Anders Fjelsted

Du kender Anders Fjelsted fra:
“DM i stand-up”, hvor han har været vært flere gange, “Stand-up.dk”, “De Udvalgte”, “Talegaver til børn”, “Comedy Aid”, hans soloshow “Barnligt voksen” og som morgenvært på Nova FMs “GO’NOVA”.

Anders Fjeldsted kan finde på at snakke om:
Alt! Så længe det er morsomt, alvorligt, aktuelt, pudsigt, sært, dumt, uretfærdigt, pudseløjerligt, forunderligt, nedtur, optur, mennesker, dyr, old school, barnlige ting, voksne ting, politik, polemik og meget andet.

Det vidste du ikke om Anders Fjelsted:
Anders elsker duppeditter og dippenoter. Alt hvad der kan kaldes gadgets.

Kort om Anders Fjelsted:
Anders Fjelsted er ham, alle kan lide. Han er charmerende, positiv og selvironisk. Måske også fordi han ligner en sød nevø eller en granvoksen konfirmand. Bag det drengede ansigt snurrer et kvikt hoved, der kan sætte både sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum. En af Anders Fjelsteds styrker er, at han med mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang! Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show “Barnligt voksen” – om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt er. Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, “Lige ved og voksen”, om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

Pressemateriale

Anders Fjelsted er en særdeles rutineret komiker, og med sin 100 % skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE skal underholdes.

Anders er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders i sit eget liv, men ofte også hos vennerne – til deres store fortrydelse.

Bonus: Anders har optrådt i mere end 10 år og har været vidt omkring med sin humor. Han har arbejdet for såvel P3, som The Voice og lige nu Nova FM og har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge. Han har flere gange været vært ved “DM i stand-up”, ligesom han flere gange har medvirket i programmerne ”Stand-up.dk”

I 2005 drog Anders Fjelsted sammen med kollegaen Thomas Hartmann til Irak for at optræde for de danske tropper. Oplevelserne og showet fra denne tur har man senere kunnet opleve på TV2 Zulu i programmet ”Komikere i krig”. Samme år gjorde han sig bemærket i forbindelse med ”Talegaver til børn” som han har medvirket i lige siden. Også nu, hvor støtteshowet hedder “Comedy Aid”.

Anders kan ofte opleves som vært på forskellige arrangementer og shows. Han lavede blandt andet DR1 programmet ”SommerZonen” sammen med Michael Carøe og har også, sammen med Sebastian Dorset, været konferencier ved FBI og UNICEFs store velgørenhedsshow ”Talegaver til børn”, og har flere gange været vært ved “DM i stand-up”.

Fjelsted var også en del af redaktionen på både “Brian Mørk show” og ”Tak for i aften” med Rune Klan og Mick Øgendahl, som begge blev sendt på TV2 Zulu, samt skrevet speaks til Zulu Zhitparade. Anders valgte atter en gang at drage ud med de danske tropper – denne gang til Kosovo, hvor han optrådte med blandt andre Brian Mørk.

I 2009 kunne Anders opleves på tour i det anmelderroste show ”De Udvalgte” sammen med kollegaerne Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff. Showet udkom senere på året på dvd. Og i foråret 2010 præsenterede “Fjelle” sit første solo show “Barnligt voksen” om balancen mellem det indre barn der bare vil ud og den voksne mand han er i kraft af sit liv som gift og familiefar. Showet er nu også ude på dvd. Fortsættelsen leverede han i 2014 med sit andet one man show “Lige ved og voksen” om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen