Allan René Olesen

Allan René Olesen

Allan er direktør i en konsulentvirksomhed. Han er foredragsholder, Coach, proceskonsulent og kursusleder. Siden 2005 har over 75.000 mennesker oplevet Allans livsbekræftende energi. Allan er et livsstykke. Han er trods lægernes profetier på benene og stærkere end nogensinde. Et voldsomt trafikuheld kostede Allans søster livet, og hans hustru Maj-Britt blev svært kvæstet, mens Allan selv blev ødelagt i en sådan grad at lægerne ikke gav ham mange chancer for overlevelse. Allan kom dog igen, i kraft af en ukuelig vilje og en kæmpe lyst til livet. Et foredrag af Allan René Olesen er en garanti for et unikt nærvær med humor, kant og masser af stof til eftertanke.

Mantra: – Det er ikke så interessant, hvad der sker med dig, som hvad du gør med det!

Foredrag af Allan René Olesen:

Foredrag 1. Trivsel og arbejdsglæde
”Trivsel er, når du ikke kan få øje på en idiot i miles omkreds”
Det vi fokuserer på, er det vi forstørrer i vores bevidsthed. Dermed skaber vi retning og bevægelse frem mod dette fokus. Hvis vores tilgang til livet, eller en given opgave er at; “det er svært” – så vil vi med sikkerhed finde beviser der kan understøtte denne opfattelse! Dit fokus i dagligdagen og arbejdslivet har stor betydning. Allan taler om aktive valg, og fokus på det I vil – frem for det i vil væk fra! Få i foredraget Trivsel og Arbejdsglæde en stærk oplevelse med humor og engagement, hvor I bliver efterladt med hænderne over hovedet.

Foredrag 2. Grib hinanden i at gøre tingene rigtigt!
I den vestlige verden, er vi opdraget til at lede efter, finde, og holde møder om problemer, fejl og mangler. Hvornår var sidste gang I holdt et møde om en succesoplevelse på arbejdspladsen?
Hvis fokus forstørrer, så var det måske netop på tide at vi startede med at gribe hinanden i at gøre tingene rigtigt, i stedet for at lede efter “de 5 fejl“. Vi er hinandens arbejdsmiljø og via vores indstilling har vi enorm indflydelse på egen og andres trivsel! Foredraget inspirerer alle deltagere, ved at skabe en større bevidsthed om, hvad der giver værdi og energi i hverdagen, samt hvordan vi via forståelse og et aktivt fokus kan bruge egne og hinandens ressourcer bedst. Få et stærkt humoristisk og aktivt input, med inspiration til hverdag, familie- og arbejdsliv.

Foredrag 3. Kommunikation og Samarbejde
Du siger ikke det du mener at sige, men det som andre hører. Med mange stærkt humoristiske scenarier fra hverdagen, tager foredraget afsæt i kommunikationen som et redskab til at forøge og bestyrke arbejdsglæden, fremme tillid og respekt og opbygge de indbyrdes relationer. God kommunikation handler om vilje, tydelighed og bæredygtige relationer. Det at sige, hvad vi mener, på en måde, så det kan forbinde os med den anden part, og vi derved kan skabe en fælles forståelse. Det udmønter sig ikke nødvendigvis i enighed, men i respektfuld forståelse. Enighed kan nogle gange efterlade os med ”stilstand”, mens uenighed kan være et nyt potentiale for udvikling. Foredraget handler ikke blot om selve kommunikationen som metode, men mindst lige så meget om relationer og sammenhænge. Meget ofte er det relationen der er afgørende for god kommunikation frem for det sagte.
I bliver med garanti efterladt inspirerede og forløste af genkendelsens smittende latter.

Foredrag 4. Stress eller tilfreds
Stress er blevet et modeord og bliver ofte betegnelsen for at have travlt. Har du travlt ”på den fede måde”, eller lider du egentlig af stress?
Når vi oplever at have et problem, er det altid fordi, der er noget andet, vi hellere vil – og det er her vi skal rette fokus… Foredraget tager afsæt i trivsel som modvægt til stress. Et skarpt skud fra hoften, om at vælge indstilling og virkeliggøre profetien om at det vi leder efter, det finder vi..

Foredrag 5. Teamudvikling
Søger I at optimere teamets samarbejde, arbejde med konflikter, skabe en anerkendende ånd på arbejdspladsen, eller handler det om stresshåndtering, psykisk arbejdsmiljø og andre forløb der fremmer trivslen, så kan en workshop/procesdag være det I har brug for. For at formidle læring bruger jeg aktive øvelser, som understreger teorien og forstærker budskabet. Dette er et meget effektfuldt og vigtigt element i teamudviklingen, da det skaber en dynamisk ramme, hvor deltagerne ikke blot er passive modtagere, med aktive medspillere. Denne involvering sikrer en stærk personlig integration.

Jeg udfordrer mønstre og rutiner i jeres organisation og på den måde ”provokerer og forstyrrer” jeg organisationens selvforståelse, rammer og strukturer. Dette giver reelle muligheder for nye handlinger og ændret adfærd.

Reaktioner på tidligere arrangementer:

“Vi lavede en opsamling på dagen, og alle deltagerne var ellevilde”
Erik Eskildsen  – LEGO – Afdelingsleder PMD-PS

”500 medarbejdere fik gennem “Addfocus” et brag af en afslutning på dagen”
Jesper Wengel  – adm. direktør i Kristelig Fagbevægelse

“Tak, Tak. Jeg manglede ord i min afslutning. Har hørt mange foredrag. De fleste har været gode, spændende, berigende etc. Nogle få er i særklasse, – det var dit!!!!!!!!
Jane Pilegaard – Formand – Fagligt udvalg – Københavns Lærerforening

”Dit indlæg var perfekt afstemt efter det input, du havde fået fra mig”
Joan Fischer Kildahl – Novo Nordisk A/S

”Vi fik leveret en fremragende vare – ganske enkelt!”
Torben Vestergaard – Afdelingsleder, Dansk Landbrugsrådgivning

”I selskab med din unikke mimik, kropssprog og smittende latter, flyver tiden bare af sted”
Gladys Geertsen – Arbejdsmiljøansvarlig i FRD

Læs vedhæftede artikel fra bladet Psykologi om passion og selvledelse

Foredrag med Allan René Olesen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen