Bøger: Fit på 100 dage, Toptrimmet på 12 uger, tab dig hvor du vil. Bikini Bootcamp, Guide til gudindekrop, Spis dig FIT, Kom i gang med Mascha Vang, Dit sunde liv med Christiane Schaumburg-Müller, Sund- og slank på 6 uger, Kom i form på 6 uger.

Foredrag af Anne Bech:

Foredrag 1: Bli´r jeg slank af ramsløg og romtoddy?
Er du også faret vild i urskoven af mere eller mindre opfindsomme sundhedsråd? Så ved Anne præcis hvordan du har det. Der stod hun selv, inden hun fik fitness som arbejde.

Anne afliver myten om den perfekte slankekur, i hendes nye underholdende foredrag, om hendes egen rejse gennem sundhedsjunglen. Et sundt og balanceret perspektiv er for nogle gået fløjten, med alt hvad vi hører og læser om sundhed, og Anne prøver at give dig et bedre et af slagsen.

Uanset om du spiser selleri hver dag, eller du ikke har spist en grøntsag i dit liv, får du viden og redskaber til at finde den form for sundhed, der passer til dig.

Foredrag 2: Mindre stress, større arbejdsglæde, stærkere performance
Arbejdslivet i 2018 er, for alt for mange, præget af perioder, hvor stressniveauet når urimelige højder og arbejds- og familieliv fylder mere end de 24 timer du har i døgnet.

I dette foredrag giver Anne Bech konkrete og realistiske værktøjer til hvordan en travl hverdag forenes med en sund livsstil med mere overskud, og ikke mindst sætter Anne fokus på bedre velvære, færre sygemeldinger, mindre stress og mere arbejdsglæde.

Foredraget tager udgangspunkt i, at kroppen er dit fundament, og det er nødt til at fungere før du kan præstere. Med inspiration fra udfordrende og nytænkende nudging teorier og adfærdsdesign, kan du lære hvordan du endelig får ændret vaner, varigt og effektivt.

Glæd jer til et humoristisk og top-inspirerende foredrag, og gå hjem med en mere positiv og realistisk mulighed for en sund livsstil og bedre hverdag.

Foredrag med Anne Bech booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen