Anna Grue er forfatter til en lang række romaner, krimier og noveller. Romanerne ”Italiensvej” og ”De voksnes rækker” er fyldt med 50’er og 60’er nostalgi, mens novellerne i ”De andre” samt de enkeltstående spændingsromaner ”Noget for noget” og ”Det taler vi ikke om” er skarpe samtidsportrætter. Mest kendt er dog krimiserien om privatdetektiven Dan Sommerdahl, der er udgivet i en lang række lande og har inspireret til TV2 serien Sommerdahl.

Anna Grues seneste roman er ”Mysteriet i Genbrugsen”. Den handler om en kvindelig efterlønner ved navn Anne-Maj Mortensen. Hun slår sine folder i Nykøbing Sjælland, hvor hun midt i hverdagen med hund, have og madlavning går i gang med at opklare en række mystiske dødsfald i den lokale genbrugsbutik. ”Mysteriet i Genbrugsen” er holdt i en lidt gammeldags, hyggelig stil.

Foredrag af Anna Grue:

En italiener på Amager
Research og tanker bag romanerne ”Italiensvej” og ”De voksnes rækker” med veninderne Vittoria og Conny i hovedrollerne. Masser af fotos fra datidens ugeblade og aviser.

Dan Sommerdahl – bog og tv-serie
Den flabede privatdetektiv fra fiktive Christianssund, som blev til en topprofessionel politichef i virkelighedens Helsingør.

Den røde tråd
Hele historien – fra debutromanen ”Noget for noget” til det nyeste skud på stammen, ”Mysteriet i Genbrugsen”. Om forskellen på krimi og ikke krimi, om virkelighed og fantasi, om skriveblokering og arbejdsglæde.

Ved brug af foto skal fotograf Les Kaner nævnes.

Foredrag med Anna Grue booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden. 

 

Del denne side på:
Til toppen