Anna Grue

Anna Grue

Anna Grue er forfatter til en lang række romaner, krimier og noveller. Romanerne ”Italiensvej” og ”De voksnes rækker” er fyldt…

Læs mere
Book Anna

Anna Grue er forfatter til en lang række romaner, krimier og noveller. Romanerne ”Italiensvej” og ”De voksnes rækker” er fyldt med 50’er og 60’er nostalgi, mens novellerne i ”De andre” samt de enkeltstående spændingsromaner ”Noget for noget” og ”Det taler vi ikke om” er skarpe samtidsportrætter. Mest kendt er dog krimiserien om privatdetektiven Dan Sommerdahl, der er udgivet i en lang række lande og har inspireret til TV2 serien Sommerdahl.

Anna Grue Døden i kurbadetAnna Grues seneste roman er “Døden i kurbadet” (maj 2021).

Om bogen: En kvinde findes myrdet, da efterlønneren Anne-Maj Mortensen er taget på luksus-kurbad efter en knæoperation. Der er meget i vejen: Knæet gør ondt, genoptræningen er ubehagelig, og maden ikke tilnærmelsesvist så god som hendes egen. Men da en af de andre kurgæster dør, får Anne-Maj andet at tænke på. Udstyret med et par krykkestokke og et mindre lager af smertestillende medicin går hun i gang med sin efterforskning, som ikke ligefrem behager det lokale politi.

Andre foredrag af Anna Grue:

En italiener på Amager
Research og tanker bag romanerne ”Italiensvej” og ”De voksnes rækker” med veninderne Vittoria og Conny i hovedrollerne. Masser af fotos fra datidens ugeblade og aviser.

Dan Sommerdahl – bog og tv-serie
Den flabede privatdetektiv fra fiktive Christianssund, som blev til en topprofessionel politichef i virkelighedens Helsingør.

Den røde tråd
Hele historien – fra debutromanen ”Noget for noget” til det nyeste skud på stammen, ”Døden i kurbadet”. Om forskellen på krimi og ikke krimi, om virkelighed og fantasi, om skriveblokering og arbejdsglæde.

Ved brug af foto skal fotograf Les Kaner nævnes.

Foredrag med Anna Grue booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden. 

 

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular