Anders Bircow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge

Anders Bircow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge

3 SKVAT TA’R FAT

Henrik Mathiasen, Søren Lynge og Anders Bircow fortsætter succesen med deres nye og energifyldte show, der sætter fokus på at øge danskernes niveau af hverdagsglæde.

Ved brug af humor, musik og sketcher giver de tre entertainere nogle simple bud på små skridt, der kan øge DIN hverdagsglæde. Hør også deres rørende beretninger om personlige kriser, der endte som katalysatorer til rejsen mod et bedre liv.

Missionen for de tre erfarne herrer er at gøre det gode danske liv endnu bedre og samtidigt legitimere holdningen om, at man gerne må have det sjovt og lære noget samtidigt.

Henrik Mathiasen
Foredragsholder, forfatter og erklæret optimist. Henrik har gennem mere end 10 år uddannet en perlerække af danske og internationale virksomheder i optimismens verden.

Søren Lynge

Inspirerer mennesker nemmere, mere problemfrit og lykkeligere gennem livet. Han er Ekspert i Mental Sundhed. Med over 3.000 foredrag er han en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere.

Anders Bircow
Skuespiller og entertainer. Har gennem mere end 30 år fået folk til at grine. Nu er hans mission at give publikum et mere varigt smil på læben.

Foredrag med Anders Bircow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen