Anna Grue

Anna Grue

Anna Grue er forfatter til en lang række romaner, krimier og noveller. Romanerne ”Italiensvej” og ”De voksnes rækker” er…

Læs mere
Book Anna

Anna Grue er forfatter til en lang række romaner, krimier og noveller. Romanerne ”Italiensvej” og ”De voksnes rækker” er fyldt med 50’er og 60’er nostalgi, mens novellerne i ”De andre” samt de enkeltstående spændingsromaner ”Noget for noget” og ”Det taler vi ikke om” er skarpe samtidsportrætter. Mest kendt er dog krimiserien om privatdetektiven Dan Sommerdahl, der er udgivet i en lang række lande og har inspireret til TV2 serien Sommerdahl, samt Annas nye krimiserie om Anne-Maj Mortensen og hendes gravhund, Mortensen den Tredje.

Anna Grues seneste roman er “Nøglen til mord” (april 2022).

Om bogen: Anne-Maj Mortensen finder sin eksmands blodige lig i en luksuslejlighed ved Nykøbing Sjællands Lystbådehavn. Den ældre herre har tilsyneladende begået selvmord, og ingen forstår hvorfor. Til hendes store irritation må hun påtage sig at få solgt boligen, og det bliver en kamp med en lige lovlig smart ejendomsmægler – og alt for mange flyttekasser.Midt i processen overrasker Anne-Maj et par, der på mystisk vis har skaffet sig nøgler til lejligheden for at have sex – og snart får hun mistanke om, at den lokale mægler står bag et organiseret misbrug af tomme ejendomme.Politiets efterforskere tager som sædvanlig ikke Anne-Maj alvorligt – ikke engang, da man finder først ét, så et andet lig, der efter hendes bedste overbevisning har forbindelse til sammensværgelsen. Men de skal blive klogere …NØGLEN TIL MORD er tredje selvstændige bind i Anna Grues serie om fru Mortensen.

Forfatteraften

Hele historien – fra debutromanen ”Noget for noget” til det nyeste skud på stammen, ”Nøglen til mord”. Om forskellen på krimi og ikkekrimi, om virkelighed og fantasi, om skriveblokering og arbejdsglæde. Vi kommer ind på hele forfatterskabet, men fokuserer på den nye serie med Anne-Maj Mortensen.

Ved brug af foto skal fotograf Les Kaner nævnes.

Foredrag med Anna Grue booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden. 

 

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular