Søg på hjemmesiden:

Nyheder

Samuel Rachlin

17/12/2014
Samuel Rachlin

Samuel Rachlin er journalist og forfatter og har netop udgivet bogen “Jeg, Putin. Det russiske forår og den russiske verden“.

Om bogen:
Urolighederne på Uafhængighedspladsen i Kiev blev starten på et storpolitisk drama, der udspillede sig midt i Europa og truede med at sætte verdensfreden over styr. “Det russiske forår” bragte ikke frihed og demokrati til Ukraine, men invasion, annektering med død og ødelæggelse i sit kølvand. Moskvas mål var at destabilisere Ukraine ved hjælp af en blanding af maskerade, masser af våben, propaganda og løgn. Vesten har fået en brat opvågnen og har opdaget, at Vladimir Putin er i fuld gang med at oprette en ny verdensorden. Samuel Rachlin har fulgt og kommenteret krisen i danske medier fra begyndelsen, og i “Jeg, Putin” opruller han konfliktens forudsætninger ved at gå tæt på personen Putin og kortlægge hans adfærd og udvikling som Ruslands leder. Bogen afdækker Putins vision og mission som den leder, der ikke kun vil genrejse Rusland, men også ser det som en del af sin historiske opgave at give nationen dens tabte identitet tilbage.

Foredrag med Samuel Rachlin booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mads Voigt Hingelberg

12/12/2014
Mads Voigt Hingelberg

Mads Voigt Hingelberg er en erfaren foredragsholder og har arbejdet som senioranalytiker ved eBay Inc. i næsten 10 år. Han har studeret Kemi, Datalogi og Økonomi ved Aarhus universitet og rejst verden rundt som Big Data konsulent for globale virksomheder. Hans passion for formidling bygger på en grundlæggende humanistisk tilgang til at møde mennesker i øjenhøjde og formidle innovation og videnskab i et kulørt og humoristisk billedsprog.

Foredrag med Mads Voigt Hingelberg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Kaare R. Skou

10/12/2014
Kaare R. Skou

Aktuelt til planlægningen af foredragsrækker og debatmøder i efteråret og vinteren 2015-16:

Retsforbeholdet – og de tre andre EU-forbehold. Foredrag med Kaare R. Skou
Vi skal til folkeafstemning om det ene af vores nu over 20 år gamle EU-forbehold senest i marts 2016. Foredraget handler om indholdet af retsforbeholdet – hvad er det vi kan vælge til og fra af EU’s regler, og hvad er konsekvensen. Der fortælles også om forbeholdenes historie og baggrund og om, hvor EU er på vej hen på de områder, som forbeholdene angår. Den næste afstemning igen kan nemt komme til at handle om forsvarsforbeholdet.
Foredrag med Kaare R. Skou booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Lars Damkjær

09/12/2014
Lars Damkjær

Lars Damkjær har en international kandidatgrad i kommunikation og sociologi, er certificeret coach og uddannet mindfulness-instruktør med speciale i stresshåndtering. Han har gennem de sidste 15 år undervist og coachet mennesker til at finde fokus og passion i såvel privat- som arbejdslivet samt til at leve et liv med mindre stress og mere nærvær. Lars Damkjær udbyder workshops, kurser og retreats i stresshåndtering, yoga og mindfulness. Han har i 2014 udgivet bogen ”Mindre stress, mere nærvær” og i 2011 den selvbiografiske roman ”Samadhi”. Han tilbyder følgende 2 foredrag: Mindre stress, mere nærvær og Take that break – et foredrag om online afhængighed og sunde pauser. 

Foredrag med Lars Damkjær booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Michael Andersen

