Anders, Benjamin & Marie Carmen Koppel

Anders, Benjamin & Marie Carmen Koppel
Familien Koppel gennem 100 

Anders, Benjamin og Marie Carmen Koppel tager i ord og toner publikum med rundt i Koppel-familiens historie; fra Herman D. Koppel, over Savage Rose i 1960’erne og op til nutiden med jazz, soul, gospel og store klassiske værker.

Foredraget vil byde på en række smagsprøver på Koppelske kompositioner, ligesom der vil blive fortalt anekdoter de færreste kender til!

De tre foredragsholdere bevæger sig hver især indenfor forskellige genrer – når de da ikke lige deltager i hinandens projekter! Anders har skrevet musik til symfoniorkestre de seneste mange år, ligesom han stadig holder fast i sin fantastiske verdensmusiktrio “Bazaar”. Marie Carmen har den amerikanske gospeltradition helt inde under huden, synger soul og jazz og har deltaget i en lang række tv shows deriblandt Dansk Melodi Grandprix. Benjamin er først og fremmest jazz-saxofonist, men har også en plads i poporkestret “Moonjam” og er solist med symfoniorkestre. Tilsammen har de tre kunstnere et stort og trofast publikum, som med dette show får en unik mulighed for at lære den musikalske familie nærmere at kende på en humoristisk og underholdende måde.

Foredrag med Anders, Benjamin og Marie Carmen Koppel booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen