Søg på hjemmesiden:

Nyheder

Dan Tschernia

26/11/2014
Dan Tschernia

Dan Tschernia er grundlægger af og direktør for TV2/ Lorry. Han har beskæftiget sig med Frankrig i dokumentarudsendelser, har arbejdet på fransk TV, har bolig i Paris og følger i det hele taget meget med i franske forhold. Har beskæftiget sig med tv og film siden 1969.

Hans mest populære foredrag hedder TV i en brydningstid. Massemedierne er midt i en revolution: Avisernes oplagstal daler og tv-stationernes seertal går også ned. Nye medier opstår: Twitter, Facebook, Netflix, HBO o.s.v. Men betyder det døde for de gamle medier?

Foredrag med Dan Tschernia booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Marcus Knuth

20/11/2014
Marcus Knuth

Marcus Knuth (f. 1976) er uddannet som kaptajn af reserven ved Gardehusarregimentet, civiløkonom og har en mastergrad i administration fra Harvard universitetet i USA.  I 2008 tog Marcus til Helmand-provinsen som officer i den danske kampgruppe, hvor han gjorde tjeneste ved de fremskudte patruljebaser Armadillo og Sandford. Efterfølgende blev han ansat af Udenrigsministeriet, hvor han bl.a. bestred posten som chef for EU Politimissionens ambassadesamarbejde i Kabul indtil 2012. For sin indsats i Afghanistan er han tildelt Forsvarschefens Påskønnelse for Særlig Indsats, den amerikanske Superior Civilian Service Medal og EUPOL’s Medal in Recognition of Outstanding Support. I 2014 udgav Marcus bogen ‘Soldat og Diplomat – mine tre år i Afghanistan’ hos forlaget Gyldendal. Marcus har desuden rejst i og skrevet artikler om bl.a. Ukraine, Nordkorea, Pakistan og Iran. I dag arbejder Marcus som Seniorrådgiver for Udenrigsministeriet som ansvarlig for Danmarks Syrien-program.

Foredrag med Marcus Knuth booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tommy Kenter

18/11/2014
Tommy Kenter

Et liv udenfor og på scenen

Så er Tommy Kenter efterhånden kommet op i den alder, hvor der virkelig er noget at fortælle om en omtumlet tilværelse – både privat og på scenen. Kenter har bevidst ventet nogle år, for at få lidt mere med , og gentager garanteret succesen når de sidste brikker i livet er ved at falde på plads. Men som han håber : “The best is still to come”.

Vent dog ikke så længe med at sikre jer denne særdeles vedkommende og yderst underholdende og morsomme skildring af et liv udenfor og på scenen. Der bliver ikke lagt fingre imellem når Kenter hudløst og bevægende lader tankerne gå tilbage til barndommen, som indirekte formede den scenekunstner, vi kender i dag.

Omkostningerne ved successen har ofte været sky-høje – og fulde af åndelige og fysiske stimulanser … ligesom højdepunkterne – de grandiose øjeblikke – har været stimulanser og næring i sig selv.

Musikken har altid spillet en stor rolle i Kenters liv – så mon ikke han kan lokkes til at også at fortælle historier på klaveret? Den direkte kontakt til publikum er nærmest en livsnødvendighed for Kenter
– så selvfølgelig vil aftenen blive rundet af med en snak med publikum, der herved får mulighed for at spørge ind til det mere skjulte ved karrieren.

KENTER KOMMER OVERALT . . . . (det er noget værre svineri)

Foredrag med Tommy Kenter booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Hans Engell

18/11/2014
Hans Engell

Hans Engell er aktuel med 2 nye foredrag:

NU SKAL VI TIL VALG
Folketingsvalget nærmer sig og resultatet afgør, hvem der skal lede landet de næste måske mange år. Blå eller rød blok? . Hvem er vindere og hvem bliver tabere? Hvad bliver valgkampens hovedtemaer og hvad sker der, når stemmerne er talt op? Skal vi for første gang se Dansk Folkeparti i regering? Falder de konservative under spærregrænsen? Forlader Helle Thorning landet? Og hvad sker der bag kulisserne frem til valgdatoen?

ERHVERVSLIV OG CHRISTIANSBORG PÅ KOLLISIONSKURS
Der har aldrig været så få erhvervsfolk i Folketinget som i dag. Og så få politikere med en erhvervsmæssig baggrund. Har vi brug for flere erhvervsfolk i politik og flere politikere i erhvervslivet? Er det politikerne på Christiansborg, der ikke forstår erhvervslivet eller er det erhvervslivets folk, der ikke fatter den politiske dagsorden? Og hvad er prisen for, at det er lønmodtagerne, der regerer Danmark og ikke iværksætterne? Stadig færre politikere har i dag en personlig baggrund eller erfaringer fra erhvervslivet. Christiansborg styres af akademikere og erhvervslivet klager over, at politikerne ikke forstår virksomhedernes vilkår. Er politik ved at blive noget for den akademiske elite – og hvad betyder det for erhvervslivet og vælgerne?

Foredrag med Hans Engell booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Trine Panum

17/11/2014
Trine Panum

Tag springet – forfølg din drøm!
Efter 18 år som studievært på flere af Danmarks mest populære TV2-programmer har Trine Panum valgt at forfølge sin drøm om at leve som kunstner på fuld tid. Det eftertragtede topjob i medieverdenen er skiftet ud med et kreativt liv med eget atelier, galleri og udstillinger i hele Danmark.  I ’Ta springet – forfølg din drøm’ fortæller Trine Panum om de svære overvejelser ved at kvitte det gode, sikre Tv-job til fordel for det mere usikre og ensomme kunstnerliv. Og hvordan finder man modet til at turde satse på et helt nyt liv langt fra den røde løber og uden sikkerhedsnet – der´hvor kreativiteten, gnisten og arbejdsomheden får drømmen til at gå i opfyldelse.

Foredrag med Trine Panum booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jacob Ludvigsen

17/11/2014
Jacob Ludvigsen

Jacob Ludvigsen er aktuel med bogen “Den fulde sandhed om spiritus”. Foredraget med udgangspunkt i bogen kalder han “LAD OS GÅ PÅ DRIK. DEN FULDE SANDHED OM SPIRITUS.

”Drik lidt mindre, drik meget bedre” er mottoet for Jacob Ludvigsens nye bog DEN FULDE SANDHED OM SPIRITUS. Han beskriver forskellen på at drikke sig i hegnet og at nyde med omtanke og glæde. Foredraget henvender sig til begyndere og let øvede. Derfor egner det sig især godt til gymnasier, højskoler, efterskoler og ungdomsklubber, hvor unge kan have brug for en kærlig opsang, baseret på et langt livs erfaring. Foredraget er mixet med sjove historier om spiritussens forførende og farlige verden – fra akvavit til whisky. Bogen er udgivet af Samvirke.

Thomas Rydahl

13/11/2014
Thomas Rydahl

Thomas Rydahl vandt som 17-årig Politikens og Gyldendals novellekonkurrence og gik på Forfatterskolen i 1997-99. Siden har han arbejdet som ideudvikler, digital storyteller og foredragsholder.  Eremitten er hans debutroman. Den udkom i efteråret 2014. Eremitten er en spændingsroman med litterære kvaliteter – og et unikt sprog og karaktergalleri. Allerede inden udgivelse var Eremitten solgt til mere end 10 lande. Bogen fik fantastiske anmeldelser i landets førende medier, da den udkom – og modtog Debutantprisen 2014 på Bogforum. Den gik direkte ind på landets bestsellerlister og lå der længe sammen med tidens største forfatternavne.

Sara Blædel

11/11/2014
Sara Blædel

Sara Blædel er på kort foredragsturné i foråret 2015. Der er ledige datoer i uge 12 og 18. Foredraget tager udgangspunkt i seneste udgivelse “Kvinden de meldte savnet”. Sara Blædel vil også læse lidt op fra bogen og slutte foredraget med at svare på spørgsmål. Foredrag med Sara Blædel booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Peter Ingemann

11/11/2014
Peter Ingemann

Peter Ingemann er aktuel med et underholdende foredrag om TV2s nye rejseprogram Størst. Størst – er TV2s nye rejseprogram om de største og mest fascinerende ting i verden. Programmet har gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer nogensinde for et underholdningsprogram. Kom med værten, Peter Ingemann, bag kulisserne på dette populære program. Og hør hemmelighederne bag succesen og alle de sjove sidehistorier – som ikke kom med i programmet. Foredraget krydres med klip fra Størst. Foredrag med Peter Ingemann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Malene Schwartz

11/11/2014
Malene Schwartz

MALENE – Nyt foredrag om og med Malene Schwartz

Foredraget tager udgangspunkt i bogen MALENE fra 2014, som er den personlige historie om skuespilleren, direktøren, moren og mennesket Malene Schwartz, skrevet af journalist Cathrine Errboe. I foredraget fortæller Malene Schwartz åbenhjertligt om sit livs triumfer og nederlag. Om vejen til scenen og en stor karriere som film- og skuespiller, og om at blive verdensberømt i Danmark som Maude i Matador. Om sit livs kærlighed, Paul Hammerich, og om sorgen over at miste ham, og endeligt om sine mere end 22 år som direktør på en rækker af landets teatre, og om, i en moden alder, at få comeback som skuespiller og nægte at lade sig penionere. Foredraget er bygget op om et seriøst men uhøjtideligt interview mellem Malene Schwartz og Cathrine Errboe, krydret med oplæsinger fra bogen, hvor folk som Bent Fabricius-Bjerre, Lise Nørgaard, Jesper Langberg og Johannes Møllehave har bidraget med erindringer og anektoter. Efter foredraget er det muligt at stille spørgsmål og få signeret bøger.

Lars Johansson

11/11/2014
Lars Johansson

Signes hjemkomst. Foredrag ved forfatter Lars Johansson – om Signe Gondrups overlevelseskamp, om krig og kærlighed, om straf, tavshed og løgn. Med udgangspunkt i sin nye roman ’Signes hjemkomst’ (oktober 2014), som er en selvstændig fortsættelse af bestselleren ’Signe’ fra 2006, tilbyder forfatter Lars Johansson nu et nyt foredrag om Signe og hendes kamp; og ikke mindst om hvad der skete for Signe ved ankomsten til Danmark i februar 1948 og umiddelbart efter. Foredrag med Lars Johansson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Karsten Engmann Jensen

11/11/2014
Karsten Engmann Jensen

Karsten Engmann Jensen er mest kendt for sin rolle som DR’s økonomiske ekspert, som ham der forklarer, hvordan samfundsøkonomien hænger sammen med folks egen privatøkonomi. Han er cand. polit. og forfatter til bøgerne Et liv med overskud, og En sikker investering, og nu en tredje bog på vej, der handler om, hvordan ALLE kan få overskud til at handle med aktier, og på den måde gavne deres opsparing bedst muligt. Han elsker at snakke med ”helt almindelige” mennesker, der interesserer sig for, hvad der sker i deres hverdag. Og det har blandt ført til, at han nu turnerer landet rundt med sine foredrag om økonomi og livsglæde.

Jens Andersen

11/11/2014
Jens Andersen

Foredrag om Astrid Lindgren med udgangspunkt i bogen “Denne dag, et liv”. Med udgangspunkt i sin Astrid Lindgren-biografi, ”Denne dag, et liv”, går Jens Andersen bag om forfatterskabets facade, og fortæller om den elskede børnebogsforfatters kampe, nederlag og sejre, drømme og depressioner. Og han belyser hendes splittede forhold til berømmelse, rigdom, ensomhed, magt – og mænd. Foredraget kan varieres og reguleres alt efter arrangørens ønsker og behov.

Bent Fabricius-Bjerre

11/11/2014
Bent Fabricius-Bjerre

Næsten 100 års dansk kulturhistorie er samlet i Bent Fabricius-Bjerre. Bent Fabricius-Bjerre – en biografi skildrer for første gang denne kulørte rejse via hovedpersonen selv og en lang række mennesker omkring ham. I centrum er et sind gjort af et særligt slidstærkt stof. For uanfægtet af professionel eller privat modstand har Bent Fabricius- Bjerre konstant kæmpet sig fremad inden for både kunst- og forretningsverdenen. Derfor står han i dag som et ikon. Som Bodil-komitéen skrev, da han modtog sin Æres-Bodil i 2013: ”Hvis der havde været en pris for at gøre det lidt sjovere, lidt smukkere og lidt mere elegant at være dansker, så skulle den gå til Bent Fabricius-Bjerre.”

Benn Q. Holm

11/11/2014
Benn Q. Holm

Benn Q. Holm har netop udgivet romanen “Manden i glasset”. Manden i glasset er fortællingen om Giovanni Baltzers forunderlige rejse fra den danske provins til magtens cirkler og tilbage igen til der, hvor han aldrig rigtig kom fra. En roman om hjemløshed og eventyrlyst, om våben, sex og bøger. Og længslen efter det allersidste lange kys, mens solen går ned bag glasset, og det snart er slut. Foredrag med Benn Q. Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anja Madsen

11/11/2014
Anja Madsen

Anja Madsen er forfatter, billedkunstner, pædagogmedhjælper. Hun debuterede som forfatter med bogen Mit barn skal i krig i maj 2014. En bog hvori hun fortæller hudløst ærligt om de følelser, der opstår når man skal se sin værste frygt i øjnene, nemlig angsten for at miste sit barn. Bogen er tænkt som en håndsrækning til andre pårørende, men rummer mange paralleller til de følelser der opstår ved andre livskriser hvorfor den rammer bredt. Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Mit barn skal i krig”, og handler om hvordan det er at være mor til en udsendt soldat, men især handler det om hvordan man lærer at slippe sine børn og kommer styrket gennem en livskrise.

Andrea Hejlskov

11/11/2014
Andrea Hejlskov

I 2011 besluttede Andrea Hejlskov og familie at stå af ræset og virkeliggøre en drøm inspireret af H.D Thoreaus ?s bog “Walden”- nemlig at opbygge sit liv omkring mere simple dyder som håndens arbejde og eksistensen i naturen. Familien flyttede til de svenske skove hvor de stadig bor, helt primitivt, i en bjælkehytte som de selv har bygget. Andrea Hejlskov skrev efter nogle år en bog omhandlede deres første år i skoven- bogen blev en bestseller og inspirerede mange mennesker til selv at prøve kræfter med det enkle liv i skoven. Foredrag med Andrea Hejlskov booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Allan Henneberg

11/11/2014
Allan Henneberg

Allan Henneberg tilbyder 4 foredrag: “Race to Dakar”, “Iværksætter 0-100″, “Island på offroad motorcykel” og “Colombia på motorcykel”. Det mest populære foredrag er “Race to Dakar” som er historien om hvad der driver en person til at deltage i et rally igennem Vestafrika. En multimedia fortælling med billeder og video fremstillet i Dakar hastighed. Foredraget indeholder historier om biler og motorcykler igennem Afrikas ubarmhjertige landskab. Det er også en historie om glæden ved at opbygge et projekt fra bunden og bringe det hele vejen til målet.

Jakob Illeborg

Jakob Illeborg

Jakob Illeborg er vært på Kontant på DR1. Jacob Illeborg har udgivet bogen Danmark set udefra på Gyldendals forlag, der sammenholder udviklingen i Danmark og Storbritannien, og han har også medvirket i flere andre bogprojekter, blandt andet fodboldbogen Arvefjender, hvor han skrev om fodboldkultur i London. Han har også i en årrække skrevet for danske og internationale medier, bl.a Weekendavisen og den britiske avis The Guardian. Desuden har Jakob en fortid som rocksanger i Bandet Warwick Avenue, der udgav plader på Columbia Records i USA.