Søg på hjemmesiden:

Nyheder

Eddie Skoller

29/04/2016
Eddie Skoller

Det er næsten som at ha’ været der selv – foredrag med udgangspunkt i bog af samme navn

1969 debuterede Eddie Skoller med sin guitar i Tivolis Vise Vers Hus hos den legendariske Thøger Olesen. Fra sine første år i St. Louis, USA, som søn af en svenskfødt mor og en russiskfødt jødisk far, til han blev student fra Stenhus Kostskole, civiløkonom fra Handelshøjskolen i København og ansat som systemplanlægger på Danfoss på Als, har Eddie Skoller villet én ting: at underholde.

Det er næsten som at ha’ været der selv er Eddie Skollers personlige fortælling om showbiz, medier, børn, kærlighed, humor og musik. Vi får de utrolige familiehistorier og de sjove anekdoter og hører om forholdet til kolleger som Dirch Passer, Tommy Kenter, Elaine Paige, Cliff Richard og ikke mindst Victor Borge, som var det store forbillede. Det er kort sagt hele historien om at udleve sin drøm. Om succes på succes, om udfordringer i karriere og kærlighed – og om at genfinde balancen i et nyt og godt liv.

Foredrag med Eddie Skoller booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Morten Brask

28/04/2016
Morten Brask

Morten Brask er aktuel med romanen “Ofrene” (april 2016).

Om bogen:
En roman om kærlighed og det værste der kan ske. Om angsten og sorgen, om skylden og skammen. Om længslen efter at tage blodig hævn. En sommernat i det indre København bliver en ung jurist overfaldet. En fremmed mand trækker hende ind i en port og voldtager hende. Det lykkes hende at komme hjem til sin kæreste og sammen anmelder de forbrydelsen. Alt i deres forhold forandres. Igennem kærestens øjne følger vi kvindens vej gennem retssystemet fra modtagelsen i voldtægtscenteret til den dag i Københavns byret, hvor sagen skal for en dommer. Vi ser hvordan sagen splitter hende ad, hvordan hun gradvist opløses under systemets granskende blik, men også hvordan vores fortæller bliver voldtægtsforbryderens andet offer og raser, sørger, kæmper for at forstå og besættes af længslen efter hævn. Ofrene er en dybt medrivende, intens og relevant læseoplevelse; en hvirvlende, tankevækkende malstrøm, et studie af skyld, krænkelse og offerliggørelse.

Foredrag med Morten Brask booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Den Skaldede kok – Carsten Olsen

26/04/2016
Den Skaldede kok – Carsten Olsen

Den Skaldede kok – helt ind til benet!

Vi tilbyder et foredrag med Carsten Olsen alias Den Skaldede Kok.

Med mellemrum har Olsen ramt forsiderne på diverse skrivende medier – nu for første gang løfter han sløret for, hvad der i virkeligheden skete, og hvordan han oplevede det.

Vi kommer helt ind bag kulisserne i både modgang og medgang. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Olsen hudløst ærligt fortæller om misbrug, fedme operationen der nær slog ham ihjel – både psykisk og fysisk.  Han fortæller også om, hvordan det var at måtte sige farvel til sit hjertebarn – restauranten i Tivoli, kampen mod sin søns psykiske sygdom – at blive et kendt ansigt fra den ene dag til den anden. Vi kommer også til at høre om hans vilde liv, hvor der i gamle dage gerne blev delt en håndmad eller to ud.

Foredraget vil blive guide igennem, Pia Brixved, som i sin tid skabte fænomenet, Den Skaldede kok – og et livslangt usædvanligt venskab begyndte.

Velkommen til 2 timers vanvittig, underholdende og rørende foredrag med hele Danmarks skaldede kok. Rock ‘ n roll! Vi lover dig, at du vil blive underholdt ud over det sædvanlige – for hvis der er nogle, der har levet sit liv i overhalingsbanen, så er det Olsen – Den Skaldede Kok. For som han siger; hvis mit liv var en madret, så ville det være den vildeste buffet!

Foredrag med Den Skaldede kok booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Carsten Frimodt

26/04/2016
Carsten Frimodt

Jeg er født 1950 – ingeniør og racerkører gennem mere end 30 år samt forfatter til nu snart fem bøger, der betragtes som hovedværker indenfor dansk motorsport – også ifølge flere lektørudtalelser.

”Han fandt formlen” var en overskrift i Jyllands Posten om undertegnede som bare en af mange artikler om undertegnede. Som deltager i internationale racerløb i Skandinavien er jeg blevet et kendt navn indenfor de fleste motorklubber. I forbindelse med mine udgivelser har forlaget udsendt pressemeddelelser til samtlige dagblade og automagasiner. Disse har interviewet mig løbende samt ligeledes anmeldt mine bøger mere end positivt. Jeg har således gennem nu fire årtier oparbejdet et ry som ekspert på området tidlig dansk racing (1945-80).

Foredrag
Mine foredrag kan være af en times varighed og har udgangspunkt i en af mine bøger, hvorfra jeg bruger de bedste af mine sjældne pressefoto. Min samling har for længst passeret de 10.000! Foredraget er baseret på en PowerPoint præsentation med op til 50 udvalgte foto, hvilket oftest bringer en dialog i gang med salen. Det mest populære emne for tiden er Roskilde Ring som i forbindelse med 60 års dagen i 2015 fik en genopblomstring, der trak 10.000 betalende gæster til et klassisk racerløb ved havnen i Roskilde og ugen efter fandt en tilsvarende mængde vej til festivitasen i parken Roskilde Ring.

Foredrag med Carsten Frimodt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Rasmus Krath

19/04/2016
Rasmus Krath

Brasilien og OL-byen Rio de Janeiro

Narkobander og korrupt politi kontrollerer store dele af Rio de Janeiro, men samtidig emmer byen af fest og farver, mens folk forbereder sig til det store OL-brag. Hvad vil der ske, når verdens øjne rettes imod Brasilien til august?

Et foredragsshow om Latinamerikas største, festligste og mest korrupte nation – med film, fotos og livemusik

RASMUS KRATH har været i Brasilien 13 gange og opholdt sig samlet tre år i landet. Nu har han samlet sine oplevelser og tanker fra rejserne i et gennemarbejdet og medrivende foredragsshow om den store nation, der for alvor vil gøre sin entré på verdensscenen, når OL afholdes i Rio til sommer. Brasilien er på én gang skønhed kontra grusomhed og fattigdom kontra overflod.

Mens Europa led nød og nedgang under finanskrisen, stormede Brasilien fremad mod bedre og bedre tider. Men nu er motoren gået i stå, Brasiliens økonomi er tæt på recession, og landet plages af enorme korruptionsskandaler. Og midt i alt det skal brasilianerne afholde OL.

Problemerne til trods bobler Brasilien stadig i dag af energi, nerve og optimisme. Brasilianerne er kendt som værende et af verdens mest åbne, frigjorte og udadvendte folk. Og så har de karnevalet i Rio…

Men hvem er brasilianerne, hvor er Brasilien på vej hen som land, og hvad kommer der til at ske, når OL kommer til Rio de Janeiro?

Rasmus Krath:
Afholdt +600 foredrag
Medlem af Eventyrernes Klub
Producerede i 2010 film til DR om Somalias Pirater
Læst antropologi og er uddannet projektleder fra KaosPiloterne

Foredrag med Rasmus Krath booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Marie Kraul

18/04/2016
Marie Kraul

Marie Kraul er journalist og forfatter til en række bøger om familiiv, bla. Simpleliving, Børn skal da arbejde og senest Opgiv ikke din teenager – styrk arbejdsfællesskabet og din forældreautoritet. Er mor til tre teenagere og har tidligere været kommunikationsrådgiver i Børns Vilkår.

Marie Kraul foredrag:

Foredrag 1: Opgiv ikke din teenager (til forældre og børnefaglige)
Foredrag 2: Teenagere ­ fremtidens arbejdskraft. Hvorfor huslige pligter er afgørende for fremtidens arbejdsmarked (til virksomheder, organisationer, mv.)
Foredrag 3: Opdragelse ­ en nødvendighed for overlevelse (til forældre og børnefaglige – i samarbejde med sundhedsplejerske Gerda Bruun.)

Foredrag med Marie Kraul booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Annette Fredskov

18/04/2016
Annette Fredskov

Foredrag om motivation og positiv livsindstilling

Annette Fredskov er mest kendt som Maratonkvinden – hende der løb 366 maraton på 365 dage. Diagnosticeret med multipel sklerose gjorde hun, hvad de fleste troede var umuligt, og hun fortsætter: 5 maraton på 48 timer, i løbesko fra Danmark til Paris og alt andet, der fylder hendes hjerte med glæde. Glem alt om begrænsninger og gå efter guldet. Det er muligt for alle, og Annette er meget passioneret omkring at inspirere folk til at få det bedste ud af hver eneste dag og få succes i livet. Som hun siger, “hvis jeg kan, kan du også – gøre det, du vil.” Annette beskriver sig selv som en almindelig kvinde, der har fundet frem til sin indre styrke. En styrke Annette er overbevist om, at vi alle besidder og kan finde frem. En styrke du kan bruge til lige nøjagtig det, du ønsker. Det, der gør dig glad og får dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Løb og maraton er Annettes passion og gør hende glad. Hvad gør dig glad? Det handler om meget mere end løb og maraton. Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag. Annette kommer ud over scenekanten, når hun holder foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning. Annette udgav i 2013 bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage”. I 2016 udkommer hendes anden bog med titlen ”Fra drøm til virkelighed”.

Foredrag med Annette Fredskov booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jens Werner

13/04/2016
Jens Werner

At overvære et foredrag med Jens Werner er uden sammenligning.

Jens Werner, Danmarks mest vindende danser nogensinde, Vild med Dans dommer og danseskoleejer i Værløse, tager dig gennem en rutsjebane af fortællinger, anekdoter og hudløse, rørende beretninger om sit liv, sin dans og den benhårde vej til at opnå det ypperste inden for sit felt, at blive verdens bedste danser!

Jens Werners foredrag kan sammensættes helt på den måde kunden ønsker det. Fra 1 times foredrag eller undervisning, til heldagsarrangementer hvor teambuilding via danseaktivitet kan implementeres.

Uanset hvilket humør kunden kommer med, lover Jens Werner at humøret i den grad er løftet når man går derfra. Du vil forlade foredraget underholdt, opløftet og alligevel eftertænksom.

Foredrag med Jens Werner booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anne Laxholm

07/04/2016
Anne Laxholm

Giv mig et år
I sit foredrag, som er baseret på hendes bog ”Giv mig et år” fortæller Anne om sit begivenhedsrige liv i en verden af dans – en rejse, der bragte hende og hendes mand, Hans, fra Danmark til England, fra titlen som nordsjællandsmester til verdensmestre og først hjem til Danmark 28 år senere. Hun beretter om nogle af de udfordringer, de mødte undervejs, ikke kun i dansekarrieren, men også livets øvrige aspekter, deriblandt partnerskab, ægteskab og rollen som iværksættere i firmaet CHRISANNE. Foredraget giver et indblik i en elitesportskarriere på topplan, og sidenhen en rolle som medejer i et meget succesrigt og hurtigt voksende firma inden for danseindustrien og dansestudiet Dance Academy Laxholm i Hørsholm. Endelig vil Anne naturligvis også fortælle om sin rolle som en af dommerne i det populære TV2 program ”Vild med Dans”, hvor hun har medvirket siden starten i 2005.

Foredrag med Anne Laxholm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Claus Skytte

06/04/2016
Claus Skytte

Claus Skytte er forfatter, iværksætter og cirkulær strateg med over 25 års erfaring fra reklamebranchen, og ikke mindst er han dansk pioner indenfor deleøkonomi med 3 bøger om deleøkonomi bag sig. Han leverer sine budskaber og egne erfaringer med deleøkonomi på dedikeret og entusiastisk vis, og så er han fuld af energi på scenen.

Claus Skytte tilbyder følgende 5 foredrag:

  1. Skal vi dele?
  2. Den nye andelsbevægelse
  3. Den 3. internetbølge
  4. Den 4. Industrielle revolution
  5. Deleøkonomi som trussel og mulighed

Foredrag med Claus Skytte booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Birthe Rønn Hornbech

06/04/2016
Birthe Rønn Hornbech

Forfatter og samfundsdebattør. Tidl. minister, MF og vicepolitimester. Født 18. oktober 1943 i København, datter af sognepræst Christian Rainold Sparrevohn Rønn og exam.pharm. Ellen Kryger Rønn.

Foredrag om kirkelige, folkelige, etiske og litterære emner (fx. H.C. Andersen).

Foredrag med Birthe Rønn Hornbech booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Per Kuskner

23/03/2016
Per Kuskner

Olsen-Banden foredrag
Egon, Benny og Kjeld udgjorde den muntre kriminelle trio i Olsen-banden. Nu har det sidste overlevende medlem Benny, alias Morten Grunwald, fortalt om sine oplevelser, anekdoter og tiden igennem de 14 lm om banden i en stor bog med titlen ”Min tid i gule sokker”. Bogen er fortalt til journalist og forfatter Per Kuskner (manden bag bøgerne ”Matador, mennesker, myter & minder” og ”Axel Strøbye – en tragisk komedie”), som nu tilbyder et spændende foredrag om Olsen-banden, krydret med et hav af billeder både foran og bagved kameraet.

Foredrag med Per Kuskner booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Erkan Özden

18/03/2016
Erkan Özden

Vært på TV Avisen, Korrespondent i Washington, vært på DR2 Udland, rejsende reporter i katastrofezoner, foredragsholder og ordstyrer.

Erkan Özden foredrag:

Foredrag 1: Bedstefar på B&W
”En aften efter et fagligt arrangement, sad jeg til bords i en gammel industribygning på Refshaleøen i København. Da det gik op for mig at det engang dannede rammen om kantinen på det gamle B&W, gav det et stik i hjertet. Her sad jeg sammen med kreative folk fra fjernsynet og lækker økologisk mad i hippe omgivelser, hvor min bedstefar engang formentlig havde siddet med sin knap så kreative frokost, sammen med tusindvis af mænd i kedeldragter i 1970’ere. Dengang bedstefar far fremmedarbejder på B&W. Gad vide om han dengang havde tænkt over at barnebarnet 40 år senere skulle sidde samme sted, til fint selskab med kollegerne fra fjernsynet?”

Sådan lyder det fra Erkan Özden, når han reflekterer over den efterhånden lange historie hans familie har i Danmark. I en tid hvor der er meget tale om integration og mønsterbrud, kommer der en historie om en opvækst langt fra ghettoen. En historie om at komme fra det nederste samfundslag, som arbejderdreng og barn af indvandrere, til at blive den første student og akademiker i familien. Den amerikanske drøm, der blev til virkelighed i et rækkehus med røvballegardiner, gule mursten og grøn ligusterhæk, vest for København. Bedstefar kom for 40 år siden med invitation. Barnebarnet kom til verden med fortrykt cpr-nummer, på en dansk fødestue, som andengenerationsindvandrer. På godt og ondt.

Foredrag 2: USA – når valgcirkusset nærmer sig
Stiller Hillary Clinton mon op som præsident, og hvad sker der med Trump? I USA er rejsen frem mod selve valget belagt med sejre, nederlag, forudsigeligheder og ikke mindst overraskelser. Især for den unge reporter, der en kold vintermorgen står og fryser om tæerne i Iowa, langt ude på landet, i forsøget på at forstå et amerikansk valgsystem, der handler om så meget mere end at sætte et kryds, hvor alt er på spil, hvor alle kræfter bliver mobiliseret. En rejse ud i den amerikanske valgkamp, bagom kulisserne.

Foredrag med Erkan Özden booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Copenhagen ECKO

17/03/2016
Copenhagen ECKO

Copenhagen ECKO – Ensemble med glød

Copenhagen ECKO er et klassisk ensemble med danske og internationale rødder. Vores musik udtrykker nordisk melankoli, østeuropæisk temperament og sydamerikansk glød.

Copenhagen ECKO er et klassisk ensemble med danske og internationale rødder og fremfører blandt andet værker af Verdi, Mozart, Giuliani, Villa-Lobos, Beethoven og Rachmaninoff samt nyere kompositioner af Previn og Ferrante.

Hanna Lundblad

14/03/2016
Hanna Lundblad

Hanna Lundblad er født 1961. Medskaber og executive producer på ”Badehotellet” (TV2 2013), medskaber af komedien ”Lykke” (DR 2011) samt medforfatter på ”Krøniken” (DR 2004). Uddannet dramaturg fra Århus Universitet, kollektivt ledelsesmedlem i teatergruppen Dr. Dante og redaktør af såvel lange som korte serier for Danmarks Radio. Har derudover igennem 25 år fungeret som praktisk arbejdende dramaturg på teaterforestillinger, film og TV serier samt undervist på Den danske Filmskoles instruktør- og manuskriptlinje. Skriver sammen med ægtemanden Stig Thorsboe.

Hanna Lundblad foredrag:

Badehotellet
Om ideen til tv-serien Badehotellet. Herunder den historiske research, arbejdet med karakterer og manuskripter, valg af spillestil samt seriens produktion og scenerne, hvor der laves mad i køkkenet. Der screenes fra serien.

Foredrag med Hanna Lundblad booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Cecilia Vanman

14/03/2016
Cecilia Vanman

Cecilia Vanman er havpattedyrbiolog, journalist og ekspeditionsleder. Cecilia har planlagt og ledt adskillige Arktisekspeditioner i Canada og Grønland og har skrevet reportager om Sirius Patruljen i NØ Grønland, Frømandskorpset, rejseeventyr og rekordjagende fridykkere i Caribien. Cecilia har sejlet som havpattedyrbiolog i det Indiske Ocean, Baffin Strædet, Diskobugten, Middelhavet, Sortehavet, Nordøst- og Nordvest Atlanten og er medlem af Kvindelige Eventyrere. Derudover blev Cecilia Vanman i 2015, som den første danske kvinde nogensinde, optaget som Fellow i The Explorers Club – en af verdens mest prestigefyldte klubber for opdagelsesrejsende, videnskabsfolk og eventyrere.

I foredraget ’Et Arbejdsliv på Iskanten’ tager Cecilia publikum med bag scenen på et unikt arbejdsliv som ekspeditionsleder og havpattedyrbiolog ved iskanten i Arktis. Vi rejser blandt andet med på en spændende filmekspedition på jagt efter hvalrosser, hvidhvaler og narhvaler ved 76nde breddegrad i Canada, i fodsporende på legendariske opdagelsesrejsende igennem den mytiske Nordvestpassage og møder udfordrende storme, isbjørne og overvældende natur i den arktiske ødemark. Cecilia formidler levende og engageret, og publikum er med hele vejen, når havisen knager faretruende under flyverens landingsstel og stormbølgerne vælter ind over forskningsskibets stævn.

Foredrag med Cecilia Vanman booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Nomader med Hjemve

10/03/2016
Nomader med Hjemve

Nomader med Hjemve – Kirkekoncerter.

Man skal ikke lytte længe til Nomader med Hjemve, før det fornemmes, at bandet tackler emner, der adskiller sig markant fra normen i dansk rock. Som lytter bliver man hevet ind i en usminket, poetisk beåndet fremstilling af livet, som det nu engang udfolder sig her på planeten.

Hans Kristian Bang skriver teksterne og Michael Mendel Stern synger sangene med en overbevisende blanding af sårbarhed og fandenivoldskhed, understøttet af Jacob Kolkur: guitar, kor og Jesper Bo Hansen: guitar, keys og kor.

Nomader med Hjemve har spillet en række kirkekoncerter med stor succes. Formatet er akustisk understøttet af klangfarver fra elektrisk guitar, som passer godt ind i kirkens åbne rum.

Charlotte Bircow

08/03/2016
Charlotte Bircow

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan positive tanker, motion og kost, kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et kollegafællesskab.

I foråret 2012 udkom hendes bog, “Kræft æde mig nej” – en bog til inspiration, støtte og trøst for mennesker, der går gennem en af livets svære kriser. Charlotte Bircow er i dag ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, samt Børn, Unge og Sorg. Hun er en af frontfigurerne i mediernes “Knæk Cancer”-dækning, og måske så du hende vinde 2 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse i “Hvem vil være millionær”. Charlotte kan bookes til aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration kan bakkes op af fysisk udfoldelse, og som Breaker/Energizer eller konferencier. Hun holder foredrag på både engelsk og dansk. Ud over hendes mange praktiske erfaringer, bygger hendes samlede viden også på en HA/HD i erhvervsøkonomi, aerobic/fitnessuddannelser fra AFFA – IDEA – USA, samt NLP master og NLC Lifecoach level 3 fra C.H.E.K. Institute San Diego.

Charlotte er en gave til ethvert arrangement, hvor I skal bruge en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlottes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet.

Foredrag med Charlotte Bircow booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Casper Kjerumgaard

07/03/2016
Casper Kjerumgaard

Friluftsliv med børn

HUSK eventyret i hverdagen

Med udgangspunkt i børn og friluftsliv, så tager foredraget jer med rundt til flere forskellige naturperler i Danmark og udlandet. Jeg har haft mine børn med i naturen, siden de var kun et par uger gamle, og i dag spørger de begge: “Far skal vi ikke snart ud og vandre?”

Naturen er et fantastisk helle for de fleste børn. Der findes ikke noget bedre end at lege i naturen. Rammerne er perfekte, intet er umuligt og grænserne er få. De færreste børn gider tage med, hvis præmissen er “Vi skal bare gå en tur”. Børn vil have et projekt som eksempelvis, idag skal vi i skoven og lave mad over bål og så lave slangebøsser – eller vi tager i skoven og bygger en hule, laver mad over bål og sover i hulen!

Igennem et hav af sanselige og stemningsfyldte billeder, guider jeg jer, til hvorledes i selv kan skabe, herlige og succefulde stunder i naturen. Jeg vil altid anbefale at starte i det små, og så bygge på. Husk det er ikke antallet af tilbagelagte kilometer, højdemeter etc. som definerer eventyret og magien i naturen! Eventyret er fuldstændig hvad i ønsker det skal være.

Foredrag med Casper Kjerumgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jesper Bugge Kold

04/03/2016
Jesper Bugge Kold

Land i Datid
Land i Datid foregår i DDR og i nutidens Berlin. Da Peter Körber i 2006 myrdes, drager hans søn Andreas til Berlin for at finde ud af, hvem hans far var. Andreas, der er resultatet af en affære med en dansk kvinde, der var på skolingsophold i DDR i 1970erne, bliver langsomt bekendt med Peters fortid som højtstående officer hos Stasi og opdager, hvordan sikkerhedstjenesten trækker spor helt op til nutiden. Jesper vil fortælle om tilblivelsen af romanen fra idé til færdig bog, og om det store researcharbejdet, der ligger bag. Som en af få har han haft adgang til Stasis arkiver, og ligesom det var tilfældet med Vintermænd har han fået hjælp af en række fagpersoner. Han vil fortælle om sit forfatterskab og om, hvordan det er, at gå fra at være en håbefuld forfatter med et manuskript, som ingen vil udgive, til få år efter at blive nomineret til debutantprisen og ligge på bestsellerlisten i USA og Tyskland. Varighed: 1½ time

Foredrag med Jesper Bugge Kold booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Henrik Strube og Pete Repete

04/03/2016
Henrik Strube og Pete Repete

MUSIKALSK FOREDRAG
AF Henrik Strube og Pete Repete

Mød to profiler, som hver især har stået for store og succesfulde karrierer i musiklivet. Henrik Strube, som med afsæt i Røde Mor og en lang karriere som soloartist og sangskriver med en lang række hits, 16 albums med egne, sange har nået et et stort publikum i Danmark og Skandinavien. Og Pete Repete: Hans eminente keyboard har farvet på utallige af hits med Malurt, CV Jørgensen, Big Fat Snake, Lis Sørensen, Michael Falch, Sanne Salomonsen og mange flere, har fungeret som højt profileret sideman, kapelmester og producer på utallige, danske succeser. Både Henrik Strube og Pete Repete ved, hvad der skal til for at få succes i musikbranchen. Og de er parat til at dele ud af deres erfaringer.

Henrik Strube og Pete Repete booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Philip Sørensen

03/03/2016
Philip Sørensen

Bliv Danmarks Næste Iværksætter

Nyskabelse og iværksætteri er nøglen til et erhversmarked, der spiller på alle hjul. Iværksætteri er simpelthen nøglen til et erhversmarked i balance. Iværksætteri er fundamentet for et velfungerende samfund. Philips mission er at skabe og udvikle så mange nye iværksættere, som overhovedet muligt. Danmarks fremtid er Jer. I skal turde at springe ud i ’showet’. Giv Jer i kast med det I brænder for, nemlig iværksætteri.

Philip vil gerne give nye og unge iværksættere den sidste gejst og motivation til at skabe et produkt som de kan være stolte af – et produkt, der formår at skabe værdi i vores samfund. Vi har mange iværksættere i Danmark, der ikke tør at udleve deres drøm. Dét vil jeg lave om på.
Philip holder gerne et foredrag på netop DIN skole, eller i netop DIN klasse. Vi skal have flere iværksættere på banen – vil du hjælpe mig med dét? Hvem er Danmarks fremtid? Dét er I. De unge.

Philip blev som kun 19-årig kåret til Danmarks yngste restaurantchef af JyllandsPosten. Philip er meget aktiv i iværksætteri og deltager i messer for Fonden for Entreprenørskab, hvor Philip bruger meget tid og energi på at hjælpe de unge iværksættere – nemlig Danmarks fremtid. Philip værdsætter at holde foredrag rundt om i landet, hvor han på engageret vis deler ud af sine mange erfaringer og hjælper usikre elever med at få selvtilliden til bare at gøre det. Be Stronger, Be You. Philip har ihvertfald opnået sollid succes ved at lave hundrede fejl, men ALDRIG lavet den samme fejl to gange. Vi skal turde, at fejle. Vi er blot mennesker.

Foredrag med Philip Sørensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Xinxin Ren Gudbjörnsson

01/03/2016
Xinxin Ren Gudbjörnsson

Hjælp børn og unge med at finde motivationen!

Har du som voksen fortalt børn og unge mennesker at de ”skal tage sig sammen”? Har du også fortalt dem hvorfor de skal tage sig sammen og hvordan de skal gøre det? Du får konkrete værktøjer til at hjælpe børn og unge med at finde og fastholde motivationen. Foredraget er egnet til forældre, lærere, vejledere og andre der arbejder med børn og unge. Foredraget handler om motivation, stressforebyggelse, forældre/lærersamarbejde og forældrerolle. Xinxins foredrag skaber debat, inviterer til diskussion og giver stof til eftertanke. Xinxin Ren Gudbjörnsson er cand.ling.merc. i kommunikation, forfatter, TV-vært, kommentator og coach, blandt andet kendt fra DR programmerne Tigermor og lektiekuren, Xinxin og de fortabte indvandrere og et utal af debatprogrammer. Hun er forfatter til bogen Find Motivationen – Den kommer ikke af sig selv.

Foredrag med Xinxin Ren Gudbjörnsson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Morten Toft

01/03/2016
Morten Toft

Finurlige, forandringsfremmende og fokuserede foredrag, som sætter dig i fremdrift – og godt humør.

Siden 1996 har ”Doktor Toft” alias Morten Wolff-Toft inspireret og hjulpet mange hundrede virksomheder i Danmark, Skandinavien, England og USA til værdifulde Beslutninger, Handlinger og – ikke mindst – Resultater. Nu får du muligheden for selv at opleve ham i tre seriøst sjove og inspirerende foredrag og workshops, baseret på Mortens mangeårige erfaring samt hans bøger Dit livs puslespil, Ærligt Talt og Innovationsrecepten.

Se videopræsentation her.

Foredrag med Morten Toft booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jens Høvsgaard

01/03/2016
Jens Høvsgaard

Jens Høvsgaard (f. 1956) er undersøgende journalist og forfatter til den anmelderroste dokumentarbog Solgt til sex. I 2007 blev han nomineret til Cavlingprisen, Tv­prisen og Bordingprisen for sine reportager og dokumentarfilm om handel med kvinder og børn til prostitution. I 2009 debuterede han som skønlitterær forfatter med Døde prinsesser drømmer ikke – første bind i den samfundskritiske Carla­trilogi med Ekstra Blads­journalisten John Hilling som hovedperson og historien om hans forsvundne hustru Carla som omdrejningspunkt. I 2010 kom fortsættelsen Den syvende dag, og i 2012 rettede han det kritiske søgelys mod den danske kongehus med bogen Det koster et kongerige – bag om kongehusets penge og privilegier. Jens Høvsgaard er en meget benyttet foredragsholder og med sin baggrund som debatvært på både tv og radio er han en vidende og kompetent ordstyrer og moderator. Hædret med HopeNow­prisen i 2010 og kåret som Årets Republikaner i 2012.

Jens Høvsgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Søren Ulrik Thomsen

29/02/2016
Søren Ulrik Thomsen

Søren Ulrik Thomsen nye bog, EN HÅRNÅL KLEMT INDE BAG PANELET, består af korte tekster om tiden, der både forsvinder bagud og flygter fremover. Tekster fulde af sansninger, stemninger og iagttagelser. Fra det essayistisk reflekterende til erindringshistorier og prosadigte. Fra det rå til det rørende. Godt hundrede noter fra eftertiden om ikke at lade fortiden stivne til klichéer og om at forholde sig kritisk til nutiden og samtidig insistere på sin principielle optimisme. Om at mistro alle, der længes efter den gamle verden, og frygte dem, der vil bygge en ny. Og om at Jeg. Er. Her. Nu, men jo også altid et andet sted.

Foredrag med Søren Ulrik Thomsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mette Bloch

29/02/2016
Mette Bloch

Vind kunderne!
Hvis du gerne vil være bedre end de 99% andre butikskæder, virksomheder og hjemmesider, så er det her foredraget for dig! Mette Bloch er ikke bare verdensmester i roning, hun er også verdensmester i kommunikation. Hun kan på en time give jer værktøjer til at vende forretningen 180 grader så kunderne strømmer til og BLIVER hos jer! 35 år som mystery shopper og den kritiske af slagsen har gjort at hun har samlet alt det bedste, og det værste! sammen. Hun deler ud af erfaringerne og giver jer de simple og alligevel ubenyttede fif og tricks der skal til for at ændre en kundes oplevelse fra frygtelig til fantastisk, også selvom du ikke kan give kunden det, han eller hun har brug for. Snyd ikke jer selv for foredraget her, det bliver den bedste investering du har gjort længe!

Foredrag med Mette Bloch booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Hanne Richardt Beck

29/02/2016
Hanne Richardt Beck

Hanne Richardt Beck er aktuel med romanen “Uforudsete hændelser” (Gyldendal, februar 2016)

Om bogen:
En cykelrytter på Mallorca skrider ned ad en klippeside og finder nogle små menneskeknogler. De stammer fra drengen Luis, som forsvandt sporløst tretten år tidligere. Opklaringen af den mulige forbrydelse leder den spanske efterforsker Pilar til tre danske kvinder, der på tidspunktet for drengens forsvinden holdt ferie i huset ved siden af Luis’ far.

“Uforudsete hændelser” handler om venskaber, om forholdet mellem forældre og børn, om tab og skyld, kvindekroppen og menneskets korte, uberegnelige liv.

Foredrag med Hanne Richardt Beck booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Erland Leth Pedersen

17/02/2016
Erland Leth Pedersen

De danske Varulve – En politimands efterforskning i et stykke ukendt besættelseshistorie

Erland Leth Pedersen er 58 år, bor i Greve og har været politimand i København i snart 38 år. Foredraget tager udgangspunkt i en assistance hos drabsafdelingen i maj måned 2012. Han skulle hjælpe til med at afsløre motivet til, at tre uge arabiske mænd, der var født her i landet, forsøgte at indkøbe to AK-47 stormrifler, 500 patroner, magasiner til maskinpistoler samt flere håndgranater. De tre unge mænd havde ikke taget højde for at sælgeren af bemeldte våben var en politimand fra PET. Erland fik således et midlertidigt kontor på Politigården i København og en sen fredag eftermiddag fandt han en meget interessant pakke på et loft. Denne pakke bragte ham tilbage i tiden via arkiver og meget, meget andet, der til sidst endte med udgivelsen af bogen: De danske Varulve – En politimands efterforskning i et stykke ukendt besættelseshistorie. Foredraget varer godt 1 ½ time, powerpoint med fotos, en del film m.v. der kronologisk beskriver han efterforskning både politimæssigt men så sandelig også rent historisk.

Foredrag med Erland Leth Pedersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Trisse Gejl

16/02/2016
Trisse Gejl

Trisse Gejl er aktuel med romanen “Ulvekvinten”.

Zoe er pianist og underviser på konservatoriet. Hun drømmer om at komponere igen. Frederik er hendes niårige søn. Han er god til matematik og computerspil. Beate er fotograf og Zoes veninde. Hun er lige blevet forladt af sin mand. På kryds og tværs er de tre blevet hinandens faste holdepunkter. Men da Zoes liv går i sort, bliver der vendt op og ned på alle relationer. Ulvekvinten er en roman om, hvad kærlighed også er.

Foredrag med Trisse Gejl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Flemming Antony

16/02/2016
Flemming Antony

Dansktop- og fodboldsangeren – journalisten Flemming Antony

Det er en meget farverig og spændende person, vi her kan tilbyde som foredragsholder. Flemming Antony har i 47 år været skiftevis foran og bag kulisserne indenfor den danske showbizz- og sportsverden. Han har som sanger slået alle rekorder med ikke mindre end 60 hits på Dansktoppen, han har skrevet og produceret Danmarks første fodboldslagsang Rød-Hvide farver med det daværende olympiske landshold med Allan Simonsen i spidsen, han producerede en af de mest omtalte plader i 1971, da han fik Erhard Jakobsen i studiet. Han har lanceret navne som Bamses Venner og John Mogensen i Danmarks Radio og har været opvarmer til hele fem pokalfinaler i træk i den gamle Idrætspark. Som journalist og showbizz mand har han mødt et utal af danske koryfæer, som han lærte at kende på sin helt egen måde. Han har rejst med forskellige fodboldlandshold og har et utal an sjove anekdoter.

Foredraget hedder “Mit liv foran og bag kulisserne”. Det vil handle om navne lige fra Raquel Rastenni – Tommy Seebach – Poul Bundgaard – Preben Elkjær – Michael og Brian Laudrup – Gunnar Nu Hansen – Jørn Hjorting – Jørgen de Mylius og mange, mange flere. Foredraget kan eventuelt krydres med lidt sange fra karrieren.

Kort sagt – her er en garanti for et par yderst underholdende timer.

Foredrag med Flemming Antony booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mike Axdal

15/02/2016
Mike Axdal

Mike Axdals fortælling fører os tilbage til den 7. april 1990 og ind på skibet Scandinavian Star i de mange timer hvor ildens arrigskab brøler i natten kun afbrudt af dødskrig fra passager.

Mike Axdal er overlevende fra mordbrandene på Scandinavian Star den 7. april 1990, hvor 159 mennesker omkom. Iblandt de omkomne var hans far Henning og broderen Tonni. Den 10. oktober 2006 udkom hans første bog: ”Mordbrand med statsstøtte” der omhandler Scandinavian Star forbrydelsen fra 1990 og frem til 2006.

I år kommer bog nummer to: ”Statsmafiaen & Shippingkartellet”. Bogen beskriver de seneste 10 år af Mikes kamp. Bl.a. om: Rigsadvokater og justitsministre der bevist misinformerer folketinget om ejerskabet til Scandinavian Star. Danske politifolk der fik besked om at tie, norske politifolk der modtog penge af mændene bag Scandinavian Star, samtidig med at de fik løn hos politiet. Forsøg på at bestikke en dommer og over til pludselige og ulovlige ransagninger hos Mike Axdal og foreningens formand Oluf Husted.

Foredrag med Mike Axdal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Randi Ib

11/02/2016
Randi Ib

Med uddannelse og erhvervsmæssig baggrund inden for forretnings­ og produktudvikling har jeg gennem mange år oparbejdet en solid erfaring i arbejdet med udvikling af virksomheder via deres bestyrelser. Dette har tillige bevirket, at hun er idé­ og opdragsgiver til Danmarks første akademiske bestyrelsesuddannelse.

Randi Ib har i adskillige år undervist på MBA, akademiske lederuddannelser samt virksomheders topledelser inden for diverse brancher. Endvidere er hun medforfatter af bogen BOOST BESTYRELSEN – når bestyrelsesarbejdet skaber værdi, der er forfattet i samarbejde med professor Morten Huse. Samt grundbogen til moderne bestyrelsesarbejde “De duelige” bestyrelsesmedlemmer udgivet november 2015.

Randi deltager i forskernetværket NOREFJELL BOARD GOVERNANCE og har i 2013 også deltaget i EURAM som henholdsvis konferencedeltager og indlægsholder. Dette skyldes hendes ønske om at følge den internationale forskning og være i stand til at imødekomme nye behov i bestyrelsesregi. Hun arbejder således både som bestyrelsesmedlem, formand, bestyrelsesleder og rådgiver for bestyrelser og bestyrelsesmedlemmer. Alt med afsæt i at bestyrelsesarbejdet skal gøre en forretningsmæssig forskel og med et ønske om at bidrage til et ledelses­ og forretningsmæssigt metodeløft i bestyrelsesarbejdet. Hun fokuserer på nye arbejdsmetoder – nye måder at se og forstå værdien af en duelig bestyrelse på og at udvikle arbejdet med de menneskelige og forretningsmæssige ressourcer i bestyrelserne.

Hendes indlæg giver nye bud på det forretningsudviklende og duelige bestyrelsesarbejde, hvor du vil få praktiske råd til, hvordan bestyrelsen kan bruges så effektivt som muligt. Hendes mål er at inspirere og bidrage til din personlige udvikling i bestyrelsesarbejdet, uanset om oplæggene foregår på uddannelser, hos erhvervsforeninger, på konferencer eller som del af større seminarer.

Foredrag med Randi Ib booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Martin Selsøe Sørensen

09/02/2016
Martin Selsøe Sørensen

Tyrkiet og dets indbyggede problemer
Foredraget handler om hvordan Tyrkiet er skruet sammen, så det hele tiden spænder ben på sig selv. Både i forhold til at blive medlemmer af EU, til at inspirere landene i Mellemøsten og til at få styr på flygtningekrisen.

Martin Selsøe Sørensen er født 1976, uddannet fra Journalisthøjskolen i 2001, bosiddende i Istanbul siden 2006, har arbejdet som korrespondent for Dagbladet Information, Orientering på P1, TV-Avisen, TV2 med flere og siden 2008 som Politikens korrespondent i Sydøsteuropa med ansvar for Tyrkiet og Grækenland med mere. Medgrundlægger af Rabarberbladet, en lokalavis for Rantzausgade på Nørrebro i København. Foredragsholder og kursusleder for journalister på efteruddannelse i Tyrkiet, Irak og Grækenland.

Foredrag med Martin Selsøe Sørensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Lene Kohlhoff Rasmussen

09/02/2016
Lene Kohlhoff Rasmussen

Lene Kohlhoff Rasmussen er eventyrer, forfatter og foredragsholder. Hun tager sit publikum med ud til de steder i verden, hvor der stadig findes mere end blot et islæt af mystik og eventyr. I efteråret 2015 udkom hendes første bog: “Min rejse ad Silkevejen – Fra Beijing til Istanbul”. En spændende rejseberetning om, at rejse på egen hånd som alene kvinde ad Silkevejen bl.a. gennem det krigshærgede Afghanistan og Irak.

Lene Kohlhoff Rasmussen har rejst i 75 lande. På rejserne går hun efter at mærke eventyret, når hun på egen hånd vover sig ud i verdens afkroge. Det hele startede med hendes første lange ryksækrejse i 1994, som blev startsskuddet på et aktivt rejseliv, og med sin nyerhvervede ungdommelige eventyrlyst fik hun den skøre ide at blaffe hele vejen til Gambia igennem Sahara.

Lene Kohlhoff Rasmussen er uddannet bygningskonstruktør og har boet og arbejdet i England og på Grønland. Hun er naturelsker og har altid haft en særlig forkærlighed for de mest barske steder i naturen såsom fjerne bjergegne, golde ørkener, tundraer, dybe jungler, savanner, vulkaner mv. Hun rejser også for at møde mennesker, bl.a. stammefolk og oprindelige folk. Hun interessere sig meget for andre landes kultur, historie og religion.

Hendes foredrag er spækket med anekdoter fra mødet med de fremmede kulturer. Hun er en god iagttager og reflekter over den verden, hun møder. I foredragene leverer hun gode stedbeskrivelser og skildringer af folkelivet, men hun fortæller også om natur, samfund og historie.

Foredrag med Lene Kohlhoff Rasmussen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jan Falkentoft

09/02/2016
Jan Falkentoft

Jan Falkentoft har i en årrække været vært på radioprogrammet P1 Morgen. Han har desuden siden 2011 været fast vært på P1 store valgudsendelser i forbindelse med folketingsvalg og valg til Europaparlamentet. Han har desuden tidligere været vært på debatprogrammerne P1 Debat og Søndagsfrokosten.

Jan Falkentoft er en kompetent ordstyrer, der er god til at sørge for, at der er en rar atmosfære og at alle kan komme til orde, men også myndig, når det gælder om at skære igennem. Gennem værtsarbejdet på P1 Morgen er Jan dagligt i berøring med emner af enhver slags: Indenrigs- og udenrigspolitik, uddannelse, forskning, erhverv, EU, kultur, underholdning, innovation med mere. Han er med andre ord alsidig i emner og altid omhyggelig i sin forberedelse.

Jan Falkentoft booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Martin Fritzen

08/02/2016
Martin Fritzen

Martin er født i 1976 og opvokset i Skuldelev, 20 km. nord for Roskilde. Han har arbejdet for store danske og internationale virksomheder som; Adobe Inc., Eniro, Jubii og COOP. I mere end 13 år (fra 1995-2009) var han dybt afhængig af rusmidler. Da misbruget var på sit højeste, indtog han hver dag en giftig blanding af 40-60 piller, hash, alkohol, amfetamin og kokain. Han var så langt ude, at han – uden skrupler – løj over for og stjal fra sin familie. Han stjal fra sin arbejdsplads og blev fyret. Han blev anholdt, han mistede alt, og han var ved at dø flere gange.

I 2010 blev Martin stoffri. I 2013 begyndte Martin at holde foredrag og vejlede om rusmidler og misbrug. I 2014 udgav Martin bogen ”Fra Narkoman til Rollemodel” på dansk og engelsk, som i dag sælges i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Storbritannien, USA, Canada og Australien.

Medier der har bragt Martins historie: TV2 Go´ Morgen Danmark, TV DR2, TV DR3, TV Kanal 4, TV2 Lorry, TV Øst, TV2 Fyn, BT, Berlingske, Kristelig Dagblad, MX, Ekstra Bladet, Radio 24/7 og Radio DR P4.

Empirisk metode
Martins foredrag er hans egen fortælling. Imens alt vejledning omkring misbrug, for at sikre maksimal faglighed, er baseret i empirisk forskning af Michael Ungar, Ph.D. i psykologisk resiliens og socialt arbejde. Simon Sinek, antropolog og forfatter samt Arne Poulsen, ekstern lektor Institut for Psykologi, Københavns Universitet. Krydret med Martins egne erfaringer og eksempler fra et liv i misbrug, og rusmidlernes verden.

Foredrag med Martin Fritzen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Erik Valeur

08/02/2016
Erik Valeur

Erik Valeur, der er forfatter til ’Det syvende barn’ og ’Logbog fra et livsforlis’, er aktuel i to DR 1-dokumentarudsendelser den 8. og 15. februar 2016: ”Erik og børnene fra spædstuen”.

Erik Valeur holder foredrag om baggrunden for de to anmelderroste romaner – en helt personlig historie, der blandt andet opruller den fantastiske fortælling om de store adoptionsårtier i Danmark. Han forsøger på at blotlægge den verden, de voksne så ofte overser: Deres egne børns.

Seneste foredrags-tilbagemeldinger, februar 2016:

Alle sad stille og lyttede …. Og lyttede intenst. Man kunne se på ansigterne, at du med dine ord ramte noget alment menneskeligt. Aftenen forløb for mange alt for hurtigt. Med ét var klokken 21.30 og vi gik alle ud i natten. (4. februar 2016)
Ulf Andersen, Kirke Hyllinge Bibliotek, Lejre

En meget spændende og inspirerende aften om Erik Valeurs forfatterskab. (3. februar 2016)
Helle Tolstrup, Odder Bibliotek

Foredrag med Erik Valeur booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mikkel Rosengaard

05/02/2016
Mikkel Rosengaard

Mikkel Rosengaard (f. 1987) er opvokset i Helsingør. Han har arbejdet for kunstfestivaler og gallerier i New York, og har skrevet om kunst for danske og internationale magasiner. I januar 2016 udkom hans debutroman Forestillinger om Ana Ivan, der allerede inden udgivelsen var solgt til flere lande.

Forestillinger om Ana Ivan handler om den rumænske kunstner og matematiker, Ana Ivan, der forsøger at opløse sin tidsfornemmelse, og om den sære historie, der har formet hendes familie igennem to generationer.

Hvad er tid for en størrelse? Hvordan kan en fortælling forvandle et liv? Og hvor går grænsen mellem det sande og det forestillede, mellem det ægte og det iscenesatte? Det er nogle af de spørgsmål, Rosengaard stiller i sin roman og i sine foredrag. Mikkel Rosengaard har holdt foredrag på biblioteker, gymnasier og kulturhuse, og har ved flere lejligheder talt om samtidskunst som gæst i Radio24syv.

Foredrag med Mikkel Rosengaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Lars Simonsen

05/02/2016
Lars Simonsen

Som Mikkel Kryger på TV2 Go’ Morgen sagde: ”Danmarks mest eventyrlystne familie”

Halvandet år i kajak, et fantastisk familie eventyr
Lars Simonsen har en helt særlig historie at fortælle. Lars, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 7 år og Liva på 5 år tog ud på, verdens længste familie ekspedition i kajak. 7300 km fra København til Istanbul. Med udgangspunkt i dette fantastisk familie eventyr, fortælle Lars, med en utrolig livsglæde, humor og røverhistorier om; at miste alt, vende det til noget positiv, parforholdets udfordring, undervisning af børnene, mentale og fysiske tilstande på godt og ondt, glæden ved det simple liv og fantastiske oplevelser. Lars har inspireret og underholdt folk i otte forskellige lande. Deres historie er blevet fortalt i diverse fjernsyns programmer, radio, aviser og magasiner i hele Europe.

Foredrag med Lars Simonsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jesper Theilgaard

04/02/2016
Jesper Theilgaard

Jesper Theilgaard er aktuel med foredraget “COP21 – kan vi bruge resultatet til noget”?
I december fik FN forhandlet en global klimaaftale på plads. Det er velkendt, at selve aftalen ikke er fyldestgørende nok til at redde klimaet, men hvad indeholder aftalen, og er det muligt at forbedre den, så resultatet bliver bedre? Jesper Theilgaard var i Paris alle 14 dage under konferencen og fulgte forhandlingerne tæt.

Jesper Theilgaard – født 1955 og uddannet meteorolog i 1978. Arbejdede først i Københavns Lufthavn, men i 1990 kom han til DMI og sideløbende hermed tilknyttet DR og TV-avisen. I 2002 blev han fastansat i DR og er i dag vejrredaktør med ansvar for det faglige indhold i DR’s vejrservice. Undervejs har Jesper Theilgaard skrevet over 30 bøger – store som små – om vejret i forskellige afskygninger. I 2007 modtog han Gyldendals faglitterære pris på kr. 100.000 for værket ”Det danske vejr”. I 2011 blev han årets blæksprutte med baggrund i de store oversvømmelser, Danmark og især København blev ramt af det år. Jesper Theilgaard deltager i internationale konferencer om klimaproblemet, hvor hans interesse er formidlingen af viden om den globale opvarmning, hvilket han ofte gør brug af i sine mange foredrag om problemet. Netop foredragsvirksomheden er efterhånden blevet omfattende, da han både mestrer den mere hyggelige form med kulturen og musikken som omdrejningspunkt, og det mere hardcore videnmæssige foredrag om klima og vejr.

Foredrag med Jesper Theilgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Andreas Ekström

04/02/2016
Andreas Ekström

Spar 19.500,- på et foredrag med Andreas Ekström. Kun 3 stk. foredrag. Først til mølle.
Andreas Ekström præsenteres nu på det danske foredragsmarked. Og ARTE Booking har fået lov til at sælge ham til en stærkt nedsat pris på kr. 12.500,- + transport. Du sparer 19.500,-! Du bestiller foredraget på mail bs@artebooking.dk – telefon 3848 1414 (Bjarne Sønnichsen). Det er kun de 3 første kunder der bestiller foredraget, der kan få Andreas Ekström til specialprisen.

Google, sociale medier og den Digitale Revolution
Andreas Ekström har som TED-taler nået over 1 mill mennesker over hele verden. Som journalist og forfatter har han specialiseret sig på den digigale revolution – men i første omgang er det ikke teknikken han snakker om. Det er os mennesker han er interesseret i. Hvorfor vælger vi som vi gør? Hvorfor stoler vi mere på Google end på myndigheder, lærere eller forskere? Hvorfor slår konspirationsteorier om virkeligheden alle recorder, selv om vi har flere værktøjer end nogenside tidligere til at søge fakta direkte fra kilderne?

Andreas Ekström har – efter udgivelsen af hans bestseller bog om Google – holdt foredrag i mere end 10 lande. Han har holdt over 100 foredrag. Han er en populær keynote-taler, men har erfarenhed af både tv og radio, og kan derfor også fungere som moderator og lede mindre grupper i undervisningssituationer.

Andreas Ekström vandt prisen for ”Årets gennembrud” på den svenske talergala.

Se hans TED-tale her. – den er i dag er oversat til 25 sprog.

Hans foredrag holdes på engelsk.

Foredrag med Andreas Ekström booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Stig Ulrichsen

03/02/2016
Stig Ulrichsen

PRINS HENRIK – FRA INDOKINA TIL DANMARK
“H.K.H. Prinsgemalen fandt det interessant.” sådan lød brevet fra Nils Nykjær, der er chef for Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens Sekretariat. Jeg havde længe overvejet at holde et foredrag om Prins Henrik, der er en af de mest interessante personligheder i det danske kongehus igennem nyere tid. Men ønskede ikke at gøre det uden prinsens tilladelse. forklarer foredragsholderen Stig Ulrichsen. Stig Ulrichsen fortæller med højt humør og sprudlende glæde om Prins Henrik, som de fleste danskere har en mening om. Hvad end din opfattelse af prinsgemalen er positiv eller negativ er dette foredrag en øjenåbner, der vil give dig et nyt perspektiv til forståelsen af Prins Henrik, der har begejstret tusindvis af danskere igennem årene. Foredraget omhandler Prins Henriks liv og skildrer en mand, der indeholder betydelige flere ting, end hvad der ellers fremstilles af pressen om Prins Henrik. Glæd jer til et spændende foredrag, om en af kongehusets populæreste skikkelser, Prins Henrik.

Foredrag med Stig Ulrichsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Peter Mogensen

01/02/2016
Peter Mogensen

Politisk rockshow
En partileder, en djævelsk satirisk analyse og et klassisk rocknummer der siger alt om situationen, det er elementerne i Politisk rockshow. Peter Mogensen (direktør i Kraka, kendt som politisk kommentator op TV2 News og Dagbladet Politiken) er ikke bare en af landets mest vidende personer når det gælder dansk politik. Han er også, når han ikke er i fjernsynet, men tillader sig at stille op på den slappe line, bidende satirisk og morsom, når han hudfletter de politiske ledere én for én. Lars Løkke, Mette Frederiksen, Thulesen Dahl, ingen går fri. Mogensens hang til at spille vild rockmusik på sin Fender telecaster eller sin akustiske Gibson hummingbird er velkendt fra adskillige liveshows på alt fra Folkemødet til PH-cafeen på Vesterbro. Ligeså er Mogensens faste makker og sikre musiske fundament i bandet, Dr. Kaarsen, phd. i økonomi fra Københavns universitet og dermed ikke bare en af landets bedste musikere, med fingrene på alt fra bas, mundharpe og til guitar, men også den klogeste. Få én på opleveren med en forrygende pulsdunkende cocktail af skarp politisk analyse og en gang rockmusik, som man ikke kan sidde stille til. Det er bl.a. Springsteen, Stones, Dylan og Beatles. Én time til firmafesten, enten under middagen eller efter desserten…

Booking sker på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Arne Mariager

01/02/2016
Arne Mariager

Biblen som litteratur – nyt foredrag til kirker
Biblen er den mest citerede bog i verden. Den er også den mest citerede bog i Danmark. Selv om vi dårligt kan beskyldes for at være et stærkt religiøst folk. Hvad er det, der gør, at en bog med et par tusinde år på bagen henvender sig til så mange mennesker i en tid, hvor vi kan flyve til månen, gennemføre hjertetransplantationer og trække verden ind i stuerne via tv, pc´er, avancerede mobiltelefoner etc….Hvad er magien? Det beskæftiger fhv. chefredaktør Arne Mariager sig med i foredraget ”Biblen som litteratur”, som ARTE nu tilbyder landets menighedsråd. Arne Mariager er journalist, har været chefredaktør på Morsø Folkeblad, Fyns Amts Avis og Vejle Amts Folkeblad/Fredericia Dagblad. Han modtog Laust Jensen-prisen i 1995 for sin indsats for den danske provinspresse. I 2009 trak han sig tilbage og begyndte som litteraturanmelder. Bøger har været hans store passion sine barneårene. Det private bibliotek tæller omkring 11.000 bind. Biblen er en af de mest slidte. Alle kaffepletterne fortæller, hvor tit den bliver brugt, siger Mariager. – kristendommen er et tilbud til mennesker om tro, håb og kærlighed. Men det religiøse budskab præsenteres i en bog, der trods sin alder byder på litteratur af verdensklasse.

Specialpris for dette foredrag: 3.125,- (alt incl.) Fyn/trekantsområdet
Honorar resten af landet: 4.375,- (alt incl.)

Arne Mariager booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Peter Nygaard

27/01/2016
Peter Nygaard

Peter Nygaard er Danmarks eneste internationale motorsportsjournalist. Han har siden 1982 overværet mere end 500 formel 1-grandprixer, og han har oplevet både sportens største triumfer og de værste tragedier. I Danmark skriver han i dag primært for B.T. og Berlingske Tidende. I udlandet arbejdet han for en række specialmagasiner og de officielle grandprixprogrammer.

Peter Nygaard har interviewet motorsportens største navne – fra Alain Prost og Ayrton Senna til Michael Schumacher og Sebastian Vettel. Han har været presserådgiver for Le Mans-legenden Tom Kristensen, og han har fulgt Kevin Magnussen, siden han som fireårig kørte sine første omgange i en specialbygget gokart.

Peter Nygaard, der har kommenteret motorsport på TV for DR, TV2, TV3, Viasat og Canal Plus, kender bedre end nogen anden dansker spillet i motorsportens kulisser. Han fortæller levende og engageret anekdoter fra en fascinerende verden, og foredrag kan tilpasses enhver lejlighed og interesse: Kevin Magnussen og formel 1, Tom Kristensen og Le Mans, formel 1 som forretning – Peter Nygaard kan fortælle om det hele. Foredraget illustreres med spændende og spektakulære fotos. Peter Nygaard er også en dygtig fotograf, der har vundet en række internationale priser (blandt andre ’Formula One Photographers´Association´s Award’ to år i træk).

Foredrag med Peter Nygaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Karen Nørby

27/01/2016
Karen Nørby

Karen Nørby er ernæringsterapeut, forfatter og foredragsholder. Hun arbejder bredt med ernæring og rådgiver private med mange forskellige problematikker. Men Karen har en særlig interesse for kost og adfærd og er gået dybere ind i dette emne og har skrevet to bøger om kost og adfærdsforstyrrelser. Som foredragsholder og underviser er Karen meget brugt i vuggestuer og børnehaver samt på skoler og specialskoler. Flere kommuner bruger Karen til at efteruddanne deres plejefamilier, og i et år har Karen været tilknyttet et EU finansieret projekt hos AKT-Vestegnen, hvor hun underviste unge arbejdsløse med adfærds- og trivselsproblemer. Forskellige bosteder, for borgere med adfærdsproblemer, bruger løbende Karen til at vejlede i at tilberede en mere “hjernevenlig” kost. Sidst men ikke mindst har Karen været inviteret til en høring i folketinget for at fortælle om kost og ADHD.

Nyt foredrag:
Lyt til din krop – den fortæller dig noget
Mange danskere går rundt med nedsat livskvalitet, fordi de fx har problemer med fordøjelsen, smerter, hovedpine, livsstilsygdomme, allergi, psykiske udfordringer eller noget helt andet. Nogen har fået foretaget flere undersøgelser hos lægen, og de fejler umiddelbart ikke noget. Og det bliver en vane at have det halv skidt. Men der kan være rigtig god hjælp at hente ved at justere på sin kost og støtte kroppen med de rette kosttilskud. Foredraget henvender sig til alle, der har små eller store udfordringer fysisk eller psykisk. Og som gerne vil blive klogere på, hvad kost og kosttilskud kan gøre for vores ve og vel.

Foredrag med Karen Nørby booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jørgen Ledstrup – Den Syngende Konsul

27/01/2016
Jørgen Ledstrup – Den Syngende Konsul

Den Syngende Konsul et par timer i godt selskab…..

Jørgen Ledstrup har arbejdet som attache og konsul i den danske udenrigstjeneste i over 23 år i mange forskellige dele af verden. Han har samtidig begejstret med sin smukke lyriske tenor i lande som: Venezuela, Mexico, Saudi Arabien, Australien, Tjekkiet og – selvfølgelig Danmark. Jørgen Ledstrup fortæller om sine mange oplevelser som konsul og attache krydret med smuk sang undervejs. Repertoiret spænder over viser, danske sange, romancer, ballader, berømte operette og tenor arier.

Der er to selvstændige foredrag af ca. to timers varighed hver, (inkl. pause).

Foredrag 1: Omhandler hans tid i Belgien, Venezuela, Iran og Fillipinerne

Foredrag 2: Omhandler hans tid i Mexico, Tjekkiet, Saudi Arabien og Australien.

Jørgen Ledstrup ledsages af komponisten Sofus Kornebæk ved klaveret.

Foredrag med Jørgen Ledstrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Farshad Kholghi

21/01/2016
Farshad Kholghi

Nyt foredrag med Farshad Kholghi:

Bliv integreret på én aften
En guide til effektiv integration og demokratisk dannelse – baseret på 30 års personlige erfaringer. Den enorme folkevandring fra Mellemøsten til Europa kommer til at ændre den demografiske situation i Danmark. I de kommende år vil det demokratiske samfund og dets normer blive udfordret. Derfor er der nu – mere end nogensinde før – brug for en konkret og realistisk plan for effektiv integration og demokratisk dannelse af de nyankomne. Foredraget byder på konkrete forslag og langsigtede løsningsmodeller til, hvordan man med sund fornuft kan løse den evige udfordring – nemlig integrationen. Der sættes fokus på: Demokratisk dannelse, forandringsparathed, kulturforståelse, dansk humor, sprog, venskab og naboskab. Foredragets målgruppe: Lærere og undervisere, politiet, de sociale myndigheder, arbejdsgivere, flygtninge og engagerede borgere. Foredraget er ikke partisk – hverken højreorienteret eller venstreorienteret; men blot velorienteret. Farshad Kholghi er født i Iran og flygtede til Danmark som 14-årig. Idag arbejder han som skuespiller, forfatter og komiker. Siden 1999 har han været en meget benyttet foredragsholder.

Foredrag med Farshad Kholghi booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Inger Marie Vennize

20/01/2016
Inger Marie Vennize

Inger Marie Vennize, journalist og cand.mag. i Mellemøstudier. Inger Marie er uddannet journalist og har dækket internationale forhold for TV2, DR og Radio24syv i over 20 år. I 2013 vendte hun tilbage til universitetet for at tage en kandidat i Mellemøststudier. Selvom hun har dækket krigene på Balkan, amerikanske valg, topmøder i EU og hungerkatastrofer i Somalia, valgte hun at fordybe sig i Mellemøsten og Nordafrikas nyere historie, kultur, religion og økonomi. Når hun gennem journalistikken havde sat fokus på den mellemøstlige region, havde hun altid en fornemmelse af, at der var noget hun havde overset. Gennem studietiden har hun opholdt sig i flere perioder i Egypten, hvorfra hun også skrev speciale om landets patriarkalske kultur. Inger Marie har i mange år undervist og holdt foredrag sideløbende, og nu har hun tilføjet en række foredrag om aktuelle emner fra Mellemøsten.

Alle foredrag tilpasses de tilhørere, som forventes at deltage, så udbyttet bliver optimalt. Desuden skræddersyr Inger Marie Vennize efter aftale foredrag, så de passer ind i en kontekst, fx i et undervisningsforløb eller hvis hun skal tale for fagpersoner fx for integrationsmedarbejdere i en kommune eller for virksomheder, der arbejder i Mellemøsten.

Foredrag med Inger Marie Vennize booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Leif Davidsen

19/01/2016
Leif Davidsen

Leif Davidsen er aktuel med foredraget:

Religionens renæssance i Rusland
Den russisk-ortodokse kirke er i dag en vigtig magtfaktor i Rusland. Kirken støtter varmt Putins såkaldte genrejsning af Rusland og hans forsvar for den russiske verden, som er sproget, kulturen og den ortodokse tro. Den russisk-ortodokse kirkes 1000 årige historie er dramatisk for at sige det mildt. I 1924 var den så godt som udslettet under Stalin, der dog tillod den at eksistere under skrappe forordninger, fordi han havde brug for dens evne til at appellere til russernes fædrelandskærlighed, da Nazi-Tyskland angreb i 1941. Med udgangspunkt i romanen Patriarkens hændelige død fortæller Leif Davidsen om kirkens dramatiske historie fra dens næsten udslettelse, dens overlevelse i kommunisttiden og frem til religionens renæssance i tiden efter sovjetstatens opløsning i 1991. Med dens aktuelle tætte bånd til Kreml har kirken genvundet sin styrke, velstand og respekt i befolkningen. Efter foredraget er der rig mulighed for spørgsmål og debat.

Foredrag med Leif Davidsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Kirsten Hammann

13/01/2016
Kirsten Hammann

En oplæsningsaften med Kirsten Hammann er ikke bare en god og uforglemmelig oplevelse, det er også en særlig begivenhed, idet forfatteren gennem de sidste 20 år kun sjældent har optrådt ved offentlige arrangementer. At høre Kirsten Hammann læse op fra sine værker er at få en helt ny forståelse og et helt nyt udbytte af de i forvejen elegante, intelligente og ofte meget vittige romaner. Teksten får tilført et musikalsk lag af nuancer og betoninger, når forfatteren selv læser op, og det åbner for nye fortolkninger af de populære romaner og deres galleri af hoved- og bipersoner, der på en og samme tid er både surrealistisk absurde og helt almindelige hverdagsmennesker, som man let kan genkende fra sin egen verden.

Kirsten Hammann har modtaget op til flere priser for sit forfatterskab. I 1994 modtog hun Klaus Rifbjergs Debutantpris for lyrikere og i 2005 modtog hun Danske Banks litteraturpris. Kristen Hammann blev desuden indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris 1998 og 2005. Kirsten Hammann læser op af sin seneste roman’ ’Alene hjemme’, om en kvinde der frygter at hendes kæreste forlader hende, eller af flere forskellige bøger (kan aftales forinden). Hun holder ikke foredrag eller svarer på spørgsmål fra publikum. Hun kan bookes til oplæsningsarrangementer alene eller med andre forfattere.”

Kirsten Hammann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Side 1 af 4 1 2 3 4