03/12/2014
Michael Andersen

Michael Andersen har gennem sin karriere arbejdet med CEO’s, prisvindende skuespillere og skuespillerinder, samt elitesportsfolk og andre High Performers rundt om i verden. Han har gennem de sidste mange år studeret og arbejdet med de interne og eksterne psykologiske dynamikker i High Performance, herunder det, der driver os til at skabe resultater, og det der hindrer os. Michael Andersen er uddannet fra HARVARD og INSEAD og har skrevet flere artikler om ledelse og performance, bl.a. ”The use of love in organizations” og ”The influence of shame, vulnerability and self-esteem on sustainable high performance”. Udover det videnskabelige og psykologiske perspektiv, har Michael Andersen tilbragt 8 år som top executive i en af olie industriens største handels virksomheder, der med en omsætning på mere end 67 mia. Dkk. placerede dem blandt de tre største aktører på verdensmarkedet. Michael Andersen har været brugt i flere medier som ekspert på HR, Talent og Performance og anses for at være en anerkendt foredragsholder på universiteter rundt om i verden. Aktuelt bestrider han en stilling som ekstern lektor på Syddansk Universitet, ved det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Institut for Marketing & Management. Februar 2015 udkommer Michael Andersens bog compassion-fokuseret ledelse, som er en bog der beskriver en ledelsesfilosofi, udviklet af Michael Andersen. Bogen er udgivet på forlaget Mellemgaard. Foredrag med Michael Andersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Massoud Fouroozandeh

03/12/2014
Massoud Fouroozandeh

Massoud Fouroozandeh er født i Teheran, Iran i 1970 og tidligere muslim. Han voksede op i Shahens tid og var 9 år gammel, da Khomeini kom til magten i Iran. Hans far var praktiserende muslim og opfordrede ham til at studere Koranen og leve som en trofast muslim. Moderen var religiøst åben og interesseret i blandt andet kristendommen. I 1986, da krigen rasede mellem Iran og Irak, blev han som 15-årig kaldt ind til aktiv militærtjeneste, men han fandt krigen absurd og meningsløs. Med den ene fod i gips og på to krykker flygtede han gennem de kurdiske bjerge til Tyrkiet og videre til Danmark. Efter studentereksamen gik Massoud i gang med international markedsøkonomi og startede sin egen virksomhed, som han drev i fem år, indtil Jesus viste sig for ham i en bemærkelsesværdig drøm og kaldte ham til tjeneste. I 1997 blev missionsbevægelsen “Mohabat” – eller Church of Love – en realitet, og han har været den daglige leder siden da. Det er en multietnisk missionsbevægelse i stor vækst med afdelinger i bl.a. København, Odense og Århus og Malmø. Massoud er færdiguddannet som cand.theol. fra Århus Universitet og derefter Pastoralseminaret på Vartov i København, og det har han valgt netop for bedre at kunne varetage arbejdet som ordineret pastor for de farsitalende menigheder og migrantkirkerne i Danmark. Den 06. september 2011 blev han ordineret som både sogne- og migrantpræst med tilknytning til Sct. Hans Kirke i Odense, hvorfra han har arbejdet og forsøgt at bygge bro mellem migrantmenighedrerne og Folkekirken over hele landet, bl.a. igennem organisationen “Folkekirkens Migrantarbejde”. Den 15. oktober 2014 blev missionsbevægelsen Church of Love godkendt og anderkendt af kirkeministeriet som valgmenighed, og han blev hermed stadfæstet af Kirkeministeren som valgmenighedspræst i Danmarks første migrant-valgmenighed, Church of Love. Foredrag med Massoud Fouroozandeh booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Martin Bigum

03/12/2014
Martin Bigum

Martin Bigum er billedkunstner, digter og essayist, og deltagende billedkunstner i DRK Kunstquiz. Hans foredrag hedder “Min personlige kunsthistorie” og tager ca. en time. Der er 80 billeder og han fortæller om nogle grundlæggende barndoms- og ungdomsinspirationer, og tager de vigtigste værker fra 1990 og frem til 2012, og kloner dem med kunstneriske, personlige og samtidslige faktorer. Martin Bigum vil fortælle om ideérne og processerne undervejs.Dermed kommer vi også ind på hans arbejdsdag, og hvorfor han helt basalt ikke kan være andet end billedkunstner og digter. Som en følge af det, og af eget liv, kommer vi også ind på hvordan han hele tiden skal revurdere sit eget greb i kunstens materiale og ånd, for at finde nyt interessant kunstnerisk ståsted. Til sidst kan publikum stille spørgsmål. Martins “lystvandring” er et kig ind bag scenetæppet; om bag malerierne. Ind i individ, proces, værk og samtid.”

Foredrag med Martin Bigum booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Simi Jan

01/12/2014
Simi Jan

Simi Jan er aktuel  med foredraget “Spring ud i livet”. Det er et underholdende og inspirerende foredrag om at turde se sig selv i øjnene – og kaste sig ud på dybt vand. Kom og få et spark i røven af en kvinde, der gør det med humor og et glimt i øjet.

Om foredraget: Tag ejerskab over dit eget liv og udlev dine drømme. Du kan hvis du vil. Sådan lyder det fra Simi Jan, der selv har kæmpet for at udleve sin drøm om at blive korrespondent. Men hun har ikke fået noget forærende undervejs. I flere år efter hun blev færdiguddannet journalist kunne hun ikke få et job, og da det endelig lykkedes, sagde hun kort tid efter selv farvel til fast job, feriepenge og pensionsopsparing for at rejse ud i verden og rapportere. Selvom mange rynkede på næsen. Hun solgte sin lejlighed og møbler, og flyttede teltpælene til Pakistan og senere Afghanistan. Det var et eventyr. En satsning. Sjovt, men også hårdt og grænseoverskridende. Og mest af alt lærerigt og givende. For livet er for kort til at lade stå til, hvis du ikke er glad. Du skal selv tage ejerskab over dit liv – og se muligheder i begrænsninger. Det er sundt og du ender nok endda med at blive et gladere menneske.

Et underholdende og inspirerende foredrag om at turde se sig selv i øjnene – og kaste sig ud på dybt vand. Kom og få et spark i røven af en kvinde, der gør det med humor og et glimt i øjet.

Foredrag med Simi Jan booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Dan Tschernia

26/11/2014
Dan Tschernia

Dan Tschernia er grundlægger af og direktør for TV2/ Lorry. Han har beskæftiget sig med Frankrig i dokumentarudsendelser, har arbejdet på fransk TV, har bolig i Paris og følger i det hele taget meget med i franske forhold. Har beskæftiget sig med tv og film siden 1969.

Hans mest populære foredrag hedder TV i en brydningstid. Massemedierne er midt i en revolution: Avisernes oplagstal daler og tv-stationernes seertal går også ned. Nye medier opstår: Twitter, Facebook, Netflix, HBO o.s.v. Men betyder det døde for de gamle medier?

Foredrag med Dan Tschernia booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Marcus Knuth

20/11/2014
Marcus Knuth

Marcus Knuth (f. 1976) er uddannet som kaptajn af reserven ved Gardehusarregimentet, civiløkonom og har en mastergrad i administration fra Harvard universitetet i USA.  I 2008 tog Marcus til Helmand-provinsen som officer i den danske kampgruppe, hvor han gjorde tjeneste ved de fremskudte patruljebaser Armadillo og Sandford. Efterfølgende blev han ansat af Udenrigsministeriet, hvor han bl.a. bestred posten som chef for EU Politimissionens ambassadesamarbejde i Kabul indtil 2012. For sin indsats i Afghanistan er han tildelt Forsvarschefens Påskønnelse for Særlig Indsats, den amerikanske Superior Civilian Service Medal og EUPOL’s Medal in Recognition of Outstanding Support. I 2014 udgav Marcus bogen ‘Soldat og Diplomat – mine tre år i Afghanistan’ hos forlaget Gyldendal. Marcus har desuden rejst i og skrevet artikler om bl.a. Ukraine, Nordkorea, Pakistan og Iran. I dag arbejder Marcus som Seniorrådgiver for Udenrigsministeriet som ansvarlig for Danmarks Syrien-program.

Foredrag med Marcus Knuth booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tommy Kenter

18/11/2014
Tommy Kenter

Et liv udenfor og på scenen

Så er Tommy Kenter efterhånden kommet op i den alder, hvor der virkelig er noget at fortælle om en omtumlet tilværelse – både privat og på scenen. Kenter har bevidst ventet nogle år, for at få lidt mere med , og gentager garanteret succesen når de sidste brikker i livet er ved at falde på plads. Men som han håber : “The best is still to come”.

Vent dog ikke så længe med at sikre jer denne særdeles vedkommende og yderst underholdende og morsomme skildring af et liv udenfor og på scenen. Der bliver ikke lagt fingre imellem når Kenter hudløst og bevægende lader tankerne gå tilbage til barndommen, som indirekte formede den scenekunstner, vi kender i dag.

Omkostningerne ved successen har ofte været sky-høje – og fulde af åndelige og fysiske stimulanser … ligesom højdepunkterne – de grandiose øjeblikke – har været stimulanser og næring i sig selv.

Musikken har altid spillet en stor rolle i Kenters liv – så mon ikke han kan lokkes til at også at fortælle historier på klaveret? Den direkte kontakt til publikum er nærmest en livsnødvendighed for Kenter
– så selvfølgelig vil aftenen blive rundet af med en snak med publikum, der herved får mulighed for at spørge ind til det mere skjulte ved karrieren.

KENTER KOMMER OVERALT . . . . (det er noget værre svineri)

Foredrag med Tommy Kenter booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Hans Engell

18/11/2014
Hans Engell

Hans Engell er aktuel med 2 nye foredrag:

NU SKAL VI TIL VALG
Folketingsvalget nærmer sig og resultatet afgør, hvem der skal lede landet de næste måske mange år. Blå eller rød blok? . Hvem er vindere og hvem bliver tabere? Hvad bliver valgkampens hovedtemaer og hvad sker der, når stemmerne er talt op? Skal vi for første gang se Dansk Folkeparti i regering? Falder de konservative under spærregrænsen? Forlader Helle Thorning landet? Og hvad sker der bag kulisserne frem til valgdatoen?

ERHVERVSLIV OG CHRISTIANSBORG PÅ KOLLISIONSKURS
Der har aldrig været så få erhvervsfolk i Folketinget som i dag. Og så få politikere med en erhvervsmæssig baggrund. Har vi brug for flere erhvervsfolk i politik og flere politikere i erhvervslivet? Er det politikerne på Christiansborg, der ikke forstår erhvervslivet eller er det erhvervslivets folk, der ikke fatter den politiske dagsorden? Og hvad er prisen for, at det er lønmodtagerne, der regerer Danmark og ikke iværksætterne? Stadig færre politikere har i dag en personlig baggrund eller erfaringer fra erhvervslivet. Christiansborg styres af akademikere og erhvervslivet klager over, at politikerne ikke forstår virksomhedernes vilkår. Er politik ved at blive noget for den akademiske elite – og hvad betyder det for erhvervslivet og vælgerne?

Foredrag med Hans Engell booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Trine Panum

17/11/2014
Trine Panum

Tag springet – forfølg din drøm!
Efter 18 år som studievært på flere af Danmarks mest populære TV2-programmer har Trine Panum valgt at forfølge sin drøm om at leve som kunstner på fuld tid. Det eftertragtede topjob i medieverdenen er skiftet ud med et kreativt liv med eget atelier, galleri og udstillinger i hele Danmark.  I ’Ta springet – forfølg din drøm’ fortæller Trine Panum om de svære overvejelser ved at kvitte det gode, sikre Tv-job til fordel for det mere usikre og ensomme kunstnerliv. Og hvordan finder man modet til at turde satse på et helt nyt liv langt fra den røde løber og uden sikkerhedsnet – der´hvor kreativiteten, gnisten og arbejdsomheden får drømmen til at gå i opfyldelse.

Foredrag med Trine Panum booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jacob Ludvigsen

17/11/2014
Jacob Ludvigsen

Jacob Ludvigsen er aktuel med bogen “Den fulde sandhed om spiritus”. Foredraget med udgangspunkt i bogen kalder han “LAD OS GÅ PÅ DRIK. DEN FULDE SANDHED OM SPIRITUS.

”Drik lidt mindre, drik meget bedre” er mottoet for Jacob Ludvigsens nye bog DEN FULDE SANDHED OM SPIRITUS. Han beskriver forskellen på at drikke sig i hegnet og at nyde med omtanke og glæde. Foredraget henvender sig til begyndere og let øvede. Derfor egner det sig især godt til gymnasier, højskoler, efterskoler og ungdomsklubber, hvor unge kan have brug for en kærlig opsang, baseret på et langt livs erfaring. Foredraget er mixet med sjove historier om spiritussens forførende og farlige verden – fra akvavit til whisky. Bogen er udgivet af Samvirke.

Thomas Rydahl

13/11/2014
Thomas Rydahl

Thomas Rydahl vandt som 17-årig Politikens og Gyldendals novellekonkurrence og gik på Forfatterskolen i 1997-99. Siden har han arbejdet som ideudvikler, digital storyteller og foredragsholder.  Eremitten er hans debutroman. Den udkom i efteråret 2014. Eremitten er en spændingsroman med litterære kvaliteter – og et unikt sprog og karaktergalleri. Allerede inden udgivelse var Eremitten solgt til mere end 10 lande. Bogen fik fantastiske anmeldelser i landets førende medier, da den udkom – og modtog Debutantprisen 2014 på Bogforum. Den gik direkte ind på landets bestsellerlister og lå der længe sammen med tidens største forfatternavne.

Sara Blædel

11/11/2014
Sara Blædel

Sara Blædel er på kort foredragsturné i foråret 2015. Der er ledige datoer i uge 12 og 18. Foredraget tager udgangspunkt i seneste udgivelse “Kvinden de meldte savnet”. Sara Blædel vil også læse lidt op fra bogen og slutte foredraget med at svare på spørgsmål. Foredrag med Sara Blædel booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Peter Ingemann

11/11/2014
Peter Ingemann

Peter Ingemann er aktuel med et underholdende foredrag om TV2s nye rejseprogram Størst. Størst – er TV2s nye rejseprogram om de største og mest fascinerende ting i verden. Programmet har gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer nogensinde for et underholdningsprogram. Kom med værten, Peter Ingemann, bag kulisserne på dette populære program. Og hør hemmelighederne bag succesen og alle de sjove sidehistorier – som ikke kom med i programmet. Foredraget krydres med klip fra Størst. Foredrag med Peter Ingemann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Malene Schwartz

11/11/2014
Malene Schwartz

MALENE – Nyt foredrag om og med Malene Schwartz

Foredraget tager udgangspunkt i bogen MALENE fra 2014, som er den personlige historie om skuespilleren, direktøren, moren og mennesket Malene Schwartz, skrevet af journalist Cathrine Errboe. I foredraget fortæller Malene Schwartz åbenhjertligt om sit livs triumfer og nederlag. Om vejen til scenen og en stor karriere som film- og skuespiller, og om at blive verdensberømt i Danmark som Maude i Matador. Om sit livs kærlighed, Paul Hammerich, og om sorgen over at miste ham, og endeligt om sine mere end 22 år som direktør på en rækker af landets teatre, og om, i en moden alder, at få comeback som skuespiller og nægte at lade sig penionere. Foredraget er bygget op om et seriøst men uhøjtideligt interview mellem Malene Schwartz og Cathrine Errboe, krydret med oplæsinger fra bogen, hvor folk som Bent Fabricius-Bjerre, Lise Nørgaard, Jesper Langberg og Johannes Møllehave har bidraget med erindringer og anektoter. Efter foredraget er det muligt at stille spørgsmål og få signeret bøger.

Lars Johansson

11/11/2014
Lars Johansson

Signes hjemkomst. Foredrag ved forfatter Lars Johansson – om Signe Gondrups overlevelseskamp, om krig og kærlighed, om straf, tavshed og løgn. Med udgangspunkt i sin nye roman ’Signes hjemkomst’ (oktober 2014), som er en selvstændig fortsættelse af bestselleren ’Signe’ fra 2006, tilbyder forfatter Lars Johansson nu et nyt foredrag om Signe og hendes kamp; og ikke mindst om hvad der skete for Signe ved ankomsten til Danmark i februar 1948 og umiddelbart efter. Foredrag med Lars Johansson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Karsten Engmann Jensen

11/11/2014
Karsten Engmann Jensen

Karsten Engmann Jensen er mest kendt for sin rolle som DR’s økonomiske ekspert, som ham der forklarer, hvordan samfundsøkonomien hænger sammen med folks egen privatøkonomi. Han er cand. polit. og forfatter til bøgerne Et liv med overskud, og En sikker investering, og nu en tredje bog på vej, der handler om, hvordan ALLE kan få overskud til at handle med aktier, og på den måde gavne deres opsparing bedst muligt. Han elsker at snakke med ”helt almindelige” mennesker, der interesserer sig for, hvad der sker i deres hverdag. Og det har blandt ført til, at han nu turnerer landet rundt med sine foredrag om økonomi og livsglæde.

Jens Andersen

11/11/2014
Jens Andersen

Foredrag om Astrid Lindgren med udgangspunkt i bogen “Denne dag, et liv”. Med udgangspunkt i sin Astrid Lindgren-biografi, ”Denne dag, et liv”, går Jens Andersen bag om forfatterskabets facade, og fortæller om den elskede børnebogsforfatters kampe, nederlag og sejre, drømme og depressioner. Og han belyser hendes splittede forhold til berømmelse, rigdom, ensomhed, magt – og mænd. Foredraget kan varieres og reguleres alt efter arrangørens ønsker og behov.

Jakob Illeborg

11/11/2014
Jakob Illeborg

Jakob Illeborg er vært på Kontant på DR1. Jacob Illeborg har udgivet bogen Danmark set udefra på Gyldendals forlag, der sammenholder udviklingen i Danmark og Storbritannien, og han har også medvirket i flere andre bogprojekter, blandt andet fodboldbogen Arvefjender, hvor han skrev om fodboldkultur i London. Han har også i en årrække skrevet for danske og internationale medier, bl.a Weekendavisen og den britiske avis The Guardian. Desuden har Jakob en fortid som rocksanger i Bandet Warwick Avenue, der udgav plader på Columbia Records i USA.

Bent Fabricius-Bjerre

11/11/2014
Bent Fabricius-Bjerre

Næsten 100 års dansk kulturhistorie er samlet i Bent Fabricius-Bjerre. Bent Fabricius-Bjerre – en biografi skildrer for første gang denne kulørte rejse via hovedpersonen selv og en lang række mennesker omkring ham. I centrum er et sind gjort af et særligt slidstærkt stof. For uanfægtet af professionel eller privat modstand har Bent Fabricius- Bjerre konstant kæmpet sig fremad inden for både kunst- og forretningsverdenen. Derfor står han i dag som et ikon. Som Bodil-komitéen skrev, da han modtog sin Æres-Bodil i 2013: ”Hvis der havde været en pris for at gøre det lidt sjovere, lidt smukkere og lidt mere elegant at være dansker, så skulle den gå til Bent Fabricius-Bjerre.”

Benn Q. Holm

11/11/2014
Benn Q. Holm

Benn Q. Holm har netop udgivet romanen “Manden i glasset”. Manden i glasset er fortællingen om Giovanni Baltzers forunderlige rejse fra den danske provins til magtens cirkler og tilbage igen til der, hvor han aldrig rigtig kom fra. En roman om hjemløshed og eventyrlyst, om våben, sex og bøger. Og længslen efter det allersidste lange kys, mens solen går ned bag glasset, og det snart er slut. Foredrag med Benn Q. Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anja Madsen

11/11/2014
Anja Madsen

Anja Madsen er forfatter, billedkunstner, pædagogmedhjælper. Hun debuterede som forfatter med bogen Mit barn skal i krig i maj 2014. En bog hvori hun fortæller hudløst ærligt om de følelser, der opstår når man skal se sin værste frygt i øjnene, nemlig angsten for at miste sit barn. Bogen er tænkt som en håndsrækning til andre pårørende, men rummer mange paralleller til de følelser der opstår ved andre livskriser hvorfor den rammer bredt. Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Mit barn skal i krig”, og handler om hvordan det er at være mor til en udsendt soldat, men især handler det om hvordan man lærer at slippe sine børn og kommer styrket gennem en livskrise.

Andrea Hejlskov

11/11/2014
Andrea Hejlskov

I 2011 besluttede Andrea Hejlskov og familie at stå af ræset og virkeliggøre en drøm inspireret af H.D Thoreaus ?s bog “Walden”- nemlig at opbygge sit liv omkring mere simple dyder som håndens arbejde og eksistensen i naturen. Familien flyttede til de svenske skove hvor de stadig bor, helt primitivt, i en bjælkehytte som de selv har bygget. Andrea Hejlskov skrev efter nogle år en bog omhandlede deres første år i skoven- bogen blev en bestseller og inspirerede mange mennesker til selv at prøve kræfter med det enkle liv i skoven. Foredrag med Andrea Hejlskov booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Allan Henneberg

11/11/2014
Allan Henneberg

Allan Henneberg tilbyder 4 foredrag: “Race to Dakar”, “Iværksætter 0-100″, “Island på offroad motorcykel” og “Colombia på motorcykel”. Det mest populære foredrag er “Race to Dakar” som er historien om hvad der driver en person til at deltage i et rally igennem Vestafrika. En multimedia fortælling med billeder og video fremstillet i Dakar hastighed. Foredraget indeholder historier om biler og motorcykler igennem Afrikas ubarmhjertige landskab. Det er også en historie om glæden ved at opbygge et projekt fra bunden og bringe det hele vejen til målet.