Søg på hjemmesiden:

Nyheder

Anne Haubek

30/08/2016
Anne Haubek

Anne Haubek har været journalist i DR i over 20 år. Hun har beskæftiget sig med de fleste genrer indenfor journalistik: nyheder, dokumentar, debat, reportage, studievært og liverapportering. På flere P1‐valgudsendelser har hun været vært i forbindelse med EU‐valg. Hun har rejst og rapporteret fra de fleste europæiske lande og dækket EU‐topmøder. Hun har modtaget Europa‐Parlamentets danske journalistpris i 2010 og Prix Radio for årets dokumentar/feature i 2009.

Mød Anne Haubek, der har arbejdet i DR i en årrække, heraf de seneste 12 år som vært og redaktør af P1‐programmet Europa lige Nu og som studievært på Orientering i P1. Hun vil fortælle om sit arbejde med programmet gennem årene, hvor hun har deltaget i mange afgørende EU‐topmøder, interviewet toppolitikere, eksperter og mødt europæerne selv på mange reportagerejser. Hør også hendes bud på, hvad der er på færde, hvad vi ved og ikke ved, om hvordan EU‐maskinen er sat sammen, hvordan den virker ‐ og få bud på, hvad vi kan forvente eller frygte i disse måneder, hvor så meget står på spil.

Foredrag med Anne Haubek booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jan Møller Hansen

23/08/2016
Jan Møller Hansen

Jan Møller Hansen arbejder med international udviklingsbistand og er fotograf, forfatter og tidligere diplomat. Han har tidligere været udstationeret i Nepal, Bangladesh og Vietnam som diplomat og udviklingsarbejder og arbejdet i en lang række andre lande i Asien og Afrika. Han har et indgående kendskab til Sydasien, Himalaya regionen og taler nepalesisk. Med sin passion for fotografi og visuel historiefortælling har han bl.a. vundet en række internationale fotopriser, lavet udstillinger og udgivet bogen ”Images of Nepal”, Jagadamba Press 2015.

Jan Møller Hansen foredrag:

Foredrag 1: På Verdens Tag – om landet Nepal som er i hastig forandring.
Jan Møller Hansen har boet og arbejdet i Nepal i to perioder 1991-1995 og 2013-2016. Første gang som udviklingsarbejder, hvor han arbejdede med lokal landsbyudvikling i nogle af Himalayas mest afsidesliggende egne, og sidst som diplomat på den danske ambassade i Kathmandu, Nepal. Derudover har han besøgt Nepal og Himalaya regionen utallige gange i forbindelse med arbejde og som turist. Gennem sit prisvindende fotoarbejde, fortæller han levende om det fascinerende land, dets befolkning og egne oplevelser. Foredraget handler bl.a. om de politiske forandringer, opgøret med borgerkrigen, etniske grupper og konflikter, flygtninge, hellige mænd og de sidste nulevende nomader i Himalayas skove. Billederne og historierne går bag om facaden og fortæller om mindre kendte sider af landet og dets befolkning.

Foredrag 2: Verdens mest sejlivede mennesker – bag om facaden i landet Bangladesh.
I 5 år boede Jan Møller Hansen i hovedstaden Dhaka, som er en af verdens hurtigst voksende megabyer, hvor han arbejdede som dansk diplomat. Bangladesh er et af verdens tættest befolkede lande, som oplever stigende politisk uro og voksende ulighed i befolkningen. I flere år fotograferede Jan Møller Hansen i slumområder, langs jernbaner, i bordeller, på teglværker og skibsophugningsværfter samt mange andre steder. Gennem foredraget, som er krydret med nærværende billeder, kommer man rigtig tæt på kvinder og børn i slummen, transvestitter, sexarbejdere, syreofre, skibsophuggere og mange andre mennesker, der dagligt er ofre for stor uretfærdighed og ulighed. Trods trøsteløsheden findes der et voksende håb og stor ære og respekt blandt nogle af verdens mest sejlivede mennesker.

Foredrag med Jan Møller Hansen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Kurt Leth

22/08/2016
Kurt Leth

KURT KOMMER FORBI og KAFFE MED KURT

Starten på den jyske foredragsholder-turne har været overvældende:

170 mennesker i Hedensted
120 i Glud ved Horsens
240 i Randers
85 i Kollektivhuset i Randers
75-90 på en lang række forsamlingshuse, beboerforeninger og aktivitetscentre.

EN LEGENDE PÅ SLAP LINE. ALMINDELIGE menneskers UALMINDELIGE historier.
Mød manden bag KURT KOM FORBI på TV 2 Østjylland og KAFFE MED KURT på TV SYD. De to mest sete regionale programmer i Danmark igennem tiden. KURT KOM FORBI kørte i 22 år på TV 2 Østjylland og KAFFE MED KURT på TV SYD i 10 år. Kendetegnende for udsendelserne er ALMINDELIGE menneskers UALMINDELIGE historie. Hvad Kurt har mødt af spændende mennesker igennem årene er ikke småting. Foredragets store oplevelse er Kurt’s anekdoter – historier – om nogle af de mennesker, han har mødt og lavet udsendelser med på sin journalistiske vej. Kurt drager et væld af fantastiske og pudsige oplevelser frem fra sit 50-årige virke som journalist. TV-journalisten gir den gas, så tilhørerne får lyst til at komme i dialog med ham. Spørgelysten er altid stor, når Kurt er på scenen eller talerstolen. Han fortæller levende om, hvordan han producerer TV. Hvordan han får ideerne og hvad han lægger vægt på i redigeringen. Det er kort og godt en legendes fortælling på slap line. En fortælling, som rummer sjove episoder fra Kurt’s journalistelev, som foruden TV 2 Østjylland også tæller tidligere arbejdspladser som: Jyllands Posten, Danmarks Radio ( DR 1 SPORTEN, Landet Rundt og TV Avisen), Udenrigsministeriet og TV SYD.

Foredrag med Kurt Leth booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Katrine Herforth

04/08/2016
Katrine Herforth

Igennem 21 år har Katrine Herforth arbejdet for den danske TV branche, hvoraf de seneste 15 år har været som top & mellemleder i bl.a. Warner Brothers, TV2, TV3 & Monday media. Hun har udviklet, solgt & produceret TV programmer og hendes kommunikationsstil er præget af en yderst positiv tilgang til livet. Hun inddrager egne erfaringer og anekdoter i foredragene og tilrettelægger dem specifikt til modtagerens behov. Hun er drevet af et stærkt ønske om at hjælpe mennesker, udvikle deres potentiale og ser ingen problemer for store til at de kan løses, hvis man selv vil bidrage.

Katrine Herforth foredrag:

Foredrag 1: Stress & stressforebyggelse
Stress er ikke defineret som en sygdom, men du kan blive syg af stress! Hverdagen i Danmark ser meget anderledes ud end den gjorde for 50 år siden og vores nye livsstil synes at påvirke mængden af stressramte. Mange stressramte føler skyld og holder inde med deres stresssignaler, men der er brug for en åben dialog, for at kunne hjælpe både den stressede og pårørende. Heldigvis er der masser af forebyggende tiltag man kan inddrage i sin hverdag uden at skulle gå alt for meget på kompromis. Foredraget tager udgangspunkt i grundlæggende information omkring stresssignaler og de udfordringer stress giver på arbejdspladsen og der tages fat i konkrete værktøjer, der kan bruges til at forebygge stress.
Foredraget varer 1½ time.

Foredrag 2: Motiverende ledelse & hvordan du tiltrækker de bedste talenter
Mange virksomheder efterlyser “passionerede”, “robuste”, “leveringsdygtige”, “teamplayers” når de rekrutterer, men de nye tendenser viser med al tydelighed at det er på tide at vi kigger på hvad virksomhederne selv kan tilbyde i retur. I 2020 spås det at 50 % af arbejdskraften vil være båret af de nye Millennials, også af nogle kaldet Y & Z generationer, og de efterlyser blandt andet motiverende ledelse, hvis du skal fange dem ind. Igennem mange år har jeg formået at kombinere ledelse af kreative mennesker med økonomisk vækst og foredraget gennemgår mine egne successtrategier. Derudover gennemgås menneskets grundlæggende motivationsbehov og hvordan arbejdet med klare målsætninger kan skabe arbejdsglæde.
Foredraget varer 1­½ time.

Foredrag med Katrine Herforth booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Steen Ramsgaard

03/08/2016
Steen Ramsgaard

Steen Ramsgaard foredrag:

Foredrag 1: Krigen i Europas baggård
Jugoslaviens sammenbrud blev startskuddet på de værste krigsforbrydelser i Europa siden 2. Verdenskrig. Nabo vendte sig mod nabo, brændte hinandens huse og landsbyer ned til grunden – og slog hinanden ihjel. Steen Ramsgaard gennemgår Jugoslaviens historie og fortæller om krigene, som de udviklede sig i de nye, selvstændige stater. Som journalist på TV­-Avisen i 1990erne dækkede han krigene i både Slovenien, Kroatien og Bosnien. Han har besøgt området flere gange siden og trækker trådene op til i dag, hvor de tidligere jugoslaviske delrepublikker nu enten er blevet medlem af EU eller brændende ønsker sig det. Også Danmark blev kraftigt berørt af krigene. Dels modtog vi 20.000 bosniske flygtninge, og dels tog langt over 10.000 danskere til Balkan som FN­soldater, politibetjente, nødhjælpschauffører og lignende. Mange kom hjem med uhelbredelige ar på sjælen.

Foredrag 2:  Balkans organiserede kriminalitet og usikre fremtid
Kriminelle bander står stærkt i det tidligere Jugoslavien. I flere af landene er de næsten urørlige, fordi de har direkte adgang til samfundenes politiske ledelser. Her står de kriminelle næsten endnu stærkere end staterne, der ud over kriminalitet er plaget af korruption. I lande som Serbien og Montenegro stod de kriminelle bander for de smuglerier, der sikrede at landene trods FNs handelsembargo alligevel fik forsyninger af både brændstof og våben. Spørgsmålet er så, om den slags lande med så voldsomme problemer hører hjemme i EU? Steen Ramsgaards svar er ja! Den bedste – og måske eneste – måde at bekæmpe korruption og kriminalitet, som også rammer os i Vest­ og Nordeuropa, er at lukke dem ind i varmen mod, at de lever op til vore krav.

Steen Ramsgaard har siden 2012 arbejdet som freelance journalist med Balkan og forsvaret som speciale.
Bachelor i historie fra Århus Universitet 1975­-78.
Uddannet journalist 1979-­83.
Ansat på Politikens udlandsredaktion 1983-­88 med mange reportagerejser til Mellemøsten.
TV-­Avisen 1988­-2007. Har bl.a. dækket Berlin­Murens fald og Tysklands genforening 1989-­90 og Golfkrigen 1990-­91. Som Balkan­medarbejder dækkede han krigene 1991-95 gennem talrige reportagerejser. 1996­-2007 var han reporter på TVAs erhvervs­- og indlandsredaktion.
Børsen­TV 2008.
Pressechef i Beredskabsstyrelsen 2008-­11.

Bøger, m.m.:
”I Bosnien”, Tiderne Skifter 1995 sammen med Durdica Z. Sørensen
”Krigen i Europas baggård”, Lindhardt & Ringhof 2016
Har instrueret og skrevet manuskript til 6 film om fluefiskeri i DVD-­serien Fly Fishing Academy

Foredrag med Steen Ramsgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Hans Mortensen

02/08/2016
Hans Mortensen

Hans Mortensen (f. 1958) er journalist ved Weekendavisen med dansk politik som speciale. Han var tidligere politisk redaktør på Ekstra Bladet og journalist på TV­midt/vest. Han er forfatter til bøgerne: “De fantastiske fire” (2005), “Tid til forvandling ­ Venstres vej til magten” (2008), “Det, Svend mener, er..” (2009), “SF­ Magtens pris” (2011), “Fjendens bedste ven” (roman) (2015) og “Sommeren 1960” (2016). Hans Mortensen har modtaget Gyldendal faglitterære pris 2010 og Den Berlingske Fonds journalistpris (sammen med Arne Hardis) 2015.

Hans Mortensen foredrag:

Foredrag 1: Dansk Politik
Med udgangspunkt i ugentlige analyser i Weekendavisen og udgivelse af flere bøger om dansk politik giver foredraget et aktuelt overblik over dansk politik her og nu, men med historiske referencer. Foredraget kan tilpasses, hvis særlige områder eller emner ønskes belyst.

Foredrag 2: Sølvholdet ­
Bogen sommeren 1960, der har fået mange anmelderroser, handler om det fodboldlandshold, der trods alle odds og betydelig modgang vandt sølv ved de olympiske lege i 1960. Navne som Harald Nielsen, Tommy Troelsen, Henry From og Flemming Nielsen var blandt spillerne, der blevet ledet af træner Arne Sørensen. Få den fantastiske historie.

Foredrag 3: Jeppe Aakjær
Forfatteren fylder i år 150, men hans sange synges stadig af mange. Med særlig fokus på Aakjærs politiske engagement gives et billede af et forfatterskab, der spænder fra bidsk samfundskritik til følsom naturdigtning.

Foredrag med Hans Mortensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mette Lysdahl

07/07/2016
Mette Lysdahl

Mette Lysdahl har arbejdet som skuespiller i ind- og udland i mere end 10 år og har medvirket i danske film som ’Under Sandet’, ’Klassefesten 2’ og ’Guldhornene’. Tyske TV-serier som ’Großstadtrevier’, SOKO Wismar’ og ’Der Kommisar und das Meer’, samt internationale projekter som ’The Spiral’ og ’Hitman; Absolution’. Mette er cand. mag i Medievidenskab fra Københavns Universitet, Universität Potsdam (Tyskland) og Chinese University of Hong Kong, ligesom hun har skuespilleruddannelse fra bla. Melbourne Acting School (Australien) og Actor´s Space (Berlin). I Februar 2016 blev Mette udnævnt som “Northern Light Talent 2016” ved Berlin International Film festival.

Mette Lysdahl foredrag:

Foredrag 1: Danmark/Tyskland
Krydret med skæve vinkler og med baggrund i personlige anekdoter holder Mette Lysdahl foredrag om kulturelle forskelle i Danmark og Tyskland og forskelle og ligheder mellem danskere og tyskere – dette set med humoristiske briller for at aftabuisere, hvad man kan opleve som en kløft eller hindring i samarbejdet på tværs af grænsen

Foredrag 2: Den internationale Film og TV branche
Den internationale Film og TV branche – med fokus på TV og film branchen i Tyskland og Danmark. Hvordan fungerer den fascinerende branche bag sløret, hvad skal der til for at arbejde som skuespiller på et internationalt marked, hvad er forskellen på at arbejde på en Dansk TV-serie med 5 millioner potentielle seere og en Tysk Tv-serie med 80 millioner potentielle seere? Hvad siger danskere og tyskere om hinanden i branchen og hvad kan vi lære af hinanden?

Mette Lysdahl kan afholde foredrag på Engelsk, Dansk og Tysk.

Foredrag med Mette Lysdahl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mathias Obdrup

14/06/2016
Mathias Obdrup

Foredrag om hukommelse med Mathias Obdrup

Mathias Obdrup tager dig på en gribende rejse gennem hukommelsens fantastiske muligheder. Selv har han trænet sin hukommelse, så kan huske hvad han har lavet og spist hver dag siden 1. januar 2012. Undervejs i foredraget får publikum lov at teste ham, og det plejer at være et hit, når han beretter om, hvad han fik til aftensmad en grå novemberdag for over 3 år siden.

Som tilskuer til HUSK bliver du klogere på, hvad din egen hukommelse kan, og så får du værktøjerne til at kunne huske lige hvad du vil. Mathias kan for eksempel også huske hele præsidentrækken, kongerækken og ikke mindst alle verdens hovedstæder.

HUSK er et foredrag, som du aldrig glemmer.

Mathias Obdrup er egentlig uddannet journalist, men de seneste fem år har han lært sig selv at huske på en helt ny måde. Nu turnerer han rundt i landet og snakker om, hvordan han har lært sig selv at huske hele sit liv. Og ikke mindst, hvordan andre kan lære at huske, lige hvad de vil, ved hjælp af memoteknikker.

Foredrag med Mathias Obdrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Benn Q. Holm

13/06/2016
Benn Q. Holm

Benn Q Holm er aktuel med bogen “De døde og de levende” og tager nu ud og holder foredrag med udgangspunkt i bogen.

Om bogen:
En roman om krig og kærlighed, om skyld, forræderi og begær. Den følger en blandet flok modstandsfolk i København 1943-50. Deres hemmeligheder, løgne og drømme. Og den svære erkendelse: Besættelsen er slut, krigen fortsætter. I 1943 ligger besættelsen ligger tungt over landet. Det unge kærestepar Ebbe og Karen er sammen med nogle andre jurastuderende gået ind i modstandsarbejdet. Aktionerne bliver dristigere og farligere, og en aften går det galt under en sabotage mod et værksted: To fra gruppen bliver dræbt, og Ebbe flygter såret til Sverige. I Sverige optages Ebbe i Den Danske Brigade, den hemmelige eksilhær der træner i de øde skove. De bliver et par lange, barske og iskolde vintre, og da Ebbe og Karen endelig genforenes i maj 1945 er alt forandret. Alligevel prøver de at opbygge en lille familie i efterkrigstidens København. Mens Karen gør karriere i Mødrehjælpen og som konservativ politiker, sygner Ebbe hen, ødelagt af mareridt og misbrug. Deres gamle modstandsleder, SOE-agenten Herbert, nu en succesrig forretningsmand, forsøger at hanke op i ham. Men krigen trækker sine dybe spor, de døde modstandskammerater spøger. Det eneste Ebbe lever for er Karen og datteren. Befrielsesbarnet Ellen.

Foredrag med Benn Q. Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Sara Blædel

02/06/2016
Sara Blædel

Foredragsturné i november 2016 med udgangspunkt i krimien “Bedemandens datter” (juni 2016).

I Bedemandens datter møder vi Ilka, der rejser til USA for at rydde op efter sin afdøde far. Han forlod hende og hendes mor, da hun var syv år gammel, og i 33 år har de ikke haft kontakt. Derfor kommer det som et chok, da hun finder ud af, at hun er nævnt i hans testamente. Ilka rejser til USA for at finde ud af, hvem faren egentlig var, men det bliver sværere, end hun regner med. For selv om faren tydeligvis har haft hemmeligheder, har ingen lyst til at fortælle hende, hvad de ved, og Ilka havner i stedet i en situation, hvor hun risikerer at hæfte for noget, hun aldrig kommer fri af igen. Bedemandens datter er første bind i en trilogi.

Sara Blædel er journalist og debuterede i 2004 som skønlitterær forfatter med Grønt støv, den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick. Allerede næste bind, Kald mig Prinsesse, slog for alvor Sara Blædels navn fast som en af Danmarks førende krimiforfattere, og efterhånden som de følgende bøger er udkommet, er hun flere gange af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter, i dag kendt som Martha-prisen. For det foreløbig sidste bind i serien modtog Sara Blædel i 2014 den prestigefyldte forfatterpris De Gyldne Laurbær. Serien om Louise Rick er alene i Danmark solgt i mere end 2 millioner eksemplarer. Alle bind kan læses uafhængigt af hinanden, og serien er under udgivelse i 33 lande. Nu er Sara Blædel klar med en ny serie – en trilogi om bedemandsdatteren Ilka.

Foredrag med Sara Blædel booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Connie Hedegaard

02/06/2016
Connie Hedegaard

Klimaforedrag

“Hvad har du tænkt dig at gøre ved klimaet? Sådan lød spørgsmålet til Connie Hedegaard på hendes femte dag som minister. Den tidligere journalist, minister og EU-kommissær har siden prøvet at gøre noget ved det. Men hvordan får vi klima-udfordringerne, de stadig flere mennesker på Jorden, og den vækst der er brug for til at gå hånd i hånd? Hvad skal hvem gøre? Politikerne, erhvervslivet og os alle sammen som ansvarlige borgere? Kom og hør en personlig beretning om en af tidens største udfordringer.”

CV:
Connie Hedegaard Koksbang er forhenværende EU-kommissær og minister i Danmark, senest som Minister for FN’s klimakonference i København i 2009. I perioden 2004 til 2009 var hun miljøminister (2004-2007) og herefter klima- og energiminister. Ved udpegningen til EU-kommissær afgik hun som klimaminister, men fortsatte som minister for FN’s klimakonference i København i 2009. Connie Hedegaard var EU-kommissær for klima fra 2009-2014, og tiltrådte 1. januar 2015 som formand for en ny international miljøfond, KR Foundation

Foredrag med Connie Hedegaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Christopher Schmitz

27/05/2016
Christopher Schmitz

Christopher Schmitz har siden 2004 drevet firmaet Komphash ­ Navigation i hashmisbrug! der hjælper hashmisbrugere og deres pårørende. Desuden giver Komphash konkrete værktøjer til personalegrupper på skoler og institutioner, så de effektivt kan hjælpe de unge de møder, der ryger hash. Det handler om tidlig opsporing, hvordan samtalen etableres og hvordan skoler ud fra hvad virker­erfaringer kan arbejde forebyggende gennem en Beredskabsplan. Christopher var i 2014 initiativtager til et landsdækkende netværk af professionelle behandlere af hashmisbrugere. Den bærende idé er at løfte behandlingskompetencen i Danmark. Netværk af Danske Cannabis Behandlere tæller i dag 180 medlemmer. Hvert år i oktober afholder netværket en konference, der sætter fokus på evidens og praksiserfaring. Christopher underviser sammen med Thomas Lundqvist på HAP­uddannelsen, der udbydes gennem netværket.

Christopher har været ansat som SSP­konsulent med opgaver fra etablering af kommunal rusmiddelpolitik til opsøgende gadeplansarbejde ­ Leder på væresteder for misbrugere ­ Projektmager ift. udvikling af behandlingstilbud til unge hashmisbrugere ­ Klubmedarbejder ­ Projektleder på afklarings­ og aktiveringsprojekter samt Behandler på kurser for misbrugere. Han har desuden arbejdet flere år som leder indenfor behandling og psykiatri. Er uddannet indenfor systemisk løsningsfokuseret samtale, som voksenunderviser fra DPU og certificeret som coach. Desuden særlig kognitiv uddannelse ift. hashmisbrug “Afhængighedslære” ved Lunds Univeristet. 1. maj 2013 udkom bogen “Forælder Til Hashryger” på Forlaget edito (også som e­bog). Bogen er siden oversat til svensk.

Christopher Schmitz foredrag:

Foredrag 1: 7 enkle tips der virker i dialogen med en hashryger
Foredrag 2: 3 skridt til at undgå at din søn eller datter havner i et hashmisbrug
Foredrag 3: 10 facts om konsekvenserne af legalisering af cannabis

Foredrag med Christopher Schmitz booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anne Kari Thronsen

26/05/2016
Anne Kari Thronsen

Slip stressen og skab arbejdsglæde.

Ønsker du medarbejdere med overskud og begejstring for at møde på arbejdet? Medarbejdere som samarbejder omkring de opgaver der skal løses i jeres virksomhed? Medarbejdere som bevarer fokus, selv i pressede situationer? Medarbejdere som tænker ud af boksen og er kreative? Så giv dine medarbejdere et inspirerende foredrag, hvor der bliver sat fokus på latter og lethed i livet, selv når livet er hårdt og uoverskueligt.

Anne Kari Thronsen er Danmarks latterekspert, igennem sit nærvær og lethed til livet og latteren, bringer hun budskabet om latter der forløser stress, spændinger og smerte. Hun har en fantastisk hjertelig latter, der varmer helt ind til hjertet og inspirerer andre, til at give slip på deres fortrængte latter. Hun er ejer af livsstilsvirksomheden Goodheartcoach.dk, samt certificeret Goodheart laughtercoach teacher, hvilket gør at hun går i dybden med latteren og livet. Alvoren i hendes arbejde som professionel Goodheartcoach er latteren og legen. Hvilket giver tilgang til overskud, nærvær, samhørighed, tilstedeværelse, kontakt, glæde, fokus, restitution og ikke mindst livsglæden.

Anne Kari Thronsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Esther Jensen – Enke på Harley

25/05/2016
Esther Jensen – Enke på Harley

Enke på Harley

Esther Jensen er til daglig er kromutter på Borbjerg Mølle Kro v/Holstebro.

For 10 år siden døde Esthers mand og hun syntes i en alder af 55 år at være for ung til at sætte sig hen som enkefru Jensen og søgte derfor nye udfordringer i livet. Hun besluttede sig til at tage kørekort til motorcykel og har gennem de sidste 10 år kørt 145.000 km på motorcykel i 41 lande på 6 kontinenter.

Foredrag med Esther Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Villy Søvndal

23/05/2016
Villy Søvndal

Med håbet som drivkraft – foredrag med udgangspunkt i debatbogen af samme navn.

Om bogen: Vi skal blive ved med at tro på, at det nytter noget at redde verden. Det er budskabet i Villy Søvndals meget personlige debatbog MED HÅBET SOM DRIVKRAFT. Med udgangspunkt i sin personlige historie om en nøjsom opvækst i en vestjysk bondefamilie tager den tidligere SF-leder og udenrigsminister læseren med på en rejse ud i verden – både som ung venstrefløjsaktivist og erfaren politiker – og ind bag facaden i international politik og fortæller historien om verdens sande tilstand i dag – og hvor verden bevæger sig hen, hvis vi kæmper for det.

For faktum er, at verden har aldrig bevæget sig fremad med så store skridt som nu; den gennemsnitlige levealder vokser, børnedødeligheden styrtdykker, den absolutte fattigdom er halveret, uddannelsesniveauet kloden over stiger, der er flere demokratier end tidligere, og mange låste konflikter er på vej til at blive løst eller i hvert fald tøet op.

Alligevel efterlades man ifølge Søvndal med et indtryk af, at verden kun går ad h… til, når man tænder for tv eller bladrer i avisen; den ekstreme islamisme er i fremdrift og bruger det religiøse argument som undskyldning for masseforbrydelser, miljø- og klimaproblemerne truer med dramatiske ændringer i mennesker liv, den stigende ulighed i verden skaber et socialt tryk fra bunden af samfundet, og de enorme flygtningestrømme ændrer den globale demografi og sætter pres på de rige lande.

Men det kan altså alt sammen stadig ende positivt, hvis man har håbet som drivkraft.

Foredrag med Villy Søvndal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Søren Rislund og Brødrene Damp

17/05/2016
Søren Rislund og Brødrene Damp

JULEFROKOSTTILBUD

Med usvigelig sikkerhed kommer den igen år efter år: Så´ det jul igen…

Og så er det, at vi i mange forskellige sammenhænge mødes til en gemytlig stund over et halvt stykke mad, mens det mørkner udenfor…

I forlængelse af det satiriske underholdningsunivers som Monrad & Rislund skabte gennem 40 år, byder SØREN RISLUND & BRØDRENE DAMP ind med kvalificeret X-mas entertainment til julefrokost- og lignende arrangementer. Vi målretter gerne til lige netop din sammenkomst, -og vi er gode til det!

Besætningen er Søren Rislund: sang og stand-up; Øyvind Ougaard (bl. a. med Monrad & Rislund gennem 33 år): Trækharmonika samt Kalle Mathiesen (DR Ramasjang og Det kgl. Teater o.m.a.): Trommer og loop station.

Gruppen har eksisteret siden 2010, hvor de udgav en CD. Gennem årene har de siden henrykket publikum med deres friske og kraftfulde, men altid kærlige stil.

JULEHUMØR NÅR DET ER MEST SMITTENDE!

Christina Hesselholdt

17/05/2016
Christina Hesselholdt

Christina Hesselholdt er til november 2016 aktuel med romanen Vivian
Udstyret med sit elskede Rolleiflex betragter Vivian den verden, der omgiver hende – almindelige mennesker på gaden, øjeblikke af leg, bevægelse, spejlinger – men lever ellers en stilfærdig tilværelse som barnepige for forskellige velbjærgede familier.

Hesselholdt lader Vivian selv fortælle om sin barske opvækst i en mildest talt dysfunktionel familie, om sit liv som barnepige og om sin livslange optagethed af fotografi. Et kor af stemmer blander sig, familiemedlemmer, børn hun har passet, arbejdsgivere og en favnende fortæller, og skaber et portræt af en passioneret kvinde, der uden ønske om offentlighed udlevede sin kunstneriske praksis alene for sin egen skyld.

Pressen skrev om Selskabet:

”Christina Hesselholdt er en ener i dansk litteratur. Hendes billedmættede prosa er stærk og intens, og som få formår hun at parre humor og alvor, melankoli og fnisen, absurdisme og refleksion. Det er et aparte selskab, man er i i »Selskabet«. Men det er godt og af den slags, man ikke vil være foruden.”
– Berlingske

Foredrag med Christina Hesselholdt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Aydin Soei

17/05/2016
Aydin Soei

Sociolog, forfatter og journalist. Foredrag om modborgerskab, radikalisering, integration af flygtninge og hans egen familiehistorie

Aydin Soei har introduceret begrebet modborgerskab i det danske sprog og skrevet bøgerne Skyld, Vrede unge mænd og Forsoning – fortælling om en familie. Aydin Soei er en af Danmarks mest vidende foredragsholdere, når det kommer til medborgerskab, radikalisering, integration og minoriteter, og han bygger sine foredrag på såvel teori og interviews som sin egen historie. I sin nyeste bog Forsoning, der udkom i foråret 2016, beskrives forfatterens egen families flygtningehistorie, og her kom det for første gang frem, hvor stort et sammenfald der reelt er mellem Aydin Soeis egen biografi og temaerne i de bøger, han tidligere har skrevet om unge mænd i udsatte boligområder. I bogen beskrives det, hvordan forfatteren konstant kom op at slås i folkeskolen i Avedøre Stationsby på den københavns vestegn og senere fik flere pletter på straffeattesten. Forsoning beskriver desuden hans forældres flugt fra Iran og historien om, hvordan hans mor startede forfra i Danmark og tog en uddannelse som ingeniør, mens hans far påbegyndte en deroute, der kulminerede med drabet på en anden iransk mand, hvis søn Aydin havde gået i klasse med.
Aydin Soei er kandidat i sociologi fra Syddansk Universitet med speciale i udsatte unge og risikofaktorer i forhold til kriminalitet og nærområder. Han har arbejdet som journalist, vært og redaktør på Radio24syv, Information og Danmarks Radio. Han har desuden undervist på Krogerup Højskole, C:NTACT under Betty Nansen Teatret og stiftet foreningen Ansvarlig Presse, hvorigennem han har været med til at holde over 400 workshops på særligt indvandrerrige 8.-10. klasser rundt om i landet.

Foredrag med Aydin Soei booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anders Albrechtslund

17/05/2016
Anders Albrechtslund

Anders Albrechtslund (1975) er cand.mag. i filosofi, ph.d. i informationsvidenskab og lektor ved Aarhus Universitet. Han har i mere end 10 år undervist og forsket i overvågning og nye teknologier. I 2016 udgav Anders Albrechtslund bogen Overvågning i den populære Tænkepauser­serie fra Aarhus Universitetsforlag. Bogen handler om, hvad overvågning betyder for samfundet og for vores liv.

Anders Albrechtslund foredrag:

Overvågning
Hvad betyder overvågningen i dag, og hvordan er den del af vores liv og kultur? I praksis handler overvågning ikke kun om magtforhold mellem stat og borger eller mellem virksomhed og forbruger. Vi overvåger – og våger over – hinanden som medmennesker, medborgere og som brugere af sociale medier, og vi overvåger os selv med nye teknologier og tjenester, når vi tracker skridt, måler puls og kvantificerer søvn. Vores overvågningskultur har dybe rødder og angår begreber som identitet, frihed og ansvar. Dette foredrag lægger op til en diskussion om, hvordan vi skal forholde os til den overvågning, der på alle mulige måder dominerer vores hverdag.

Foredrag med Anders Albrechtslund booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Eddie Skoller

29/04/2016
Eddie Skoller

Det er næsten som at ha’ været der selv – foredrag med udgangspunkt i bog af samme navn

1969 debuterede Eddie Skoller med sin guitar i Tivolis Vise Vers Hus hos den legendariske Thøger Olesen. Fra sine første år i St. Louis, USA, som søn af en svenskfødt mor og en russiskfødt jødisk far, til han blev student fra Stenhus Kostskole, civiløkonom fra Handelshøjskolen i København og ansat som systemplanlægger på Danfoss på Als, har Eddie Skoller villet én ting: at underholde.

Det er næsten som at ha’ været der selv er Eddie Skollers personlige fortælling om showbiz, medier, børn, kærlighed, humor og musik. Vi får de utrolige familiehistorier og de sjove anekdoter og hører om forholdet til kolleger som Dirch Passer, Tommy Kenter, Elaine Paige, Cliff Richard og ikke mindst Victor Borge, som var det store forbillede. Det er kort sagt hele historien om at udleve sin drøm. Om succes på succes, om udfordringer i karriere og kærlighed – og om at genfinde balancen i et nyt og godt liv.

Foredrag med Eddie Skoller booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Morten Brask

28/04/2016
Morten Brask

Morten Brask er aktuel med romanen “Ofrene” (april 2016).

Om bogen:
En roman om kærlighed og det værste der kan ske. Om angsten og sorgen, om skylden og skammen. Om længslen efter at tage blodig hævn. En sommernat i det indre København bliver en ung jurist overfaldet. En fremmed mand trækker hende ind i en port og voldtager hende. Det lykkes hende at komme hjem til sin kæreste og sammen anmelder de forbrydelsen. Alt i deres forhold forandres. Igennem kærestens øjne følger vi kvindens vej gennem retssystemet fra modtagelsen i voldtægtscenteret til den dag i Københavns byret, hvor sagen skal for en dommer. Vi ser hvordan sagen splitter hende ad, hvordan hun gradvist opløses under systemets granskende blik, men også hvordan vores fortæller bliver voldtægtsforbryderens andet offer og raser, sørger, kæmper for at forstå og besættes af længslen efter hævn. Ofrene er en dybt medrivende, intens og relevant læseoplevelse; en hvirvlende, tankevækkende malstrøm, et studie af skyld, krænkelse og offerliggørelse.

Foredrag med Morten Brask booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Den Skaldede kok – Carsten Olsen

26/04/2016
Den Skaldede kok – Carsten Olsen

Den Skaldede kok – helt ind til benet!

Vi tilbyder et foredrag med Carsten Olsen alias Den Skaldede Kok.

Med mellemrum har Olsen ramt forsiderne på diverse skrivende medier – nu for første gang løfter han sløret for, hvad der i virkeligheden skete, og hvordan han oplevede det.

Vi kommer helt ind bag kulisserne i både modgang og medgang. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Olsen hudløst ærligt fortæller om misbrug, fedme operationen der nær slog ham ihjel – både psykisk og fysisk.  Han fortæller også om, hvordan det var at måtte sige farvel til sit hjertebarn – restauranten i Tivoli, kampen mod sin søns psykiske sygdom – at blive et kendt ansigt fra den ene dag til den anden. Vi kommer også til at høre om hans vilde liv, hvor der i gamle dage gerne blev delt en håndmad eller to ud.

Foredraget vil blive guide igennem, Pia Brixved, som i sin tid skabte fænomenet, Den Skaldede kok – og et livslangt usædvanligt venskab begyndte.

Velkommen til 2 timers vanvittig, underholdende og rørende foredrag med hele Danmarks skaldede kok. Rock ‘ n roll! Vi lover dig, at du vil blive underholdt ud over det sædvanlige – for hvis der er nogle, der har levet sit liv i overhalingsbanen, så er det Olsen – Den Skaldede Kok. For som han siger; hvis mit liv var en madret, så ville det være den vildeste buffet!

Foredrag med Den Skaldede kok booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Carsten Frimodt

26/04/2016
Carsten Frimodt

Jeg er født 1950 – ingeniør og racerkører gennem mere end 30 år samt forfatter til nu snart fem bøger, der betragtes som hovedværker indenfor dansk motorsport – også ifølge flere lektørudtalelser.

”Han fandt formlen” var en overskrift i Jyllands Posten om undertegnede som bare en af mange artikler om undertegnede. Som deltager i internationale racerløb i Skandinavien er jeg blevet et kendt navn indenfor de fleste motorklubber. I forbindelse med mine udgivelser har forlaget udsendt pressemeddelelser til samtlige dagblade og automagasiner. Disse har interviewet mig løbende samt ligeledes anmeldt mine bøger mere end positivt. Jeg har således gennem nu fire årtier oparbejdet et ry som ekspert på området tidlig dansk racing (1945-80).

Foredrag
Mine foredrag kan være af en times varighed og har udgangspunkt i en af mine bøger, hvorfra jeg bruger de bedste af mine sjældne pressefoto. Min samling har for længst passeret de 10.000! Foredraget er baseret på en PowerPoint præsentation med op til 50 udvalgte foto, hvilket oftest bringer en dialog i gang med salen. Det mest populære emne for tiden er Roskilde Ring som i forbindelse med 60 års dagen i 2015 fik en genopblomstring, der trak 10.000 betalende gæster til et klassisk racerløb ved havnen i Roskilde og ugen efter fandt en tilsvarende mængde vej til festivitasen i parken Roskilde Ring.

Foredrag med Carsten Frimodt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Marie Kraul

18/04/2016
Marie Kraul

Marie Kraul er journalist og forfatter til en række bøger om familiiv, bla. Simpleliving, Børn skal da arbejde og senest Opgiv ikke din teenager – styrk arbejdsfællesskabet og din forældreautoritet. Er mor til tre teenagere og har tidligere været kommunikationsrådgiver i Børns Vilkår.

Marie Kraul foredrag:

Foredrag 1: Opgiv ikke din teenager (til forældre og børnefaglige)
Foredrag 2: Teenagere ­ fremtidens arbejdskraft. Hvorfor huslige pligter er afgørende for fremtidens arbejdsmarked (til virksomheder, organisationer, mv.)
Foredrag 3: Opdragelse ­ en nødvendighed for overlevelse (til forældre og børnefaglige – i samarbejde med sundhedsplejerske Gerda Bruun.)

Foredrag med Marie Kraul booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Annette Fredskov

18/04/2016
Annette Fredskov

Foredrag om motivation og positiv livsindstilling

Annette Fredskov er mest kendt som Maratonkvinden – hende der løb 366 maraton på 365 dage. Diagnosticeret med multipel sklerose gjorde hun, hvad de fleste troede var umuligt, og hun fortsætter: 5 maraton på 48 timer, i løbesko fra Danmark til Paris og alt andet, der fylder hendes hjerte med glæde. Glem alt om begrænsninger og gå efter guldet. Det er muligt for alle, og Annette er meget passioneret omkring at inspirere folk til at få det bedste ud af hver eneste dag og få succes i livet. Som hun siger, “hvis jeg kan, kan du også – gøre det, du vil.” Annette beskriver sig selv som en almindelig kvinde, der har fundet frem til sin indre styrke. En styrke Annette er overbevist om, at vi alle besidder og kan finde frem. En styrke du kan bruge til lige nøjagtig det, du ønsker. Det, der gør dig glad og får dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Løb og maraton er Annettes passion og gør hende glad. Hvad gør dig glad? Det handler om meget mere end løb og maraton. Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag. Annette kommer ud over scenekanten, når hun holder foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning. Annette udgav i 2013 bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage”. I 2016 udkommer hendes anden bog med titlen ”Fra drøm til virkelighed”.

Foredrag med Annette Fredskov booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jens Werner

13/04/2016
Jens Werner

At overvære et foredrag med Jens Werner er uden sammenligning.

Jens Werner, Danmarks mest vindende danser nogensinde, Vild med Dans dommer og danseskoleejer i Værløse, tager dig gennem en rutsjebane af fortællinger, anekdoter og hudløse, rørende beretninger om sit liv, sin dans og den benhårde vej til at opnå det ypperste inden for sit felt, at blive verdens bedste danser!

Jens Werners foredrag kan sammensættes helt på den måde kunden ønsker det. Fra 1 times foredrag eller undervisning, til heldagsarrangementer hvor teambuilding via danseaktivitet kan implementeres.

Uanset hvilket humør kunden kommer med, lover Jens Werner at humøret i den grad er løftet når man går derfra. Du vil forlade foredraget underholdt, opløftet og alligevel eftertænksom.

Foredrag med Jens Werner booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anne Laxholm

07/04/2016
Anne Laxholm

Giv mig et år
I sit foredrag, som er baseret på hendes bog ”Giv mig et år” fortæller Anne om sit begivenhedsrige liv i en verden af dans – en rejse, der bragte hende og hendes mand, Hans, fra Danmark til England, fra titlen som nordsjællandsmester til verdensmestre og først hjem til Danmark 28 år senere. Hun beretter om nogle af de udfordringer, de mødte undervejs, ikke kun i dansekarrieren, men også livets øvrige aspekter, deriblandt partnerskab, ægteskab og rollen som iværksættere i firmaet CHRISANNE. Foredraget giver et indblik i en elitesportskarriere på topplan, og sidenhen en rolle som medejer i et meget succesrigt og hurtigt voksende firma inden for danseindustrien og dansestudiet Dance Academy Laxholm i Hørsholm. Endelig vil Anne naturligvis også fortælle om sin rolle som en af dommerne i det populære TV2 program ”Vild med Dans”, hvor hun har medvirket siden starten i 2005.

Foredrag med Anne Laxholm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Claus Skytte

06/04/2016
Claus Skytte

Claus Skytte er forfatter, iværksætter og cirkulær strateg med over 25 års erfaring fra reklamebranchen, og ikke mindst er han dansk pioner indenfor deleøkonomi med 3 bøger om deleøkonomi bag sig. Han leverer sine budskaber og egne erfaringer med deleøkonomi på dedikeret og entusiastisk vis, og så er han fuld af energi på scenen.

Claus Skytte tilbyder følgende 5 foredrag:

  1. Skal vi dele?
  2. Den nye andelsbevægelse
  3. Den 3. internetbølge
  4. Den 4. Industrielle revolution
  5. Deleøkonomi som trussel og mulighed

Foredrag med Claus Skytte booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Birthe Rønn Hornbech

06/04/2016
Birthe Rønn Hornbech

Forfatter og samfundsdebattør. Tidl. minister, MF og vicepolitimester. Født 18. oktober 1943 i København, datter af sognepræst Christian Rainold Sparrevohn Rønn og exam.pharm. Ellen Kryger Rønn.

Foredrag om kirkelige, folkelige, etiske og litterære emner (fx. H.C. Andersen).

Foredrag med Birthe Rønn Hornbech booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Per Kuskner

23/03/2016
Per Kuskner

Olsen-Banden foredrag
Egon, Benny og Kjeld udgjorde den muntre kriminelle trio i Olsen-banden. Nu har det sidste overlevende medlem Benny, alias Morten Grunwald, fortalt om sine oplevelser, anekdoter og tiden igennem de 14 lm om banden i en stor bog med titlen ”Min tid i gule sokker”. Bogen er fortalt til journalist og forfatter Per Kuskner (manden bag bøgerne ”Matador, mennesker, myter & minder” og ”Axel Strøbye – en tragisk komedie”), som nu tilbyder et spændende foredrag om Olsen-banden, krydret med et hav af billeder både foran og bagved kameraet.

Foredrag med Per Kuskner booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Erkan Özden

18/03/2016
Erkan Özden

Vært på TV Avisen, Korrespondent i Washington, vært på DR2 Udland, rejsende reporter i katastrofezoner, foredragsholder og ordstyrer.

Erkan Özden foredrag:

Foredrag 1: Bedstefar på B&W
”En aften efter et fagligt arrangement, sad jeg til bords i en gammel industribygning på Refshaleøen i København. Da det gik op for mig at det engang dannede rammen om kantinen på det gamle B&W, gav det et stik i hjertet. Her sad jeg sammen med kreative folk fra fjernsynet og lækker økologisk mad i hippe omgivelser, hvor min bedstefar engang formentlig havde siddet med sin knap så kreative frokost, sammen med tusindvis af mænd i kedeldragter i 1970’ere. Dengang bedstefar far fremmedarbejder på B&W. Gad vide om han dengang havde tænkt over at barnebarnet 40 år senere skulle sidde samme sted, til fint selskab med kollegerne fra fjernsynet?”

Sådan lyder det fra Erkan Özden, når han reflekterer over den efterhånden lange historie hans familie har i Danmark. I en tid hvor der er meget tale om integration og mønsterbrud, kommer der en historie om en opvækst langt fra ghettoen. En historie om at komme fra det nederste samfundslag, som arbejderdreng og barn af indvandrere, til at blive den første student og akademiker i familien. Den amerikanske drøm, der blev til virkelighed i et rækkehus med røvballegardiner, gule mursten og grøn ligusterhæk, vest for København. Bedstefar kom for 40 år siden med invitation. Barnebarnet kom til verden med fortrykt cpr-nummer, på en dansk fødestue, som andengenerationsindvandrer. På godt og ondt.

Foredrag 2: USA – når valgcirkusset nærmer sig
Stiller Hillary Clinton mon op som præsident, og hvad sker der med Trump? I USA er rejsen frem mod selve valget belagt med sejre, nederlag, forudsigeligheder og ikke mindst overraskelser. Især for den unge reporter, der en kold vintermorgen står og fryser om tæerne i Iowa, langt ude på landet, i forsøget på at forstå et amerikansk valgsystem, der handler om så meget mere end at sætte et kryds, hvor alt er på spil, hvor alle kræfter bliver mobiliseret. En rejse ud i den amerikanske valgkamp, bagom kulisserne.

Foredrag med Erkan Özden booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Copenhagen ECKO

17/03/2016
Copenhagen ECKO

Copenhagen ECKO – Ensemble med glød

Copenhagen ECKO er et klassisk ensemble med danske og internationale rødder. Vores musik udtrykker nordisk melankoli, østeuropæisk temperament og sydamerikansk glød.

Copenhagen ECKO er et klassisk ensemble med danske og internationale rødder og fremfører blandt andet værker af Verdi, Mozart, Giuliani, Villa-Lobos, Beethoven og Rachmaninoff samt nyere kompositioner af Previn og Ferrante.

Hanna Lundblad

14/03/2016
Hanna Lundblad

Hanna Lundblad er født 1961. Medskaber og executive producer på ”Badehotellet” (TV2 2013), medskaber af komedien ”Lykke” (DR 2011) samt medforfatter på ”Krøniken” (DR 2004). Uddannet dramaturg fra Århus Universitet, kollektivt ledelsesmedlem i teatergruppen Dr. Dante og redaktør af såvel lange som korte serier for Danmarks Radio. Har derudover igennem 25 år fungeret som praktisk arbejdende dramaturg på teaterforestillinger, film og TV serier samt undervist på Den danske Filmskoles instruktør- og manuskriptlinje. Skriver sammen med ægtemanden Stig Thorsboe.

Hanna Lundblad foredrag:

Badehotellet
Om ideen til tv-serien Badehotellet. Herunder den historiske research, arbejdet med karakterer og manuskripter, valg af spillestil samt seriens produktion og scenerne, hvor der laves mad i køkkenet. Der screenes fra serien.

Foredrag med Hanna Lundblad booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Cecilia Vanman

14/03/2016
Cecilia Vanman

Cecilia Vanman er havpattedyrbiolog, journalist og ekspeditionsleder. Cecilia har planlagt og ledt adskillige Arktisekspeditioner i Canada og Grønland og har skrevet reportager om Sirius Patruljen i NØ Grønland, Frømandskorpset, rejseeventyr og rekordjagende fridykkere i Caribien. Cecilia har sejlet som havpattedyrbiolog i det Indiske Ocean, Baffin Strædet, Diskobugten, Middelhavet, Sortehavet, Nordøst- og Nordvest Atlanten og er medlem af Kvindelige Eventyrere. Derudover blev Cecilia Vanman i 2015, som den første danske kvinde nogensinde, optaget som Fellow i The Explorers Club – en af verdens mest prestigefyldte klubber for opdagelsesrejsende, videnskabsfolk og eventyrere.

I foredraget ’Et Arbejdsliv på Iskanten’ tager Cecilia publikum med bag scenen på et unikt arbejdsliv som ekspeditionsleder og havpattedyrbiolog ved iskanten i Arktis. Vi rejser blandt andet med på en spændende filmekspedition på jagt efter hvalrosser, hvidhvaler og narhvaler ved 76nde breddegrad i Canada, i fodsporende på legendariske opdagelsesrejsende igennem den mytiske Nordvestpassage og møder udfordrende storme, isbjørne og overvældende natur i den arktiske ødemark. Cecilia formidler levende og engageret, og publikum er med hele vejen, når havisen knager faretruende under flyverens landingsstel og stormbølgerne vælter ind over forskningsskibets stævn.

Foredrag med Cecilia Vanman booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Nomader med Hjemve

10/03/2016
Nomader med Hjemve

Nomader med Hjemve – Kirkekoncerter.

Man skal ikke lytte længe til Nomader med Hjemve, før det fornemmes, at bandet tackler emner, der adskiller sig markant fra normen i dansk rock. Som lytter bliver man hevet ind i en usminket, poetisk beåndet fremstilling af livet, som det nu engang udfolder sig her på planeten.

Hans Kristian Bang skriver teksterne og Michael Mendel Stern synger sangene med en overbevisende blanding af sårbarhed og fandenivoldskhed, understøttet af Jacob Kolkur: guitar, kor og Jesper Bo Hansen: guitar, keys og kor.

Nomader med Hjemve har spillet en række kirkekoncerter med stor succes. Formatet er akustisk understøttet af klangfarver fra elektrisk guitar, som passer godt ind i kirkens åbne rum.

Charlotte Bircow

08/03/2016
Charlotte Bircow

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan positive tanker, motion og kost, kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et kollegafællesskab.

I foråret 2012 udkom hendes bog, “Kræft æde mig nej” – en bog til inspiration, støtte og trøst for mennesker, der går gennem en af livets svære kriser. Charlotte Bircow er i dag ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, samt Børn, Unge og Sorg. Hun er en af frontfigurerne i mediernes “Knæk Cancer”-dækning, og måske så du hende vinde 2 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse i “Hvem vil være millionær”. Charlotte kan bookes til aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration kan bakkes op af fysisk udfoldelse, og som Breaker/Energizer eller konferencier. Hun holder foredrag på både engelsk og dansk. Ud over hendes mange praktiske erfaringer, bygger hendes samlede viden også på en HA/HD i erhvervsøkonomi, aerobic/fitnessuddannelser fra AFFA – IDEA – USA, samt NLP master og NLC Lifecoach level 3 fra C.H.E.K. Institute San Diego.

Charlotte er en gave til ethvert arrangement, hvor I skal bruge en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlottes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet.

Foredrag med Charlotte Bircow booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Casper Kjerumgaard

07/03/2016
Casper Kjerumgaard

Friluftsliv med børn

HUSK eventyret i hverdagen

Med udgangspunkt i børn og friluftsliv, så tager foredraget jer med rundt til flere forskellige naturperler i Danmark og udlandet. Jeg har haft mine børn med i naturen, siden de var kun et par uger gamle, og i dag spørger de begge: “Far skal vi ikke snart ud og vandre?”

Naturen er et fantastisk helle for de fleste børn. Der findes ikke noget bedre end at lege i naturen. Rammerne er perfekte, intet er umuligt og grænserne er få. De færreste børn gider tage med, hvis præmissen er “Vi skal bare gå en tur”. Børn vil have et projekt som eksempelvis, idag skal vi i skoven og lave mad over bål og så lave slangebøsser – eller vi tager i skoven og bygger en hule, laver mad over bål og sover i hulen!

Igennem et hav af sanselige og stemningsfyldte billeder, guider jeg jer, til hvorledes i selv kan skabe, herlige og succefulde stunder i naturen. Jeg vil altid anbefale at starte i det små, og så bygge på. Husk det er ikke antallet af tilbagelagte kilometer, højdemeter etc. som definerer eventyret og magien i naturen! Eventyret er fuldstændig hvad i ønsker det skal være.

Foredrag med Casper Kjerumgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jesper Bugge Kold

04/03/2016
Jesper Bugge Kold

Land i Datid
Land i Datid foregår i DDR og i nutidens Berlin. Da Peter Körber i 2006 myrdes, drager hans søn Andreas til Berlin for at finde ud af, hvem hans far var. Andreas, der er resultatet af en affære med en dansk kvinde, der var på skolingsophold i DDR i 1970erne, bliver langsomt bekendt med Peters fortid som højtstående officer hos Stasi og opdager, hvordan sikkerhedstjenesten trækker spor helt op til nutiden. Jesper vil fortælle om tilblivelsen af romanen fra idé til færdig bog, og om det store researcharbejdet, der ligger bag. Som en af få har han haft adgang til Stasis arkiver, og ligesom det var tilfældet med Vintermænd har han fået hjælp af en række fagpersoner. Han vil fortælle om sit forfatterskab og om, hvordan det er, at gå fra at være en håbefuld forfatter med et manuskript, som ingen vil udgive, til få år efter at blive nomineret til debutantprisen og ligge på bestsellerlisten i USA og Tyskland. Varighed: 1½ time

Foredrag med Jesper Bugge Kold booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Henrik Strube og Pete Repete

04/03/2016
Henrik Strube og Pete Repete

MUSIKALSK FOREDRAG
AF Henrik Strube og Pete Repete

Mød to profiler, som hver især har stået for store og succesfulde karrierer i musiklivet. Henrik Strube, som med afsæt i Røde Mor og en lang karriere som soloartist og sangskriver med en lang række hits, 16 albums med egne, sange har nået et et stort publikum i Danmark og Skandinavien. Og Pete Repete: Hans eminente keyboard har farvet på utallige af hits med Malurt, CV Jørgensen, Big Fat Snake, Lis Sørensen, Michael Falch, Sanne Salomonsen og mange flere, har fungeret som højt profileret sideman, kapelmester og producer på utallige, danske succeser. Både Henrik Strube og Pete Repete ved, hvad der skal til for at få succes i musikbranchen. Og de er parat til at dele ud af deres erfaringer.

Henrik Strube og Pete Repete booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Philip Sørensen

03/03/2016
Philip Sørensen

Bliv Danmarks Næste Iværksætter

Nyskabelse og iværksætteri er nøglen til et erhversmarked, der spiller på alle hjul. Iværksætteri er simpelthen nøglen til et erhversmarked i balance. Iværksætteri er fundamentet for et velfungerende samfund. Philips mission er at skabe og udvikle så mange nye iværksættere, som overhovedet muligt. Danmarks fremtid er Jer. I skal turde at springe ud i ’showet’. Giv Jer i kast med det I brænder for, nemlig iværksætteri.

Philip vil gerne give nye og unge iværksættere den sidste gejst og motivation til at skabe et produkt som de kan være stolte af – et produkt, der formår at skabe værdi i vores samfund. Vi har mange iværksættere i Danmark, der ikke tør at udleve deres drøm. Dét vil jeg lave om på.
Philip holder gerne et foredrag på netop DIN skole, eller i netop DIN klasse. Vi skal have flere iværksættere på banen – vil du hjælpe mig med dét? Hvem er Danmarks fremtid? Dét er I. De unge.

Philip blev som kun 19-årig kåret til Danmarks yngste restaurantchef af JyllandsPosten. Philip er meget aktiv i iværksætteri og deltager i messer for Fonden for Entreprenørskab, hvor Philip bruger meget tid og energi på at hjælpe de unge iværksættere – nemlig Danmarks fremtid. Philip værdsætter at holde foredrag rundt om i landet, hvor han på engageret vis deler ud af sine mange erfaringer og hjælper usikre elever med at få selvtilliden til bare at gøre det. Be Stronger, Be You. Philip har ihvertfald opnået sollid succes ved at lave hundrede fejl, men ALDRIG lavet den samme fejl to gange. Vi skal turde, at fejle. Vi er blot mennesker.

Foredrag med Philip Sørensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Xinxin Ren Gudbjörnsson

01/03/2016
Xinxin Ren Gudbjörnsson

Hjælp børn og unge med at finde motivationen!

Har du som voksen fortalt børn og unge mennesker at de ”skal tage sig sammen”? Har du også fortalt dem hvorfor de skal tage sig sammen og hvordan de skal gøre det? Du får konkrete værktøjer til at hjælpe børn og unge med at finde og fastholde motivationen. Foredraget er egnet til forældre, lærere, vejledere og andre der arbejder med børn og unge. Foredraget handler om motivation, stressforebyggelse, forældre/lærersamarbejde og forældrerolle. Xinxins foredrag skaber debat, inviterer til diskussion og giver stof til eftertanke. Xinxin Ren Gudbjörnsson er cand.ling.merc. i kommunikation, forfatter, TV-vært, kommentator og coach, blandt andet kendt fra DR programmerne Tigermor og lektiekuren, Xinxin og de fortabte indvandrere og et utal af debatprogrammer. Hun er forfatter til bogen Find Motivationen – Den kommer ikke af sig selv.

Foredrag med Xinxin Ren Gudbjörnsson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Morten Toft

01/03/2016
Morten Toft

Finurlige, forandringsfremmende og fokuserede foredrag, som sætter dig i fremdrift – og godt humør.

Siden 1996 har ”Doktor Toft” alias Morten Wolff-Toft inspireret og hjulpet mange hundrede virksomheder i Danmark, Skandinavien, England og USA til værdifulde Beslutninger, Handlinger og – ikke mindst – Resultater. Nu får du muligheden for selv at opleve ham i tre seriøst sjove og inspirerende foredrag og workshops, baseret på Mortens mangeårige erfaring samt hans bøger Dit livs puslespil, Ærligt Talt og Innovationsrecepten.

Se videopræsentation her.

Foredrag med Morten Toft booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jens Høvsgaard

01/03/2016
Jens Høvsgaard

Jens Høvsgaard (f. 1956) er undersøgende journalist og forfatter til den anmelderroste dokumentarbog Solgt til sex. I 2007 blev han nomineret til Cavlingprisen, Tv­prisen og Bordingprisen for sine reportager og dokumentarfilm om handel med kvinder og børn til prostitution. I 2009 debuterede han som skønlitterær forfatter med Døde prinsesser drømmer ikke – første bind i den samfundskritiske Carla­trilogi med Ekstra Blads­journalisten John Hilling som hovedperson og historien om hans forsvundne hustru Carla som omdrejningspunkt. I 2010 kom fortsættelsen Den syvende dag, og i 2012 rettede han det kritiske søgelys mod den danske kongehus med bogen Det koster et kongerige – bag om kongehusets penge og privilegier. Jens Høvsgaard er en meget benyttet foredragsholder og med sin baggrund som debatvært på både tv og radio er han en vidende og kompetent ordstyrer og moderator. Hædret med HopeNow­prisen i 2010 og kåret som Årets Republikaner i 2012.

Jens Høvsgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Søren Ulrik Thomsen

29/02/2016
Søren Ulrik Thomsen

Søren Ulrik Thomsen nye bog, EN HÅRNÅL KLEMT INDE BAG PANELET, består af korte tekster om tiden, der både forsvinder bagud og flygter fremover. Tekster fulde af sansninger, stemninger og iagttagelser. Fra det essayistisk reflekterende til erindringshistorier og prosadigte. Fra det rå til det rørende. Godt hundrede noter fra eftertiden om ikke at lade fortiden stivne til klichéer og om at forholde sig kritisk til nutiden og samtidig insistere på sin principielle optimisme. Om at mistro alle, der længes efter den gamle verden, og frygte dem, der vil bygge en ny. Og om at Jeg. Er. Her. Nu, men jo også altid et andet sted.

Foredrag med Søren Ulrik Thomsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mette Bloch

29/02/2016
Mette Bloch

Vind kunderne!
Hvis du gerne vil være bedre end de 99% andre butikskæder, virksomheder og hjemmesider, så er det her foredraget for dig! Mette Bloch er ikke bare verdensmester i roning, hun er også verdensmester i kommunikation. Hun kan på en time give jer værktøjer til at vende forretningen 180 grader så kunderne strømmer til og BLIVER hos jer! 35 år som mystery shopper og den kritiske af slagsen har gjort at hun har samlet alt det bedste, og det værste! sammen. Hun deler ud af erfaringerne og giver jer de simple og alligevel ubenyttede fif og tricks der skal til for at ændre en kundes oplevelse fra frygtelig til fantastisk, også selvom du ikke kan give kunden det, han eller hun har brug for. Snyd ikke jer selv for foredraget her, det bliver den bedste investering du har gjort længe!

Foredrag med Mette Bloch booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Hanne Richardt Beck

29/02/2016
Hanne Richardt Beck

Hanne Richardt Beck er aktuel med romanen “Uforudsete hændelser” (Gyldendal, februar 2016)

Om bogen:
En cykelrytter på Mallorca skrider ned ad en klippeside og finder nogle små menneskeknogler. De stammer fra drengen Luis, som forsvandt sporløst tretten år tidligere. Opklaringen af den mulige forbrydelse leder den spanske efterforsker Pilar til tre danske kvinder, der på tidspunktet for drengens forsvinden holdt ferie i huset ved siden af Luis’ far.

“Uforudsete hændelser” handler om venskaber, om forholdet mellem forældre og børn, om tab og skyld, kvindekroppen og menneskets korte, uberegnelige liv.

Foredrag med Hanne Richardt Beck booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Erland Leth Pedersen

17/02/2016
Erland Leth Pedersen

De danske Varulve – En politimands efterforskning i et stykke ukendt besættelseshistorie

Erland Leth Pedersen er 58 år, bor i Greve og har været politimand i København i snart 38 år. Foredraget tager udgangspunkt i en assistance hos drabsafdelingen i maj måned 2012. Han skulle hjælpe til med at afsløre motivet til, at tre uge arabiske mænd, der var født her i landet, forsøgte at indkøbe to AK-47 stormrifler, 500 patroner, magasiner til maskinpistoler samt flere håndgranater. De tre unge mænd havde ikke taget højde for at sælgeren af bemeldte våben var en politimand fra PET. Erland fik således et midlertidigt kontor på Politigården i København og en sen fredag eftermiddag fandt han en meget interessant pakke på et loft. Denne pakke bragte ham tilbage i tiden via arkiver og meget, meget andet, der til sidst endte med udgivelsen af bogen: De danske Varulve – En politimands efterforskning i et stykke ukendt besættelseshistorie. Foredraget varer godt 1 ½ time, powerpoint med fotos, en del film m.v. der kronologisk beskriver han efterforskning både politimæssigt men så sandelig også rent historisk.

Foredrag med Erland Leth Pedersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Trisse Gejl

16/02/2016
Trisse Gejl

Trisse Gejl er aktuel med romanen “Ulvekvinten”.

Zoe er pianist og underviser på konservatoriet. Hun drømmer om at komponere igen. Frederik er hendes niårige søn. Han er god til matematik og computerspil. Beate er fotograf og Zoes veninde. Hun er lige blevet forladt af sin mand. På kryds og tværs er de tre blevet hinandens faste holdepunkter. Men da Zoes liv går i sort, bliver der vendt op og ned på alle relationer. Ulvekvinten er en roman om, hvad kærlighed også er.

Foredrag med Trisse Gejl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Flemming Antony

16/02/2016
Flemming Antony

Dansktop- og fodboldsangeren – journalisten Flemming Antony

Det er en meget farverig og spændende person, vi her kan tilbyde som foredragsholder. Flemming Antony har i 47 år været skiftevis foran og bag kulisserne indenfor den danske showbizz- og sportsverden. Han har som sanger slået alle rekorder med ikke mindre end 60 hits på Dansktoppen, han har skrevet og produceret Danmarks første fodboldslagsang Rød-Hvide farver med det daværende olympiske landshold med Allan Simonsen i spidsen, han producerede en af de mest omtalte plader i 1971, da han fik Erhard Jakobsen i studiet. Han har lanceret navne som Bamses Venner og John Mogensen i Danmarks Radio og har været opvarmer til hele fem pokalfinaler i træk i den gamle Idrætspark. Som journalist og showbizz mand har han mødt et utal af danske koryfæer, som han lærte at kende på sin helt egen måde. Han har rejst med forskellige fodboldlandshold og har et utal an sjove anekdoter.

Foredraget hedder “Mit liv foran og bag kulisserne”. Det vil handle om navne lige fra Raquel Rastenni – Tommy Seebach – Poul Bundgaard – Preben Elkjær – Michael og Brian Laudrup – Gunnar Nu Hansen – Jørn Hjorting – Jørgen de Mylius og mange, mange flere. Foredraget kan eventuelt krydres med lidt sange fra karrieren.

Kort sagt – her er en garanti for et par yderst underholdende timer.

Foredrag med Flemming Antony booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mike Axdal

15/02/2016
Mike Axdal

Mike Axdals fortælling fører os tilbage til den 7. april 1990 og ind på skibet Scandinavian Star i de mange timer hvor ildens arrigskab brøler i natten kun afbrudt af dødskrig fra passager.

Mike Axdal er overlevende fra mordbrandene på Scandinavian Star den 7. april 1990, hvor 159 mennesker omkom. Iblandt de omkomne var hans far Henning og broderen Tonni. Den 10. oktober 2006 udkom hans første bog: ”Mordbrand med statsstøtte” der omhandler Scandinavian Star forbrydelsen fra 1990 og frem til 2006.

I år kommer bog nummer to: ”Statsmafiaen & Shippingkartellet”. Bogen beskriver de seneste 10 år af Mikes kamp. Bl.a. om: Rigsadvokater og justitsministre der bevist misinformerer folketinget om ejerskabet til Scandinavian Star. Danske politifolk der fik besked om at tie, norske politifolk der modtog penge af mændene bag Scandinavian Star, samtidig med at de fik løn hos politiet. Forsøg på at bestikke en dommer og over til pludselige og ulovlige ransagninger hos Mike Axdal og foreningens formand Oluf Husted.

Foredrag med Mike Axdal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Randi Ib

11/02/2016
Randi Ib

Med uddannelse og erhvervsmæssig baggrund inden for forretnings­ og produktudvikling har jeg gennem mange år oparbejdet en solid erfaring i arbejdet med udvikling af virksomheder via deres bestyrelser. Dette har tillige bevirket, at hun er idé­ og opdragsgiver til Danmarks første akademiske bestyrelsesuddannelse.

Randi Ib har i adskillige år undervist på MBA, akademiske lederuddannelser samt virksomheders topledelser inden for diverse brancher. Endvidere er hun medforfatter af bogen BOOST BESTYRELSEN – når bestyrelsesarbejdet skaber værdi, der er forfattet i samarbejde med professor Morten Huse. Samt grundbogen til moderne bestyrelsesarbejde “De duelige” bestyrelsesmedlemmer udgivet november 2015.

Randi deltager i forskernetværket NOREFJELL BOARD GOVERNANCE og har i 2013 også deltaget i EURAM som henholdsvis konferencedeltager og indlægsholder. Dette skyldes hendes ønske om at følge den internationale forskning og være i stand til at imødekomme nye behov i bestyrelsesregi. Hun arbejder således både som bestyrelsesmedlem, formand, bestyrelsesleder og rådgiver for bestyrelser og bestyrelsesmedlemmer. Alt med afsæt i at bestyrelsesarbejdet skal gøre en forretningsmæssig forskel og med et ønske om at bidrage til et ledelses­ og forretningsmæssigt metodeløft i bestyrelsesarbejdet. Hun fokuserer på nye arbejdsmetoder – nye måder at se og forstå værdien af en duelig bestyrelse på og at udvikle arbejdet med de menneskelige og forretningsmæssige ressourcer i bestyrelserne.

Hendes indlæg giver nye bud på det forretningsudviklende og duelige bestyrelsesarbejde, hvor du vil få praktiske råd til, hvordan bestyrelsen kan bruges så effektivt som muligt. Hendes mål er at inspirere og bidrage til din personlige udvikling i bestyrelsesarbejdet, uanset om oplæggene foregår på uddannelser, hos erhvervsforeninger, på konferencer eller som del af større seminarer.

Foredrag med Randi Ib booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Martin Selsøe Sørensen

09/02/2016
Martin Selsøe Sørensen

Tyrkiet og dets indbyggede problemer
Foredraget handler om hvordan Tyrkiet er skruet sammen, så det hele tiden spænder ben på sig selv. Både i forhold til at blive medlemmer af EU, til at inspirere landene i Mellemøsten og til at få styr på flygtningekrisen.

Martin Selsøe Sørensen er født 1976, uddannet fra Journalisthøjskolen i 2001, bosiddende i Istanbul siden 2006, har arbejdet som korrespondent for Dagbladet Information, Orientering på P1, TV-Avisen, TV2 med flere og siden 2008 som Politikens korrespondent i Sydøsteuropa med ansvar for Tyrkiet og Grækenland med mere. Medgrundlægger af Rabarberbladet, en lokalavis for Rantzausgade på Nørrebro i København. Foredragsholder og kursusleder for journalister på efteruddannelse i Tyrkiet, Irak og Grækenland.

Foredrag med Martin Selsøe Sørensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Side 1 af 4 1 2 3 4