Anette Sams

Anette Sams

Anette Sams er uddannet farmaceut og har i 20 år forsket i sukker, metaboliske sygdomme og kredsløbssygdomme på Københavns Universitet, Novo Nordisk og Rigshospitalet.

I 2015 sagde opsagde Anette sin drømmestilling som forsker og director i Novo Nordisk. Anette havde en mission om at hun vil gøre Danmark til det første land i verden, der opgraderer befolkningens sundhedsviden til sundhedsfærdigheder. ’Danskerne er klogere end vi tror’ – siger Anette – ’og derfor er det meningsløst at behandle os som en flok, der blot skal have tomme instruktioner om sundhed. Tiden er inde til at gøre sundhed til en færdighed i vores samfund, for alle mellem 10 og 100 forstår en reel sundhedslogik! Og vælger den til.’

Anette Sams har udgivet bestselleren ’Sandheden om sukker’ hos Gyldendal i 2017 og “Ud af diabetes 2 – alt du skal vide for at blive rask igen. Opskrifter v/Thomas Rode Andersen”. Seneste udgivelse: SukkerSmarte børn – der kan og vil selv. Byg fundamentet til et sundt liv (Gyldendal, 2020).

Foredrag af Anette Sams:

Sandheden om sukker på arbejdspladsen
Der findes et enormt sundhedspotentiale på de fleste arbejdspladser. Skal potentialet udnyttes skal vi opgradere viden om sukker fra myter, der hører fortiden til, til ærlig viden der fascinerer og giver den logik og fascination, der gør alle til chefer i eget sundhedsunivers. For vi har misforstået sukker – og den misforståelse har store konsekvenser for individer, virksomheder og samfund. Det betyder, at sundheden ligger og griner af os! Få de sundhedsmuligheder jeres arbejdsplads fortjener, og få samtidig et godt grin, en ny logik og et rigtig underholdende arrangement med én der vil ændre verden.

Foredrag med Anette Sams booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen