Anette Sams

Anette Sams

Anette Sams er aktuel med bogen Kålhydrater med opskrifter af  Jane Faerber. Om bogen: Blandt alle verdens grøntsager løber…

Læs mere
Book Anette

Anette Sams er aktuel med bogen Kålhydrater med opskrifter af  Jane Faerber.

Om bogen:

Blandt alle verdens grøntsager løber kål med guldet. Vil du gerne vide hvorfor? Og vil du inspireres til at få flere kålhydrater ind i dit liv?

Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.

Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.

Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.

Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.

Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.

Anette Sams er uddannet farmaceut og har i 20 år forsket i sukker, metaboliske sygdomme og kredsløbssygdomme på Københavns Universitet, Novo Nordisk og Rigshospitalet.

I 2015 sagde opsagde Anette sin drømmestilling som forsker og director i Novo Nordisk. Anette havde en mission om at hun vil gøre Danmark til det første land i verden, der opgraderer befolkningens sundhedsviden til sundhedsfærdigheder. ’Danskerne er klogere end vi tror’ – siger Anette – ’og derfor er det meningsløst at behandle os som en flok, der blot skal have tomme instruktioner om sundhed. Tiden er inde til at gøre sundhed til en færdighed i vores samfund, for alle mellem 10 og 100 forstår en reel sundhedslogik! Og vælger den til.’

Anette Sams har udgivet bestselleren ’Sandheden om sukker’ hos Gyldendal i 2017 og “Ud af diabetes 2 – alt du skal vide for at blive rask igen. Opskrifter v/Thomas Rode Andersen”. Seneste udgivelse: SukkerSmarte børn – der kan og vil selv. Byg fundamentet til et sundt liv (Gyldendal, 2020).

Foredrag af Anette Sams:

1. Foredrag efter aftale.

2. Sandheden om sukker på arbejdspladsen
Der findes et enormt sundhedspotentiale på de fleste arbejdspladser. Skal potentialet udnyttes skal vi opgradere viden om sukker fra myter, der hører fortiden til, til ærlig viden der fascinerer og giver den logik og fascination, der gør alle til chefer i eget sundhedsunivers. For vi har misforstået sukker – og den misforståelse har store konsekvenser for individer, virksomheder og samfund. Det betyder, at sundheden ligger og griner af os! Få de sundhedsmuligheder jeres arbejdsplads fortjener, og få samtidig et godt grin, en ny logik og et rigtig underholdende arrangement med én der vil ændre verden.

Foredrag med Anette Sams booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular