Anders Bircow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge

Anders Bircow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge
3 SKVAT TA’R FAT

Henrik Mathiasen, Søren Lynge og Anders Bircow tørner nu sammen i et nyt stort dansk show. Fra scenekanten vil du opleve en unik energi, få masser af gode grin – men samtidig lære en masser om dig selv og dine kollegaer.

For det bør vel ikke være forbudt at grine og lære lidt samtidigt? Showet bryder med dette princip og efterlader deltagerne med et tankevækkende smil på læben og inspiration til at træffe nye personlige valg. Talkshowet har til formål at optimere ethvert menneskes livskvalitet – både privat og på arbejdet.

Målet med showet er at give deltagerne helt konkrete værktøjer til:

  • at vælge og vedholde et optimistisk og positivt syn på livet
  • at opbygge selvværd og selvtillid
  • at træffet et bevidst valg om arbejdsglæde
  • at kende sig selv og sine kollegaer – er du en Mickey Mouse eller en Anders And?
  • at bytte dårlige vaner ud med gode
  • at forstå hvad “god værkstedshumor” er

Efter foredraget udleveres et 10-siders kompendium med øvelser til opfølgning. Herudover kan der tilkøbes diverse bøger, personprofiler og uddannelser.

Henrik Mathiasen
Foredragsholder, forfatter og erklæret optimist. Henrik har gennem mere end 10 år uddannet en perlerække af danske og internationale virksomheder i optimismens verden.

Søren Lynge
Inspirerer mennesker nemmere, mere problemfrit og lykkeligere gennem livet. Han er Ekspert i Mental Sundhed. Med over 3.000 foredrag er han en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere.

Anders Bircow
Skuespiller og entertainer. Har gennem mere end 30 år fået folk til at grine. Nu er hans mission at give publikum et mere varigt smil på læben.

Foredrag med Anders Bircow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen