Amin Jensen

Amin er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom at han er et produkt af den danske…

Læs mere
Book Amin

Amin er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom at han er et produkt af den danske stand-up genre, så har han formået at udvikle sig og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som komiker, parodist eller som sanger. Når Amin laver sine rammende parodier, sjove livsbetragtninger eller gennemhuller simple hverdags- ting, får han det til at blive hylende morsomt. Amin går altid til grænsen, men aldrig over. Han går altid efter bolden og ikke efter manden. Amin er på en gang utrolig morsom og charmerende – og altid utrolig elegant. Det er netop det der ken-detegner Amin Jensen. Amin Jensen er gennemmusikalsk og spiller på mange instrumenter, nogle gange samtidig. Amin Jensen skriver selv sin tekst og musik. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme, mundharpen på tværs i det store gab, hans utrolige timing og fantastiske evne til at improvisere, kan man ikke gøre andet end at overgive sig.

Amin Jensen med pianist eller trio

Du kan også booke Amin med pianist eller trio. I dette show har publikum mulighed for at byde ind med ønsker, når der pludselig åbnes op for noget, der ligner en optagelse af Hit Med Sangen. Alt dette naturligvis krydret med Amins sædvanlige charme, rammende parodier og skarpe komik.

Amin Jensen byder op til dans

Skal du have musik til din fest? Nu har du muligheden for at opleve sangeren og musikeren Amin Jensen, når der spilles op til dans. Med sig har han et veloplagt orkester, der sørger for at folk vil strømme til dansegulvet. Der spilles 3 sæt á ca. 45 minutters varighed og Amin viser sine evner som imponerende sanger. Orkestret spiller også nogle passa-ger alene og tager gerne mod ønsker fra publikum. Der er lagt op til en oplevelse i særklasse, når Amin og orkester indtager scenen. Amin og Co. spiller et bredt repertoire af de bedste og største hits vi kender.

Amin Jensen med Søren Sebber Larsen

Hit med banko
To lys på et bord, Seven Years eller måske bare En dag tilbage? Gæt sange med et tal og vind sjove og skægge præmier, når Amin Jensen inviterer til “Hit med banko”.  Amin Jensen er vært, og publikum trækker det næste nummer, som gemmer på en sang bag tallet.

Syng med eller lyt med på de gættede numre, med musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Og en gang imellem bliver nummeret spillet ud som finalen på et rigtigt tal, en fuld række giver banko! Hit med banko spiller to runder med en række, to rækker og hele pladen fuld, og vinderne får små sjove og skægge præmier med hjem.

Amin som konferencier

Skal festen/arrangementet styres af en kompetent person, er Amin den rette som konferencier. Han sørger for, at dine gæster guides igennem aftenen på en sjov og underholdende måde med både stand-up og musikalske indslag og Amin sørger for, at aftenens tidsplan overholdes. Han sætter sig meget ind i, hvem og hvad der skal præsenteres, så det bliver gjort på den sjoveste måde.

Amin Jensen indtager automobilitet

Buschauffør? Ja – Amin har faktisk alle tilladelser til at køre bus erhverv og har indgået et samarbejde med imagebus.dk. Amin henter dine gæster og kører ca. 20-30 minutter med dem. Det er med garanti den mest underholdende buschauffør, du har oplevet. Derefter overtager en anden chauffør og dine gæster kan fortsætte til den endelige destination. Bussen kan rumme op til 60 passagerer, der alle sidder ved 4 mands borde. Der er lydanlæg, scene og scenelys i bussen, så det er faktisk muligt at lave show eller foredrag inde i Danmarks største bus.

Amin Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular